Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Helgen

Ja i fredas så slog ja skallen på gymmet, inte så lyckat.. på Lördan va ja blå på skallen, eller på sidan om pannan...hade svårt att äta haha, gjorde ont då ja tugga.
på kvälln for vi på fest hos Pär, en riktigt lyckad kväll som avslutades på corona :)
Söndagen tillbringade jag och älsklingen i sängen... vi sov länge och låg å pratade om allt möjligt, ingen av oss var tillräckligt pigga för att ens orka kliva upp.. vi lyckades piggna till kring middan å tänkte att nu måste vi ju äta nåt.. så vi gjorde en snabb middag, jag åt lite bacon ett kokt ägg och äpple, de va faktiskt riktigt gott med äpple, testa de!!
sen låg vi å såg film i soffan.. blev brokeback mountain. För första gången fick ja se den med text och fattade filmen genast mycke bättre... gubben min had aldrig sett den så, de va väl på tiden :)
Vid nio-tiden på kvällen for vi till ica-maxi å småhandla. Blev glögg!! mumsigt.
Körde hem i morse, gick bra, men de va kallt..
Har pluggat lite, Marknadsföringsläxan ja ha till imorn... vart på skolan för NkB började... fick genast börja jobba med periodiska systemet, men började faktiskt förstå lite grann.. kanske lär sig nåt i denna kursen :)
nu på kvällen ha ja fixat klart presenterna till min älskling... kan tyvärr inte nämna nu vad det blir ;)

ska nog träffa Fridis nu :)
ha en bra kväll!!! :)
Pussen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Otursdag

Igår hade jag värsta Otursdagen.
Det hela började när ja å gubben  va på gymmet tillsammans, på näst sista övningen så slår jag i skallen i en maskin, eller jag är inte beredd på att den ska komma som den gjorde för ja hade tankarn i en annan värld just för sekunden. Och smack - rack in i tinningen. Fick världens bula och svullnad.
Hemma så flyger saker, jag sprutar vatten på gubben från vattenkranen, jag håller på att glömma efterrätten i ugnen och när ja ska servera spiller ja ut en massa.
Ja de där va ju bara en bråkdel av va som hände.
har int sove så gott i natt för ja ha bara kunnat lega på ena sidan av huvet, de gör fortfarande skitont å typ spränger å ja kan knappt tugga på hårda saker.

Fest ikväll iaf, kanske man får enmer lyckad kväll.
ska sätta mig och plugga nu efter att jag har diskat. Måste ju ta tag i skolan lite med :)

Tycker om dig J!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hungri

Förstår inte varför jag är så trött hela tiden.
Är fan hungrig hela tiden med :S suck

ska snart åka iväg på gymmet, ska bli skönt.
Sen blire ner på stan, måste köpa present bland annat.
Undra om man ska orka ta sig nåt i magen eller inte.. kanske vore smart så man orkar...

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Finally

Nu har jag pysslat lite med utseendet här på bloggen, ska bara ändra texten till en mer lätt läslig färg tror jag. Jag förstår fortfarande typ ingenting, men man lär sig mer och mer..
Borde egentligen sitta och skriva på boken, och jag tror jag ska göra det snart.
Ska se andra avenyn halv 9 med :D längtaaa haha

saknar dig honey, duktig du e som sliter på jobbet ;p ses runt 00.20 ikväll :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ont

Idag har jar verkligen träningsvärk i mina armar. Haha Gu se skönt ändå! :) Man vet ju att man ha gjort nå bra i alla fall.
Har sovit länge i morse, och jag har drömt så konstigt. Ena stunden va ja glad och lycklig, och nästa sekund va ja så fruktansväsrt arg. Ja drömmar är ju som dom är.

Idag måste jag plugga, sitter och kikar på lite tips (igen) Kanske lägger ut något senare.

Tycker om min Johan mest av allt! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Gym

Idag har jag vart på skolan, snackade även med syven och de gick ju inte så bra. Kommer ha samma skitschema efter jul och de suger verkligen!!...
For sedan till älsklingen hem till "oss"..
vi for å gymma me Pär å Johanna och de känns att ja ha kommit igång med träningen igen :D gick otroligt bra idag faktiskt, me tanke på att gårdagens träning gick åt skogen.
Blev sen middag, har nästan nyss lämnat bordet och stökat bort.. Ser lite Bonde söker fru nu, men sen blire mys me Johan :]
Pussen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

kvällens ting

Nu har ja tränat, usch och fy så jobbigt! Det gick inge bra idag heller :/ känns lite tråkigt, men vad kan jag förvänta mig egentligen. Det var mest löpning och stavgång+sprättande som avslutning. Känns ändå skönt att ha börjat komma igång nu igen efter 2 års uppehåll pga viruset.
i Mars har de gått 6 förbannade år sen jag blev sjuk. Tiden bara flyger iväg, har Bara resten av livet kvar nu, känns inge kul, men det finns inget att göra åt det.

Sitter och kikar efter lite författare. Tänkte som kolla mig för lite, eftersom jag själv håller på att skriva en bok :)
Sett Andra Avenyn ikväll med :) Borde lägga mig, men ska ringa gubben först ;)
Gonatt! Pussen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I´m Yours

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Dagen som varit

Vaknade vid 10 idag av att kissen min kom och pep. Tror hon var less på att jag skulle sova. Hade egentligen skola idag, men fick ett telefonsamtal under dagen av min lärare som sa att lektionen blir inställd.. Suck, hade ju kunnat vara i stan idag istället.

Jag har däremot suttit och samlat på mig en hel del inspiration inför julen och julklappar. Hemmagjorda julklappar - kan de bli mer personligt eller?
Provtagning har man oxå hunnit med, väntar ivrigt på svar. Vill veta hur allting står till. Vill minska min provtagning snart, har tagit prover varje/varannan vecka nu sen i Januari.
Har träning ikväll, de är väl de enda positiva idag tror jag, ska bli skönt att få pressa sig själv lite och få ut lite ilska som man har inom sig.  Borde fixa mig nå käk snart så jag slipper håll.


Saknar min Johan!!!
 Känns så tomt att inte få vara med honom just nu.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Välkommen till min nya blogg!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()