Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Torsdag

Denna vecka har varit ganska tung. Jag har inte mått på topp, men har försökt hålla gott mod. Igår bestämde jag mig för att tvätta lite, men efter 2 tvättar och när Farmen var slut så kröp jag till kojs. 
Idag har jag inte jobbat. Jag klev upp och såg till att J och L tog sig iväg och jag tog mina mediciner sen somnade jag på soffan. 
 
Jag klev upp ca kl 15 idag och då var det bara att ta sig till förskolan även om jag egentligen inte orkade. Men lillan måste hem och J hade bilen. Sen har L lekt hos ett grannbarn både före och efter middagen så jag har verkligen fått en lugn dag. 
 
Har känt mig smått illamående också så magen är inte heller på topp. Åt en morot till lunch, sen fick jag tvinga i mig lite middag + en frukt. 
 
Blir nog en tidig kväll idag med. 
Snart helg så då får vi lite familjetid. 
 
<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tidig kväll

Redan före middan idag bad L om en frukt och ville gå isäng. Så det fick bli en grötmiddag och macka idag då det var det som dög. Sen blev det sängen direkt.  Antar att tösen var trött. Så hon har väl sovit ca 1 timme redan.  


Själv känner jag för att trycka en fet godispåse och semlor.  Hur gott hade inte det varit?  
Jaja. Får försöka tänka på annat. 
Kanske gå isäng. Känner mig väldigt negativ just nu. Men såna dagar har väl alla.  

<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag

Det är lite tragiskt hur min blogg ser ut egentligen. Om bara J kunde ta å fixa till den lite, eller mycket. Jag är helt värdelös på sånt så jag provar inte ens. 
 
Idag har det inte hänt så mycket. Jag och lillan byggde värsta kulbanorna i morse och vi tävlade. Sen lekte vi kalas och jag fick massor med paket. Hon leker ofta att någon fyller år och bjuder på kaffe och kakor eller mat. 
Vi har bakat lite chokladbollar. Kanske dumt. Jag som inte ska äta sånt nu.. jag måste ju komma i min bröllopsklänning. Det vore ju hemskt om jag inte kunde ha den längre. Kanske måste prova den. 
 
Bröllopsplaneringen fortsätter och det blir mer och mer avbockat. 
Imorn ska vi posta hindersprövningen och byte av efternamn. 
 
Nu ska jag ta å se om J kan slita sig från datorn uppe. Får främmen snart. 
 
Ha en skön kväll!!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

19/1

Idag blev det en kort dag på förförskolan/jovjobbet få lillan ramalde och slog dig i hakan rätt mycket.  Blev en sväng till vårdcentralen.  

Jag har äntligen fått lite nya färger här hemma och vardagsrummet fick sig en mintgrön förvandling och jag älskar det.  

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

60-års kalas

Igår var vi på 60-årskalas i stort sett hela dagen. Vi firade svärmor. Först massa god fika på dagen (sen hem och sova en stund) sen for vi ner på stan på TC och åt god mat. Lillan fick följa med. Jag hade gruvat mig lite innan eftersom hon kan tycka det är jobbigt och tråkigt att sitta stilla så länge. Men det gick jättebra. Hon fick papper och pennor av personalen. Sen hade jag vart och köpt en tidning och en tablettask så det blev som en myslördag för henne ändå. 
Det blev såklart senare än normalt då vi hade bokat bort kl 18, men vi for hem strax efter kl 21. Vi fick i alla fall sovmorgon till kl 10 idag.
 
J for på jobbet en sväng nu och jag försöker tvätta lite.
Skulle behöva rensa leksaker och kläder och städa undan julen med. Men det får bli när det blir. :)
 
 
<3
 
 

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

4 Månader

Julen har passerat. Oj vad fort tiden går. Lillan har fått massa nya leksaker. Hon är som i en spiderman & Barbie-period just nu. Spidermandräkt eller prinsessklänning. Barbie och Spiderman åker barbies bil och spiderman får ibland klänning. Ja det är kul att se. 
Annars är det spel och virkning också som är roligt. Hon virkar en telefon och snusmatta till pappa. 
 
Nyår var mysig. Stillsam och lugn med kära vänner, god mat och roliga spel. Kan inte begära så mycket mer. 
 
Nu har 2015 startat. Ett fantastiskt år. Det är nu det händer. Jag och J ska gifta oss. Hur stort är inte det?! Idag är det exakt 4 månader kvar. Det är ju snart!!
Idag har vi vart runt och lämnat de sista inbjudningarna och postat de som bor långt bort. Så inom kort ska alla ha fått sina inbjudningar! 
Det är en dröm som går i uppfyllelse. Har fjärilar i magen
 
Igårkväll startade jag en film. "A little bit of heaven" och det var en bra film, men den handlar om en tjej som får obotlig cancer. 
Jag har levt i en bubbla väldigt länge och knappt tänkt på min sjukdom på säkert 2 månader. Och nu kom det ikapp mig igen. Jag har länge sagt att 2016 är året som jag kommer genomgå min transplantation. Någonting säger mig det och jag håller fast vid det. Därför känns det lite jobbigt att kliva in i 2015 om det nu stämmer. Det vet vi ju inte. 
Jag ska iaf träffa min läkare den 14:e och vi ska diskutera transplatation närmare. 
 
Nä nu ska jag njuta av en härlig fredagkväll och tänka på roliga saker. 
 
<3

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()