Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

massa saker

Ojoj, jag är visst inge vidare näre gäller att blogga.

I helgen äre mässa, å då ska ja stå å försöka sälja lite böcker. Jag hoppas på att många är intresserade så det blir en storjävla beställningmed böcker för min del. Skulle betyda så förbannat mycket om många ville köpa en... Intresserad? kontakta mig då!!

Sitter å lyssnar på lite gomusik just nu. lättar på stämningen lite. Inte kul att sitta ensam om dagarna ibland. Har städat lite idag, även om det inte syns. Är väl mest dam som jag torkat bort å lite så. Får diska ikväll när älsk jobbar. Har även suttit med projektutvärderingen. Inte länge kvar till redovisningen nu, ska bli sjukt kul =) Hoppas dom blir impad eller nåt sånt :)
Jag har några arbeten nu som ja måste ta tag i bara. Har projektutvärderingen, en religionsuppgift och nu ska vi även börja forska om bakterier, men det arbetet är nog det minsta å tar nog inte så lång tid.

Kanske borde fixa lite mat snart. snurrar i huvudet. Orkar inte äta, orka inte dricka, orkar inte bry mig.
åt lite frukost halv 10 ungefär. Hoppas denna period slutar snart. Måste ringa läkarn imorn å höra lite. Kroppen min mår inge vidare... :/ Suck

Ända bra e väl att det börjar bli varmare ute nu. Snart tar man studenten. Fast jag har inte fått tag i nå jobb. Har sökt å väntar på lite svar, men.. fuuck. Varför ska detta alltid drabba mig för?  Hoppas på att jag tar mig in på universitetet till hösten, även om jag inte känner ett dugg för att fortsätta plugga idag. Men jag måst. Går inte fixa jobb som det ser ut idag verkar det som. KÄnner mig lite skoltrött, även om jag har haft ett lugnt år. Men det är inte skolan som e jobb isig, utan det är mig det är fel på.

Nä sluta va så negativ hanna. Nu kommer snart gubben min hem från universitetet, så måste hinna umgås lite me han innan han börjar jobba kl 5.. Imorn åker ja till robban å stannar kanske till söndag eftermiddag eller så. Å gubben min jobbar ihelgen. Känns jobbigt att inte få träffa honom.

Have a nice day :)

// Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()