Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Aktiv

Har varit flitig mest hela dagen tycker jag. Sov först till 9 efter att jag startade en film där vid 7, som jag mer eller mindre somnade från. 
Sen blev det frukost och en dusch. 

Jag har kokat nappflaskor och tuttar som står på tork nu. Var tvungen att koka om några, vet inte om det var lite fett i pannan eller om det är flaskorna som är dåliga. Hoppas på det första iaf. 
Sen har jag gjort massa muffins som jag har fryst ner. Kan ju vara bra att ha nåt hemma å bjuda på sen. Så ska väl göra nån mer kaka när orken kommer tillbaka. 
Har suttit och sytt en del med. Lagat Elliots overall, sen har jag sytt ett täcke eller vad jag kalla det till vagnen. Det kommer nog inte behövas allt för många gånger, eller jo kanske till sommarn. Tyget blev 2 kuddfodral som egentligen hör till överkastet till våran säng. Men vi har inga prydnadskuddar i den storleken och jag tänkte att det skulle bli perfekt som överkast till spjälsängen. Likadant lixom :P
Men självklart så var det ungefär 15cm för kort, typiskt. Men jag sydde ihop det ändå och tänkte att det kan fungera som nåt slags täcke till barnvagnen. 
Funderade först på att göra ett "lappöverkast" till spjälsängen, men hade inga roliga tyger att kombinera. Eller jag har, men det vill jag ha till annat :P
Så jag tog ett jeanstyg. Tror det kan bli rätt tufft faktiskt. 
Har bokat tvättid med. Så nu ska jag tvätta det som jag sytt, köpt och sånt vi fick av Js föräldrar... + våra egna kläder då. 

Efter det så har jag torkat av spjälsängen och packat upp alla tillbehör och faktiskt bäddat sängen :) Finally!!!
J fick hjälpa mig lite eftersom jag blev lite "ilsken" på spjälsängsskyddet. Snörningen satt inte där jag ville eftersom sängen inte är köpt på IKEA så det passade ju inte till 100% med ekrarna eller vad man ska säga. Men vi har fått det på plats iaf. Sen bäddade vi med köpta sängkläder nu första gången. Äger bara ett som är köpt med så...
Avslutningsvis så har jag lagt ett påslakan över hela spjälsängen ifall Lasse hoppas ner dit. Men bara tills jag har tvättat överkastet. 
Just det, har hårat av vårat överkast med. Nackdelen med katt kan jag lova :P
Vi hängde även upp babymobilen, fast får se om vi tar ner den tills skötbordet kommer. 
Vi måste gå igenom våra toaartiklar med. Det finns massor som aldrig används, och nu kommer platsen behövas till annat. ;P

La mig ner för att vila en stund, men klev upp lika fort. Och jag tror jag åldrades till 75 minst. Inte lätt alltid. 
Måste på jobbet en dag denna vecka, helst så snart som möjligt. Min arbetsgivare måste skriva på nå papper som jag ska skicka till försäkringskassan så jag kan få föräldrapenning. 

Nä nu kanske man ska börja med nån middag. Och sen ska jag försöka ta det lugnt ikväll. 
Känns bättre i magen nu iaf  :)
Världens bästa och gulligaste fästman komme hem med rosor till mig idag :D Jag blev överlycklig!

<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

37 fulla veckor

Måndag, ny vecka. 37 fulla veckor nu!
Vi såg på lite förlossningsfilmer igår vilket kändes både bra men jobbigt. Det sprutade tårar från mig, längtar verkligen tills vi får träffa vårat underbarn. Men jag är livrädd för själva förlossningen :/ 

Det har börjat trycka neråt i magen nu, speciellt vid sammandragningarna. 
Det började igår och känns mer idag..Blir det mer så måste jag nästan ringa in och höra. Känns så konstigt när man inte vet hur det ska vara och kännas :P 

Ska ta å koka lite nappflaskor nu så vi har det gjort och kan packa ner i BB-väskan. 
Sen ska jag limma lite på skötväskan så att den blir hel. Det går inte sy där man ska ha flaskan så det blir en fuling med lim istället. 
Tror seriöst vi måste göra i ordning här hemma nu faktiskt. 
Skötbordet saknas fortfarande, men jag går och väntar på att systers lilla bebis ska komma ut snart. Då kanske mamma och pappa tar sig till stan och förhoppninsvis kan ta med skötbordet som inte gick in i miniaudin :P Och som inte gick skruva isär helt heller....

<3

//Hanna

Permalink Gravid Kommentarer (0) Trackbacks ()

matbröd

Vaknade strax efter 7 i morse. Låg kvar i sängen och försökte somna om, men det var typ omöjligt eftersom J klev upp och skulle dra sig mot jobbet. Han bytte kvällens pass mot att jobba dag istället, vilket känns väldigt skönt om jag ska va ärlig. Dagarna är lättare att fördriva än kvällar. 

Jag låg och läste i en "barnbok" på morgonen. Lite om sista tiden som gravid, inför förlossning, efter förlossning och massa runt i kring. 
Sen blev det en rejäl frukost för att samla lite energi. Slog upp receptboken på en gång för annars hade det nog aldrig blivit av. Så det blev att baka frallor på förmiddan. Vilket jag trodde skulle gå lätt som en plätt och inte ta allt för lång tid. Men först och främst så gjorde jag dubbel sats. Vilket innebar 1Liter vatten och nästan 1kg Gf mjöl. Tog bort lite mjöl och ersatte med solroskärnor istället. Tycker det bli så gott :) Sen är glutenfria recept lite speciella tycker jag, eller fiberhusk som det heter.  Degen blir som gelé tycker jag. Och jag hade ingen stor bunke så det slutade med att jag tog allt i en chipsskål som vi har. Sen gatt jag ta elvispen och degkrokarna för att kunna knåda ihop degen. Det gick ju tillslut som tur var, och jag fyllde 3 plåtar med bröd. :) Sen skulle det jäsas i en timme! Så då blev det att försöka ta bort allt mjöl som flygit runt i halva köket och sedan vattna blommorna. 

Har vart ner med lunch till J på jobbet med. Blev bara soppa och mackor idag. Skickade med en apelsin med för att vara lite extra snäll :P

Nu har jag i alla fall fått bort allt bröd från köket och det har peketerats ner i frysen. Nu ska jag väl klara mig några veckor hoppas jag :P Skulle behöva fixa fikabrö nu bara, och lite matlådor kanske. Vet ju inte hur mycket/lite tid vi får över i början sen när plutteskruttan kommer. 
Börjar bli sugen på attt bädda spjälsängen nu. Skulle bara behöva nåt att lägga över så inte katten tar sig ner i sängen. Vore ju inte så bra om han lär sig att vara där. 
Fast han trivs rätt bra under spjälsängen. Det ser typ ut som man har spärrat in honom bakom galler när han sitter där :P

Är rätt trött nu om jag ska va ärlig. Har haft mycket konstiga känningar i magen idag, och några riktigt elaka smällar typ mot äggstockshållet på vänster sida. Aj vad ont dom gjorde, kanske berodde på hur jag satt med men ändå. 
Nu ska jag ta och vila en stund och sen plocka undan lite här hemma innan J slutar jobbet. 

<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

36+4

Efter helgen har vi bara 3 veckor kvar till BF (beräknad förlossning). Det är ju ingenting. Bebis kan ju i stort sett vilja komma ut när som helst nu. 
Kan lova att jag har börjat bli nervös. Så fort jag tänker på förlossning blir jag asnervös och det är nästan jobbigt. 
Imorn blir det att se förlossningsfilmer iaf. Vill inte se dem själv, och J jobbar så det är bäst att vänta. 

Jag har svårt att se mig själv som "höggravid" Kan man kalla mig det ens? Egentligen ja, eftersom det är så nära nu. Men jag är ju så "liten" än, eller så är det bara jag som tycker det. Jag tycker ju att jag ser gravid ut men det kan ju vara mer. Ser jag mig i spegel så känner jag mig verkligen gravid, men sitter jag bara så känner jag mig mest tjock :P
Har börjat få lite bristningar med, och dom kliar. Försöker smörja magen så att det inte ska bli värre och så. Men det är ju bara att tacka och ta emot. :P Vi får ju ut nåt bra av det. 


Magen idag!!

Man kan se att naveln står lite utåt med. :P men jag tror ändå att jag ser det bäst uppifrån.  

Vi har varit en sväng på loppisen idag. Det var väldigt dåligt idag, inte alls så mycket som det bukar fast det var rätt skönt på sätt och vis. Vi köpte i alla fall några pyjamaser. 3 st i 50-56, sen blev det en i 62 med. 
Sen har vi vart på Barnens hus. Vi fick ju presentkort där till jul och tänkte först bara köpa nappflaskor. Men det blev lite mer haha. 
Nappflaskorna var rätt dyra och många var i glas, vilket inte kändes okej. Så vi hittade ett billigt 3-pack med flaskor och ja nog va dom söta och tjejiga som bara den haha.


"Princess" såklart

Sen köpte vi nån babyolja, en febertermometer, mobil att ha ovanför skötbordet, portionsförpackning för att ta med ersättning/välling/grötpulver (ja det man nu vill), ett litet torkställ för flaskor och nappar....
Nåt i den stilen. Men vi kom ändå billigt undan tycker jag. Trodde det skulle gå på mer. Men allt går ju att anpassa efter ekonomin som tur är :) 
Vi vet att det kostar och att det behövs saker till ett litet barn. Vi hade inte skaffat barn om vi visste att vi inte skulle klara av det, så det stör mig faktiskt att vissa ska påpeka en massa.
Jaja, nu ska jag ta mig en lur tror jag. 
min högerfot har svällt upp och det blir nog högläge tror jag :P Inte så gulligt och inte allt för bekvämt heller. 

Ha en trevlig lördagskväll!
<3
//Hanna

 



Permalink Gravid Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tiden

Har vart och handlat nu. Usch säger jag bara. Men mat behövs ju i hemmet så det är bara att blunda. Har köpt ersättning nu iaf, så då har vi det fixat. Imorn blir det en sväng på barnens hus som jag tror jag nämnde tidigare.

Jag undrar vart tiden har tagit vägen idag? Jag hade planer på att göra matbröd och kanske baka en kaka, sitta och sy lite, fixa och dona lite. Men nu måste jag snart börja med middagen så jag och J kan äta tillsammans innan han ska jobba. 
Jag har iaf hunnit fixa overallen som jag lovat, och jag hoppas att det håller. Annars får jag ju bara göra om det. 

Ingen bebis hos syster ännu heller. 
Ska dit och umgås ikväll iaf. Ska bli kul att få träffa dom lite. 
Annars blir det nog bara lugnt. 

Ha en trevlig fredag!

<3 
Älskade lilla bebis, nu är det inte länge tills mamma och pappa får träffa dig. Du får hemskt gärna titta ut snart så vi får visa våran kärlek till dig! 
Vi längtar!

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag

Gomorron!

Har egentligen legat vaken i sängen sen halv 7. Vaknade av kramp i magen, typ som magknip. Och lillan var som en duracellkanin i magen, vilket inte gjorde det bättre. Menmen, det gav sig :) 
Klev upp för en stund sedan och tänkte snart fixa nå frukost. Tror det kan va därför jag hade sån knip i magen. Är väldigt hungrig nu, vilket nästan är påväg mot illamående. Är inte så sugen på äta bara, men måste. Det brukar ju bli bättre när jag äter :) 

Måste ta en dusch sen innan jag åker iväg på MVC (innan lunch). Ska lämna urinprov och hämta nå förlossningsfilmer som vi skippade förra helgen. Men tydligen var dom/den på VHS...så vi ska försöka ragga upp en VHS under helgen, för jag måste lämna tillbaka filmen på måndag förmiddag. 
Vi måste storhandla idag med. Kanske åka en sväng på barnens hus och köpa nå nappflaskor. Har ju massa presentkort där så...:) Eftersom jag inte kommer få amma så måste vi ha några flaskor, och dom vill helst att man tar med egna på BB med. Sen behöver vi införskaffa ersättning så det finns hemma innan lillan kommer. Vi kan ju inte åka iväg på affärn det första vi gör när vi ska hem från BB. Det kan ju som bli när som helst nu...Allt från 3 veckor innan till 2 veckor efter är ju normalt så :D....Längtar! Men börjar bli nervös.

Sen ska det betalas räkningar. Pest! Denna månad var inge kul kan jag lova. Fattar inte varför allt kommer samtidigt. 

Ska fixa systersonens overall idag med tänkte jag. Han vill nog ha igen den. 
Imorn blir det nog en snabb visit på barnloppisen i hopp om att hitta några pyjamasar. Det är väl det vi har ont om :P

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Tidig morgon

Det är rätt skönt att vakna tidigt på mornarna. Problemet är bara att jag blir trött efter en eller nån timme och måste sova vidare då. 
Vi måste ha tag i en VHS nu under helgen. Vi ska få låna förlossningsfilmerna nu som vi inte lånade förra helgen :P Kan ju vara på tiden att se dom/den faktiskt. Får hoppas J inte blir skräckslagen eller nåt. Inte för jag tror det men. 

Hade tänkt ta kort på magen nu faktiskt, men jag orkade inte. Är för seg. 
Torsdag idag...Jag ska nog försöka ta fram symaskinen en stund. Har en overall som jag måste fixa och lämna tillbaka till syster. S
Annars blir det väl jobb ikväll om inget annat händer. Men sen får det nästan vara slutjobbat. Har så fruktansvärt ont i ryggen om kvällarna, och jag vill ju vara lite uppvilad och pigg då bebben kommer. 

Lasse sitter i fönstret och piper/hackar tänder, eller vad man nu ska säga. Han ser nå fåglar tror jag.

Nä nu ska jag krypa ner brevid älskling igen.

<3

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trött onsdag

Idag är jag trött!
Hade jättesvårt att somna igår. Kändes lite som jag hade feber, benen sprängde och Lasse var helt tokig. Så fort jag råkade röra benen/fötterna minsta lilla så attackerade han mig bara för han alltid ska ligga just där man själv ligger. :P Sen var lillan tokig i magen större delen av natten med. Och jag kände mig lite krasslig. Kändes som jag hade feber...Men har inte det nu iaf. Är väldigt torr i halsen nuförtiden så har typ börjat snarka med, eller jag vaknar som till av att jag håller på börja. Sen är jag van att sova i en stor säng hemma och få mycket plats. Här får vi dela på liten plats :P kanske får skicka J på en madrass eller nåt...

Har vart hos barnmorskan idag. Lillan växer än och livmodern mätte 33cm. Hjärtljuden var 154 om jag inte minns fel, och huvudet ligger fortfarande neråt med är fortfarande ruckbart. 

Nu är jag grymt sugen på banankaka eller liknande. Vet bara inte om jag orkar baka. Borde egentligen inte trycka i mig en massa :P Det blir ju jobbigare att få bort det sen. Fast det är ju så gott hehe. 
Nu har jag börjat räkna ner arbetsdagar. Har fortfarande inte spikat ett datum, men idag och imorn kommer jag i alla fall jobba. Sen nästa vecka får vi se. Är jag pigg nån dag så kommer jag säkert jobba. Blir nog att jag lämnar min nyckel imorn i alla fall för säkerhets skull. Barnmorskan tyckte att jag skulle börja lugna ner mig nu och sluta jobba. 
Håller helt och håller med, men behöver som sagt dom där extra slantarna. 

Måste gå och posta ett brev snart med, får INTE glömmas. 
Sen hoppas jag att jag får nåt svar från försäkringskassan snart så jag får veta om föräldrapenning och så jag kan spika ett datum då jag ska börja ta ut...

I helgen blir det kanske en snabb visit på barnloppis för att leta nå pyjamaser, sen måste vi handla lite flaskor och ersättning hem så det finns här då lillan kommer. Vi måste ha med flaskor på BB med...

<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdagkväll

Sköterskan ringde idag och nu har tydligen mina sköldkörtelprover stigit och jag måste öka medicin. Som tur är så är detta första gången under graviditeten, jag trodde att struman skulle bli mycket sämre faktiskt. 
Jag hoppas att detta är svaret på varför jag har känns mig så konstig och skakis på senaste. Så imorn ska jag öka medicinen och förhoppningsvis blir det bättre nu :D

Det gick rätt segt på jobbet ikväll. Börjar kännas att jag inte pallar så länge till. Kroppen orkar inte att sitta still flera timmar i streck, och det börjar kännas ansträngande att köra till jobbet med.
Samtidigt så vill jag ju jobba så mycket det bara går, men ibland måste man följa kroppens råd...

Har tagit mig till stan nu och jag har faktiskt burit in allt från bilen själv. Borde kanske inte ha gjort det, men jag orkade inte lämna saker till imorn. Hur som helst så tyckte inte mina ben om det. Det har börjat spränga som fasen på insidan om knäna och sen smalbenen. Men nu har jag slängt upp benen på soffan så jag hoppas det släpper snart.

Har haft en hel del sammandragningar ikväll med, och vissa har tryckt på och verkligen kännts. Fast dom gör inte ont än. 

Jag kanske skulle ta och lägga mig och sova, men jag har så svårt att somna när inte J är hemma. Måste lära mig det tror jag. Eller jag har aldrig någonsin i mitt liv gillat att sova när jag är ensam hemma. Som tur är så kommer han ju hem lite senare ikväll :D

<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemfärd

Min rygg pajade typ totalt igår, utan anledning. Vet inte om det var foglossningar eller om det bara är att ryggen är slut.
Har hur som helst tagit mig igenom natten. Har som tur var inte legat vaken nåt, men har vaknat massa gånger. Har haft en varmt riskudde hela natten med, tror faktiskt att den hjälper rätt bra.
Känns bättre nu men inte bra. Sen är det värsta att när jag har ont i ryggen så brukar det spegla av sig fram till magen.

Jag har börjat packa ihop lite kläder nu från mamma och pappa. Jag ska ju hem ikväll redan och sen vet jag inte om jag ska hem nåt mer innan bebis anländer. Så måste försöka få hem så mycket som möjligt ikväll.
Jag vet inte ens hur många fler arbetspass jag kommer klara. Med denna rygg blir det inte många....

Problemet med att ta hem alla saker idag är att J jobbar till stängning ikväll och därför kommer jag inte få hjälp att bära in allt i lägenheten. Men det är väl kanske huvudsaken att jag får in symaskin så den inte fryser sönder :P


Måste ta och göra mig i ordning lite sen med. Josefin ska komma hit, och just nu känner jag mig väldigt nyvaken. Ska bli kul att få prata av sig lite, och med någon som man kan dela sina gravidtankar med. Hon är nämligen beräknad ca 1 vecka före oss.
Ingen bebis hos syster ännu heller verkar det som. Får hoppas det blir innan helgen :P Håller tummarna. Kan tänka mig att det inte är allt för kul att gå över tiden. Att bara gå och trampa och vänta på att nånting ska hända. Fast det är nog rätt vanligt att gå över tiden.

Lillan är väldigt sprattlig just nu. Det är lite smått störande eftersom jag har lite smått ont i magen just nu.
Fast det är klart att det är mysigt med :)

Nä jag kanske skulle kolla om Truls vill komma in från kylan.

<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Byxen

Måste bara visa vad jag sydde i lördags :) 

Det blev ett par söta byxor som lillan kan ha lite senare, när hon är nåt mellan 4-6 månader. 



<3

Permalink Sysidan Kommentarer (0) Trackbacks ()

BB-väskan

Jag lyckades somna om i morse, som tur var. 
Tog lite mer sovmorgon än jag hade tänkt men det behövdes nog. Skulle iväg på provtagning sen, men då kom jag och J på att vi skulle äta lunch tillsammans på universitetet, och allt blev mycket senare än planerat, + att det var smockat på provtagningen. Men jag hade tur och det var en kvinna som gav mig hennes könummer för hon var tvungen att gå, så jag fick komma före en massa personer :P

Vi hann äta lunch innan J började skolan iaf... och det kändes ju bra faktiskt. 

Nu har jag kommit hem och har plockat bort lite kläder. Sen har jag försökt packa BB-väskan så bra som det går. Ska packa ner lite medicin och sen saknas necessären, bh och nattlinne... Tror det är allt :P
Bebisens overall, mössa och vantar lämnar vi nog hemma så får J ta det innan vi ska hem. 
Har packat ner lite blöjor i skötväskan med..

BB-väskan:
Kläder till lillan för några dagar
Sockar
Några blöjor
Rumpsalvan
Tutte ska ner efter den kokats
(Ytterkläder)

Underkläder
Necessär
Kläder
Medicin
KAMERAN + laddare
Tandborste
Nattlinne
Bindor

Nåt i den stilen blev det. Har vissa saker som inte är packade än, tex mjukisbrallor som måste tvättas. 



Nu vill jag börja fixa i ordning här hemma mer. Sängen ska bäddas och skötbordet ska hit och ställas i ordning. Men får se när det hinns med. Snart i alla fall...
Barnmorskan ringde i morse med, och jag ska inte till henne idag, hon hade fått förhinder och istället ska jag dit på onsdag. Kändes lite jobbigt, för då måste jag åka en massa fram och tillbaka denna vecka. Kanske rent av måste få med mig alla saker hemifrån redan imorn, men vet inte när jag ska hinna med att packa allt. Sen ska jag sy/fixa Elliots overall, dom här gummistropparna man har under skorna ska ändras längd på. Men det hinner jag nog nån dag i veckan. 

Vi måste hitta en lösning till barnvagnen med. Vart 17 ska vi ställa den? Nu har vi flyttat på skohyllan och ställt in vagnen under alla jackor, men det går ju inte för alltid. Jag vill helst inte ha den i trapphuset heller, men det kommer nog sluta så kan jag tro. Men inte innan lillan är här.. :P Jag är mest rädd att folk ska gå å ta på den, eller att nån hund ska va å smutsa ner den :P 
Nä nu måste jag gå och kolla igenom barnkläderna igen. Kan aldrig bestämma mig vad jag ska ha med till BB, har ändrat massvis med gånger. Inte lätt...
Sen blir det att åka och jobba ikväll.

<3
//Hanna


Permalink Gravid Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vaken????

Vad i hela fridens namn gör jag vaken, NU?

Jaa bra fråga, jag är gravid och kan inte sova om nätterna.  Somnade väl 1, halv 2 i natt och vaknade 5 nu i morse. Har legat och snurrat och vänt mig en massa, tillslut så vakna jag alldeles skakis.

Nu har jag kokat mig lite nyponsoppa som jag förösker få i mig, sen ska jag nog antingen lägga mig på soffan eller i sängen och se nånting på datorn. 

Senare idag ska jag ta prover på sjukhuset, har även barnmorskan inplanerad. Sen blir det brottom iväg på jobbet. Måste se till att ha middag färdig ifall jag måste sticka direkt. Då tar jag nog bara med mig en portion och äter där. 
Sen blir detta den sista veckan hemma hos mor och far. Sen får jag se om jag jobbar några dagar till, men då får jag åka härifrån stan. 

Lasse har vaknat med, och han är typ helvild och ska springa omkring och vara överallt där han inte borde. Jag orkar inte släppa ut honom heller för då kommer jag säkert somna ifrån honom :P

Nä jag måste försöka lägga mig och vila, förhoppningsvis somna. Det kommer ju en dag sen med....

<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

syr lite

Igår var vi in till skellefteå efter en snabbis på burträskmarknan.
Det blev en massa titt på bebiskläder på typ alla butiker, och vi hittade billiga sockar och strumpbyxor på rean, även en ursöt sommarklänning fick följa med hem. Sen hittade vi till slut även mössa och vantar åt det lite varmare hållet med. Äntligen sägen jag bara. Nu blir det att försöka hitta nå billiga pyjamasar, kkanske på loppisen till helgen...
En mobil måste införskaffas med och hänga ovanför skötbordet senare.
Vi var även och hälsade på hos Ulla :) Kul att få se henne igen :)

Låg vaken mellan 4-6i morse. Det gick verkligen inte sova. Sen blev det ljust och då gatt jag lägga en kudde för ansiktet så jag kunde sova vidare. Men vaknade av att hela armen var bortdomnad så då orkade jag inte sova mer.
Har sytt lite grann nu. Ska försöka fortsätta senare, men jag var tvungen att vila ryggen en stund nu. Har inte kännt så mycket då jag suttit still men så fort jag rest mig har det typ huggit, så en liten paus i soffan kan man unna sig.

Snart är det hockey med så då kommer väl lite folk hit och ska se.
Skönt att det är lördag idag, det känns lite som söndag :P
Imorn ska vi hämta hem barnvagnen med. Känns kul att det börjar hända lite saker nu  :D

Men först så vill vi att systers lilla pyre ska titta ut. Hon är beräknad idag!!!! Får hoppas det kommer en liten bebis vilken dag som helst nu då :)

<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Förvärkar?

Igårkväll hade jag mycket sammandragningar igen. Det började på jobbet så det var bara att sitta kvar på sin plats tills man slutade. Hade även rätt ont i ryggen, troligen för jag inte vilade nåt under dagen.
Sen när jag komme hem hämtade jag älsklingen på bussen och det blev lite kvällsfika. Sen vette sjutton om det var nå förvärkar jag kände, nåt i den stilen måste det ha varit i alla fall. Fast inte så onda direkt.
Det slutade när jag la mig som tur var. För även om jag vill ha ut lillan nu så får hon ändå gärna stanna lite till.

Nu har jag fått minska lite medicin igen med. Känns rätt bra faktiskt :) men jag hoppas det inte blir nån tvärvändning efter förlossningen som dom har förvarnat mig på kan hända...
 
I natt/morse vaknade jag skakis igen. Det är väldigt irriterande. Hoppas det bara en en grej som är just nu och som slutar sen. Hade såhär i början av min sjukdomstid med, fast då brukade jag få det när som helst. Än så länge har det bara varit nattetid just nu.

Nu ska jag försöka få upp älsklingen så vi kan få i oss lite lunch. Sen hade jag tänkt mig en promenad till ica, men får se. Det är ca -20. Fast har man kläder efter väder så går det nog bara fint. Får se om han orkar bara :P

<3
//Hanna

Permalink Gravid Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kyla

Vart tar sömnen vägen?
Jag går och lägger mig i tid men kan inte somna.
Ser lite film och blir trött, men blir pigg när jag sätter mig upp för att stänga av tv.n. Provade lösa korsord och samma sak där. Bara att släcka lampan och lägga bort tidningen och pennan gör mig pigg. Blir tokig :P
Vaknade runt halv 9 i morse och det gick verkligen inte somna om. Det var ljust i rummet och lillan sprattlade på som bara den i magen, mys!

Nu håller jag på att tvätta lite sängkläder och ska strax städa undan lite i källarn och renbädda. Kan väl anstränga mig lite nu då J ska komma hit :P
Imorn blir det nog en sväng till Burträsk och förmodligen en sväng förbi hos pappas moster. Ska bli jättekul att få träffa henne igen. Bodde ju hos henns i 2 veckor då jag gjorde praktik i Skellefteå på röntgen förut, och har inte pratat så mycket med henne sedan dess. Får nästan lite dåligt samvete över det...

Varför är det så otroligt kallt ute? Det hade gärna fått va kallare för några veckor sen och börja bli lite varmare nu. Känns som lite tvärtom faktiskt :P
Kan som inte förstå att jag var ute och tränade förut när det var kallt. Nu fryser man ju för ingenting. Tror jag måste börja ta mer vinterpromenader. Får hoppas det blir lite mer vår snart :)

Ingen bebis hos syster ännu vad jag har hört. Hon är beräknad på lördag, och jag hade gissat på 14:e eller 18:e februari. 18:e är ju imorn så får väl se om det blir så eller inte. Ska bli mysigt att få träffa en bebis lite innan vi får våran skrutt. Vi kanske kan förstå det lite mer då, fast samtidigt kanske vi blir mer nervösa. Dom är ju så små och ömtåliga. Det är ju en helt ny värld som kommer öppnas.

Nu är nog tvätten klar, så ska fixa det nu när jag är pigg.
<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bra kväll

Usch så min mage kliar och sticks. Jag försöker smörja in den men det börjar typ bara svida mer. Och jag vågar typ inte kli heller :P
Hoppas inte det är nå bristningar på G. Det är så svårt att se, kan som bara se i spegeln och jag ser nånting, men vet inte vad är. Bristningar brukar ju vara blålila i början, sen bleknar dom ju med tiden, men få små saker ser nästan ut som blekta bristningar på nåt konstigt vänster. :P
Eller så är det mina åderbråck i magen som kanske börjar bli ytliga. Jag har ingen aning. Irriterande är det i alla fall.

Kvällens jobb har gått väldans bra :D Det gav mig lite nya krafter faktiskt.
Fast trött är jag ändå, så ska nog krypa till kojs snart och ringa älskling.
Känns skönt att han ska komma hit i helgen :D, redan imornkväll!
Saknar mitt hjärta. Så jag hoppas morgondagen går fort och att det går lika bra på jobbet.
Är så glad att jag har min J i mitt liv och att det är just han som är far till vårat älskade under. Tänk att vi snart är en familj på riktigt!!! Helt ofattbart och underbart.

Natti natti
<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skötväskan lagad

Jag har ingen kanondag idag.
Vaknade runt 5 och var jätteskakis. Förstår inte varför jag får så ibland. Det är inte nå blodsockerfall eller så heller eftersom det hjälper inte att få i sig socker. Klev i alla fall upp och åt en frukt och drack lite. Sen försökte jag somna om, vilket inte var så lätt. Somnade helt närmare 8, och vaknade halv 9, så då gav jag upp.
Är svintrött nu med andra ord.

Idag har jag äntligen vart duktig och fixat klart skötväskan. Lagningen ser kanske inte så proffsig ut, men det är på insidan och det är ju huvudsaken att den fyller sin funktion. :)Var tvungen att sy för hand med, eftersom symaskin inte komme åt där det var trasigt så lätt. 
Har även torkat av den och försökt få den så ren och fräsch som möjligt.

Skulle lätt kunna somna nu, kanske ska ta mig en lur.
Kanske blir på bättre humör då.
Hoppas tiden går fort nu så att jag blir klar med jobbet. Skulle lätt kunna sluta nu, men måste försöka nån vecka till. Februari ut har jag ju sagt iaf, så sen får vi se.

<3
/Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

tisdag

Kul att man låg vaken 2 timmar i natt. Är svintrött nu istället :P
Menmen, så är det ibland.
Nu sitter jag och inväntar pappa. Jag ska följa honom till burträsk en sväng och lämna skotern.
Har packat ner lite extrakläder ifall bilen stannar, man vet ju aldrig i denna kyla.

Annars blir det nog bara att ta det lugnt idag :)

<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

14 feb

Nu har jag vickat klart som dagmamma, och inga mer 8 timmars arbetsdagar står på schemat efter idag. Känns riktigt skönt!
Ska försöka jobba 3 veckor till, men det kan bli 2 eller 4 med. Man vet aldrig. Men jag siktar på ca 3 iaf :P
Är vääääldigt trött nu. Har sovit dåligt i helgen, så det beror väl på det. 
Ska ta och lägga igen ögonen några minuter nu innan jag ska med mamma på affärn och sen fara och jobba vidare.  

Dagen hade jag helst spenderat med älsklingen, det är ju trots allt alla hjärtans dag. Men det är ju inte hela världen. Vi finns ju fortfarande kvar för varandra :P Jag fick i alla fall mina geléhjärtan igårkväll haha :)

Ha en bra dag!

<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Arbetardag

Igår så träffade jag ju Johanna, Anton och Linn vilket var mycket trevligt. Tiden gick verkligen fort. Och en supergod kladdkaka hade dom med sig med, glutenfri till och med :D 
Dom åkte hem innan J komme hem från jobbet, och sen runt 22.30 for vi till Robert. 
Väldans trevligt att få träffa dom igen, det blir ju inte så ofta tyvärr. Och det har varit ännu mindre nu sen jag blev gravid eftersom jag inte alltid har varit på humör för att följa på fester och sånt. 
Vi drog oss inte hemmåt förrän runt 2.30 och det kändes väldigt sent för mig. Fast jag höll mig ju vaken iaf :p

I morse blev det inte nån direkt sovmorgon heller. Jag vaknade vid 9 och tyckte det började bli väldigt obekvämt att ligga i sängen, men jag var så trött så jag försökte ligga kvar till närmare 10.

Efter lite frukost i magen så ställde jag mig och gjorde tjockpannkaka. Hittade ett spännande glutenfritt recept i min kokbok där man ska koka upp mjölken, mjölet och smöret. Så till 1 liter mjölk hade jag 3dl mjöl. Och det blev riktigt tjock och bra smet. Sen skulle man he i först äggulorna sen vispa ihop äggvitorna innan man vänder ner det i smeten. 
Det dåliga var bara att pannkakan fick färg mycket fortare än vad som stod i receptet, så nästa gång blir det att sänka tepmeraturen eller att ställa plåten längre ner tror jag. Menmen, den blev ändå god och jag lyckades för en gång skull :D

Frida och Jesper har varit här en stund på förmiddan :D Väldigt kul att se dom igen. Frida är så gullig och längtar verkligen tills lillan kommer :D Känns jättekul! Som mysigt att få prata av sig om barndelen med en tjej :) 
Nu är J på jobbet och jag har fixat gryta. 
Känns riktigt skönt att ha gjort 2 maträtter idag, som jag har kunnat få lite matlådor av. 
Skulle egentligen vilja göra lite matbröd, men orkar seriöst inte. 
vet inte hur jag ska göra idag heller, om jag ska åka hem eller om jag gör det imorn på morgonen. Känns ju tråkigt att sitta ensam här ikväll men då får jag träffa älskling en stund ikväll och slipper sova ensam. Men å andra sidan om jag åker hem så slipper jag sitta själv ikväll :P Känner mig även rätt slut så skulle hur som helst behöva lägga mig och vila en stund nu...

Får fundera en stund till helt enkelt.
<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Klädproblem

Har vart väldigt aktiv på bloggen idag, kanske för jag har haft lite att göra :P
Eller haft tråkigt...
Nu sitter jag och väntar på att Johanna, Anton och Linn ska komma förbi :) Ska bli kul att få snacka lite faktiskt. 

Har haft ett enormt stort problem med kläder idag. Har provat en väldans massa kläder och inget passar. Vill inte direkt dra på mig en sommarklänning men blommor och smala axelband. :p Nu har jag iaf fått på mig kläder men vette tusan hur det ser ut. Det klämmer då inte så det är ju ett +. 

Provade min skjort-tunika som går i blått och grönt. Tror ni jag kan ha den nu eller? Nej, den sitter alldeles för tajt vid bysten, annars hade jag gärna haft den på mig. Tycker den är så fin. 

Senare ikväll blir det att fara iväg en sväng till Robert. :) Ska bli kul att träffa dom med. Fast vet inte om jag kommer orka stanna så länge. Sen vet jag inte om dom har tänkt dra ner på stan heller. Vilket jag inte är sugen på. Är alldeles för trött i kroppen för det, och sen känns det fel att sitta på pub med stormage faktiskt. 
Får hoppas jag får med mig J hem. Åker imorn på dan/eftermidda igen. Känns som vi aldrig ses nuförtiden:/ Tur det inte är så länge kvar innan jag kan vara hemma. Även om jag ska försöka komma igång och jobba 1-2 kvällar i veckan bara för att få ihop en liten extra slant...Får väl se när man orkar det bara. Beror ju helt på hur allt ser ut då. 

Ha en trevlig kväll :) 
<3

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bebiskläder

Har försökt städa undan lite nu. Det tar tid och är jobbigt. 
Tänk så smidig man kommer bli sen :P 

Lite smakprov på nå bebisplagg kanske :) 


Supersöt klänning med "bodyunderdel"


Klänning med stjärnor


Sparkbyxa


Giraffer :) 


Sköldpaddor


Nåt med Hello Kitty är väl ett måste :p


Klänning, med tillhörande byxor.

Har förstås massa mer, men orkar inte visa allt. Har försökt välja kläder att ta med på BB med, och det är ju supersvårt :P Men jag vet i alla fall vad hon ska få ha på sig när vi åker hem, men sen vet jag inte om man behöver mer kläder kanske...? Så svårt :P

Vilket datum tror ni nu att lillan kommer till världen? Vi är ju beräknade till 21 mars, det vill säga om 5 veckor på måndag. Är ju fortfarande ett tag kvar ju, men lite gissningar är ju alltid kul =) 

<3
//Hanna

Permalink Gravid Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trött!

Denna enorma trötthet! Man hinner just vakna sen blir man trött igen...
Vaknade runt 8 utan klocka men låg kvar och försökte somna till 9, sen gick jag upp. Fixade till och med frukost på sängen åt J idag. 
Jag skulle lätt kunna lägga mig och sova nu.
Det är så tyst och stilla i lägenheten. J drog iväg på gymmet, och han lär väl bara hinna hem innan han ska iväg på jobbet igen sen :( 
Själv måste jag försöka fixa i ordning lite här hemma. Småkläderna ska packas upp och in på rätt plats, diskmaskin ska tömmas, lite kastruller och burkar måste diskas, skulle behöva dammsuga, blommorna är törstiga. 

Är inte på tillräckligt bra humör för att fixa själv. Kanske skulle ta mig en tupplur innnan. Fast det kommer nog bara göra mig tröttare. 

<3

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sängen på plats

Vaknade tidigt i morse. 7.45 om jag inte minns fel, och det var utan någon klocka. Hade tänkt sova till i alla fall 8.30. Men jag klev upp, åt lite frukost. (mackor med varm choklad) och läste tidningen. Har som blivit min grej nu när jag "bor" hemma lite. För hemma i stan har vi ingen tidning :P
Sen satte jag mig och sydde lite. Fixade en sänghimmel till mamma, ett rosa lakan och började laga skötväskan. Men resterande måste jag nog sy för hand tror jag... Men då har jag nåt att göra när J jobbar i helgen. 

Packade bilen igårkväll. Fick lite hjälp av min kära mor, även om hon nog hellre hade gått i säng. 
Vi stoppade in spjälsängen med tillbehör och mina "barnsaker" som jag haft där hemma. 
Så nu har vi skruvat ihop sängen här hemma i sovrummet. Fast vi har inte bäddat den ännu, det återstår ju en del veckor så vi hinner nog. Är bara onödigt om Lasse ska få för sig att ligga i den. Kanske man ska fixa nåt myggnät/sägnhimmel...

Vi kommer nog måsta klämma in skötbordet på toan/duschen ändå. Det får lov att funka så. Får försöka fixa ett draperi för bara, sen får vi väl duscha lite trängre :P

klockan börjar springa, och vi måste iväg och handla lite. Tänkte köpa glass så vi kan äta hemmagjord chokladsås till efterrätt. :D
Är sugen på att köpa geléhjärtan med, men är rädd att jag kommer få ont i magen då. 
J ska nog in och köpa nå vin till middan med kan jag tänka mig. 

<3
//Hanna

Permalink Gravid Kommentarer (0) Trackbacks ()

sista ul?

Har vart på mitt förmodligen sista ultraljud idag.
Tråkigt, men ändå underbart. Nu vet man att det är nära tills lillan kommer. Och nog är det en flicka alltid :)
Längtar tills man har henne hos oss istället för att bara vänta och känna alla dessa underbara rörelser/sparkar i magen. Men det är klart att vi måste hinna få i ordning hemma först innan hon anländer :P

Hon väger lite mer än 2,2 kg nu och ligger som hon ska i magen.
Vi fick se väldigt fina "bilder" på ansiktet :) Blev typ tårögd :D

Nu har jag jobbat klart, och ska ta och skruva isär spjälsängen och skötbordet för det åker med till lägenheten imorn :) Mys.

Sen imorn blir det lite alla hjärtansdag "firande" med älsklingen, då jag jobbar på måndag och är inte hemma då, och J jobbar torsda, lörda, sönda...

<3
//Hanna

Permalink Gravid Kommentarer (0) Trackbacks ()

Home

Har haft många sammandragningar idag, speciellt runt middagen, vilket gjorde mig illamående.
Så jag skippade jobbet ikväll för att vila och sova en stund. Har fortfarande ont i magen och det känns som jag har lite knip i magen, och känner mig hungrig....

Inte lätt.
Tur jag har föräldrarna nära nu när jag fortfarande jobbar i r-forstrakterna. 
Vi sa tidigare att det kanske blir pappa som får skjutsa in mig på BB :P haha. Man vet aldrig :P 

Huvudsaken att sammandragningarna inte blir värre och håller sig sådär tätt länge, det har med andra ord lugnat ner sig. 
Som tur är ska jag ju på ul imorn så kan dom kolla så allt är bra med lillan.

Blir nog ingen sen kväll. Lite kvällsfika, ringa älskling, starta en film och somna. :)

<3
//Hanna


Permalink Gravid Kommentarer (0) Trackbacks ()

34+1

34  fulla veckor har jag nu kommit i graviditeten. 6 veckor återstår till beräknat datum. Eller 5 veckor och 6 dagar om man ska vara exakt :P
Vi har alltså gått in i vecka 35 nu.
Igår var det besök hos barnmorskan, och lillan ligger som hon ska med huvudet neråt. Fast det är inte fixerat ännu, men det kommer. :) Hjärtljuden låg på 147 och livmodern mätte 31cm. 
Nu är det bara att invänta morgondagen och ett.. vad blir det...6:e ultraljud?! :O 
Har fortfarande inte tagit nå kort på kläderna som jag köpte på loppisen, men det ska packas ner i byrån till helgen så om jag orkar kanske jag kan ge nåt "smakprov" :p 

Ryggen börjar känna sig väldigt sliten nu, och tröttheten är pest. Skulle helt vilja sova, sova, sova. Men kan inte sova så bra alla nätter däremot. Jag måste stå ut i alla fall februari ut, sen vet jag inte när jag ska börja va hemma. Jag vill inte va hemma och inte få betalt, men jag vill inte börja ta ut massa mammadagar heller, för då förlorar jag ju dom. Dilemma :P

Idag har jag faktiskt fixat magbild. Har vart lite dålig på den sidan :P





Den växer :)
Våran älskade lilla plutt.
Ett stort problem är namn. Det finns så många att välja på. Vi har några val nu, men det måste nog pratas igenom lite till. Och sen får vi ju se hur hon ser ut innan vi kan sätta det perfekta namnet :)

Får se om jag tar hem symaskin till helgen så jag får nåt gjort. J ska ändå jobba så jag måste försöka göra nåt vettigt.

Nä nu måst jag vila ett slag.
<3
//Hanna

Permalink Gravid Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag

Jag förstår inte varför jag är så seg idag. Fast mamma och pappa verkar då lika sega :P
Har precis tagit mig ett varmt bad. Upptäckte att högerfoten fortfarande är svullen, och efter badet började jag känna dom här konstiga "domningarna" igen. Ska till barnmorskan på tisdagmorgon så får väl fråga henne om det ska va så. Tycker ju att det borde vara i båda fötterna om det nu bara är vätska.
Imorn är det måndag, och för första gången på LÄNGE så längtar jag efter just måndag. Fast jag vill ha måndagkväll närmare klockan 22. Då får jag träffa älsklingen igen :D
Han sitter nog i bilen nu påväg hem från Hemavan.
Och jag hoppas han är nöjd med helgen med grabbarna, för nu kommer jag nog inte släppa iväg han på nå långtrippar igen innan våran lilla älskling kommer till världen. Tänk, det är inte alls nå länge kvar nu :D Fast det känns samtidigt som en evighet att bara vänta.

Ska nog ta hem alla bebiskläderna som är nytvättade imorn, och om det finns tid (vilket jag inte tror) så ska dom ner i byrån. Annars blir det helgens projekt. J jobbar lix i helgen så jag kanske ska försöka göra det då, så jag kan sysselsätta mig en stund iaf.
Skulle behöva ta mig nån promenad med, men det är inte så kul att gå själv, och alla går ju så fort.
Jag börjar typ känna mig överviktig :P Jag blir andfådd av ingenting.
Måste ta och raka benen och måla om tånaglarna snart tror jag (jätteviktig information jag vet). Det börjar bli jobbigt med magen ivägen nu och den kommer väl bli större de sista veckorna som är kvar. :P MYS

Nä nu ska jag avrunda tror jag.

<3

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

tvätt och semlor

Nu är så gott som alla bebiskläder tvättade. Tack kära mor för hjälpen :)
Är trött idag, även om jag har fått sova riktigt bra inatt.
Försökte få av mig mina ringar i morse och det gick inge vidare. Endast förlovningsringen ville lossna. FIck typ panik. Väntade några timmar innan jag gjorde ett nytt försök och svullnaden i fingrarna hade faktiskt lagt sig lite, som tur var. Ena fingret blev typ blått då jag försökte få lös ringen, den satt som sten :p Kommer kännas väldigt tomt på händerna nu, jag är ju van att ha 4 ringar på mig, nu blir det inga på ett bra tag.

Snart ska vi fika semlor. SKa bli gott. Man måste ju tjuvstarta lite. Fettisdag är väl inte förrän i mars har jag för mig.
Nu vill jag ha måndagkväll. Så jag får träffa älsklingen.

<3

//Hannatvä

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Barnloppis

Har sovit sjukt dåligt i natt. Vaknade runt 2 och gick på toa sen vaknade lillan i magen och sparkade på som bara den. Omöjligt att kunna somna då, så jag blev pigg och startade en film. Småsomnade en stund men sen när jag skulle stänga ner datorn så blev jag ju pigg igen. Började känna mig lite skakis och tillslut gav jag upp och gick och tog en risifrutti :P Jag började även känna lite domningar i foten men tänkte att jag sovit konstigt.
La mig sen på soffan ett tag och hade just somnat då mamma komme ner och "kastade" ut katterna som var störiga. Då var vi på ruta ett igen, och jag gick ner och la mig i sängen igen. Somnade kanske 6.30 och sen ringde klockan 8 och då var det bara att kliva upp.
Kände fortfarande stickningar i foten och innan jag hoppade in i duschen såg jag att den foten var svullen.
Har ju fått vätska i båda benen, men fötterna har klarat sig, förutom nu.

Vi drog iväg till umestan sen för att fara på barnloppisen. Jag lyckades fynda en hel del kläder. Fick 15 plagg för lite drygt 200:- Sjukt nöjd. Nu behöver vi bara nå mössor, tjockare vantar och sockar. Kanske nå strumpbyxor med. Har köpt lite gulliga hårsnoddar idag med.
Får se om jag orkar fota lite av kläderna nån dag. Jag/mamma håller på att tvätta upp dom nu i alla fall.
Hade tänkt titta efter babygym och hittade ett, men jag vågade inte köpa det. Vi har som inte bestämt om vi vill ha ett i plast eller ett sånt mjukt som lillan kan ligga på...

Har hämtat hem Lasse nu med. Han blev typ rädd då vi komme till lägenheten och gillade inte bilresan, men nu verkar han vara som vanligt igen :)
Han ville leka apport tidigare den sötisen. Han är som en hund ibland. Han sprang varannan gång upp i Jeanettes knä och lämnade leksaksråttan och nästa gång lämnade han den vid mammas fötter :P

Jag hoppas jag kan sova i natt så jag orkar med morgondagen. Ska väl inte göra nåt speciellt förutom att städa på pappas jobb.
Nä, snart börjar melodifestivalen, undrar om man ska kika lite på det. Och sen kanske få i sig lite mat i magen, fast inte än. Känner mig fortfarande mätt sen vi åt i stan vid halv 3.

Ha en trevlig kväll!
Saknar min J, längtar till många :D

<3

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag!

Igår fick jag lite hjälp med ryggen, riktigt skönt känns det nu efteråt :)
Fast jag fick ändå inte sova helt i natt. Jag vaknade runt 3 och gatt gå på toa sen så blev lillan en vilding och det sparkades och rumpades hejvilt i magen. Somnade runt halv 5, fast det är så himla mysigt att känna hennes rörelser och verkligen veta att det finns en liten människa där inne :D

Nu ska jag alldeles snart bege mig och jobba.
Sen hoppas jag att jag får träffa favoritFrida ikväll :)
Sen imorn blir det barnloppisen i stan med syster. 
Måste verkligen hem och titta till Lassegubben. Kan hända att han få följa med tillbaka till R-fors, beror lite grann på hur han verkar ha det där ensam och övergiven i lägenheten, stackarn.

Måste fara och hämta ut lite pengar senare idag med, för dom tar ju inte direkt kort på loppisen haha. Sen måste jag komma ihåg att fara på apoteket och beställa medicin. Har varit dålig på hämta ut på sistone så jag har knappt nånting extra hemma nu, vilket börjar bli lite panik. Nämen, en vecka till klarar jag mig, annars får jag ta svagarde doser men fler tabletter...

Hoppas jag inte blir förkyld. Började känna i bihålorna och huvudet igår, har vart lite tät i näsan i natt och nu känner jag mig lite torr i halsen. Får klä mig varmt och dricka varmt :)

Saknar min älskling. Men på måndagkväll får jag träffa honom en kort stund iaf :D

<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ont i benen

Oj sicken dag.
Kanske ska ta och lägga mig ett slag på soffan, men antar att jag bara blir tröttare då. Ska orka med att jobba ikväll med.
Har ont i benhinnorna. Men kroppen är ju som mest illa om kvällarna, för på natten så hinner man vila upp sig.
fast jag var väldigt trött då jag vaknade i morse. Så skönt att jag kunnat sova bra 2 nätter nu :)

Har inte så mycket att skriva just nu egentligen.
Älsklingen är i Hemavan nu och kommer tillbaka på söndag. Hoppas ingen av dom bryter nå armar/ben. :P
Blir nog barnloppis på lördag :) Skaffa de sista plaggen till början, sen måste jag fixa skötväskan och packa BBväskan.

Längtar till imorn kl 15, då får jag helg. Och ska verkligen slappa imornkväll och vila upp mig. Till veckan kommer bet bli en del körandes fram och tillbaka till stan eftersom jag har både träff med barnmorskan och ultraljud + läkarbesök. Sen måste jag lämna prover med tror jag. Kanske kan gulla med barnmorskan och be henne ta dem, fast det är inte säkert det går.

<3

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

onsdag

Jag behövde verkligen få lite energi genom att träffa älsklingen. Det jobbiga var ju bara att alla känslor och hormoner svämmade över! Usch va jobbigt det var att han skulle åka hem igen, när jag visste att det skulle bli minst en vecka till innan vi ses.
+ att jag gatt jobba på kvällen, ville helst vara hemma och umgås med J, men pengarna behövs så det var bara att samla sig och åka iväg.
Imorn på morgonen åker han till Hemavan under helgen och gör en sista tripp och roarhelg innan lillan kommer. Tror inte jag vill släppa iväg honom sen, för det börjar dra ihop sig.

Tror inte jag har nämnt det, men natten mot måndag hade jag sammandragningar ca var 3.e minut i 45 minuter. Det var nästan lite läskigt, men som tur var så ville hon inte ut då. Det jobbiga var också att J jobbade och det gick inte få tag på honom. Måste kanske be honom ha på sig mobilen jämt från och med nu om ifall nånting händer, så jag alltid kan få tag på honom.

I helgen blir det nog en visit till stan och hem. Ska nog fara på barnloppisen och fynda lite kläder så vi har allt som behövs från början. Så bra att man kan hitta fräscha kläder för 5-30 kr.

33 hela veckor, är i vecka 34 nu. Det går verkligen undan. :D
Fick lite hjälp med ryggen igår med, vilket behövdes. Känns lite bättre nu och det känns fantastiskt. Jag hoppas att den sista tiden går ännu fortare så jag slipper denna ryggbesvär. 
Har även börjat samla på mig vätska nu. Fötterna har inte ändrat storlek eller så som jag märker av, utan det är benen, smalbenen framförallt. Och händerna. Har försökt få av mig mina ringar men det går typ inte. Får försöka spola i kallvatten länge så kanske det går. 

Ska ta och vila en stund nu innan jag ska vidare på nästa jobb. Är ju dagmamma och hjälper mamma nu när hennes kollega är utomlands i 2 veckor. Så jag jobbar ca 5 timmar på dan, sen blir det 3 timmar på kvällen med det andra jobbet. 
Skönt att jag hinner hem och ta det lugnt en stund mellanåt iaf. 

Älskar min J! Hoppas verkligen veckan går fort så jag får mångagkväll kl 22. Även om det bara blir hem och sova, upp på morgonen och MVC, sen hem till r-fors för att jobba. Sen torsdag eftermiddag blir det ilte fram och tillbaka eftersom jag ska jobba med mamma först, sen på UL i umeå kl 15, sen tillbaka för att börja jobba kl 18. 

<3
//Hanna

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()