Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Återhämtad

Jag har inte riktigt orkat skriva nånting under den senaste tiden. Efter Stockholmsresan var jag helt knäckt. I ca 10 dagar låg jag mellan 3-6 timmar om dagen och orkade inte göra nåt. Jag var på jobbet, men mer än så orkade jag inte. Nu har jag börjat återhämta mig igen och är på benen.
 
I helgen hoppas jag på fint väder. Jag funderar på att fara på kosläpp, annars om det är dåligt väder kanske vi går på bio med lillan. Hon pratar mycket om det nu.
Jag har även köpt cirkusbiljetter till hela familjen. Fast det är inte denna helg.
 
Snart har jag även klassåterträff med mina skidklasskamrater från gymnasiet och det ska bli kul att träffa alla igen. Jag hoppas bara jag är pigg då.
 
<3
 
 
 
 

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

9/5

Jag ska försöka skriva lite om våran Stockholmshelg sen då jag får lite mer ork, och har fixat över lite bilder till datorn.
Hela denna veckan har jag varit väldigt sliten. All ledig tid hemma har spenderats på soffan.Jag har säkert legat 4-5 timmar/dag om inte mer.
I tisdags var jag till och med hemma från jobbet. Jag tog mig inte upp, var helt slut. Jag klev upp en liten stund på morgonen och såg till att lillan tog sig iväg till förskolan, men sen var jag helt borta tills jag vaknade 11.30. Fick i mig lite mat å medicin sen vilade/sov jag väl fram till 16.30, då det var dax att fixa lite käk igen.
Jag som har mått så bra så länge. Men jag skulle tro att jag tog ut mig alldeles för mycket i Stockholm, men det var det värt.
 
Nu har jag börjat stampa efter kallelse till sjukhuset. Vill dit nu. Det är maj nu, och jag har väntat 3 månader nu...Så jag hoppas jag får en kallelse snart.
 
Men nu är det äntligen fredag och snart helg. Jag hoppas på lite finare väder så man kan vara ute.
Måste bara orka ta mig till affärn och handla efter jobbet.
 
<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()