Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

piggelin

Sista januari har sina sista timmar just nu. Imorn, 1 februari, blir Lovisa 11 månader. 
Hon går typ överallt. Så fort hon ramlar på rumpan ska hon ställa sig. Nu har hon även kommit på att hon kan hålla i sig i dörrkarmen när hon ska över trösklarna. 

Det är redan onsdag imorn. Vi funderar på att gå till badhuset med lillan. Men J har feber just nu och ligger och vilar. Hoppas det beror på att han varit hemma hos sina föräldrar som har hund, och att han inte blir sjuk. Jag lär väl inte gå till badhuset om inte han hoppas i poolen, för jag undviker helst badhus pga smittrisk av sjukdomar. Nån gång kan jag väl göra det, men jag undviker det helst. 

Ikväll blir det nog en tidig kväll. Jag kliver upp tidigare än normalt, fast jag är ändå pigg, kanske ovanligt pigg. Jag kanske ska börja ställa klockan jämt och kliva upp innan lillan vaknar. :P 

<3

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helgen

I fredags skämde jag bort mig själv lite grann. Jag följde nämligen mamma på affärn och då "råkade" vi gå in på Lord. Det är ju självklart att jag ska hitta massor med kläder som jag vill ha och som passar när plånboken egentligen säger nej. Fick inte superbra lön denna månad eftersom jag var sjuk en vecka och det var endel dagar som gick bort runt jul. Menmen, jag får snåla resten av månaden istället :P
Jag köpte ett par jenas mot röda hållet. Inte riktigt röd, mer korall eller vad det heter. En kortare tröja långärmad och ett lite mer festligt linne. Jag hittade ett par till jeans, svarta, som jag ville ha, men jag la bort dom. Nu behöver jag inte köpa kläder på ett tag tror jag. 

Har även köpt 10 par strumpor åt lillan, och alla är halksockar. Så nu behöver jag inte köpa sockar på länge. det blev både såna som hon kan ha nu (lite, lite förstora) och större som hon får ha sen. Blev även en t-shirt som det står snäll på, och ett par byxor. Det är som perfekt när man hittar plagg för runt 30:- :) 

Igår var vi en sväng till morbror på inflyttningsfest. J jobbade så jag följde mina syskon. Mormor och morfar fick vara barnvakt åt alla 3 barnen. 
Idag är en rätt lugn dag. Jag ska till syster och käka middag ikväll, sen blir det nog en tidig kväll så jag orkar upp imorn :p

<3

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

klart

Första arbetsdagen i R-fors är gjord, 10 kvar. Inte för jag räknar ner eller så. Känns rätt skönt att göra nåt annat några dagar :) Få lite nya krafter.^

Nu är det spikat, vi flyttar 1 april. Äntligen säger jag bara. Känns helt underbart att vi fått en lägenhet, en trea, så lillan kan äntligen få ett eget rum! Så jag hoppas verkligen att vi kommer trivas där. Nu ska det bara lösa sig med förskoleplats med. Vi vet ju som inte så mycket om Johans framtid (närmast). Om jobb och så. Men det kommer lösa sig, det vet jag. Det gjorde ju det med boende med så. 
Har en tand som ilar väldans mycket med. Den jag var och lagade, men det ger väl med sig med tiden :)

Nu är det hovkey som står på tur. Trevlig kväll!

<3

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stressigt

Idag har jag miljoner saker att packa, ändå har jag knappt börjat känns det som. Har packat lillans kläder (det mesta) men inte börjat funderda över mina egna. Ytterkläder och vagn är väl klart med som tur är. 
Jag hade tänkt att det skulle bli en relativt lugn dag idag förutom att packa kläder/mat för 2 veckor. 
Men så blev det ju inte. I morse upptäckte vi att dom fortfarande inte var klar med bostadskön, så jag ringde och frågade (efter att ha suttit i kö i x antal minuter) Fick veta att det bara var vi som hade tackat Ja, om ingen svarat via mail. Tydligen var personen som sköter det där hemma med VAB idag, så vi måste vänta till imorn sa dom. Sen efter en stund ringer dom upp och säger att dom vill ha arbetsintyg så dom kan se att vi har råd att bo där. Så då har jag måsta ringa min chef som i sin tur fått ringa en annan som kunnat fixa det åt mig. Är väldigt tacksam över att chefen ställer upp så mycket :D Så dom fixade det väldigt fort (tack tack) och sen for jag och hämtade intyget och vidare ner på stan för att lämna det på Bostaden. 
Så imorn får vi väl veta hoppas jag, men det ser lovande ut. Å vad jag hoppas att vi får lägenheten nu!!!! I så fall flyttar vi 1 april :D Håll tummarna åt mig :) 

Nä just det, jag skulle packa. 
Var tvungen att betala räkningar nu bara så jag slipper släpa med mig datorn :P 

<3

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

early morning

Det blev en ovanligt tidig morgon i morse. Jag vaknade och gick på toa runt 7, sen vaknade Lovisa, och Js klocka rinde. Så jag passade på att snabba mig lite och for och tog prover när vi lix var vakna allaihopa. Så J fick skjutsa oss när han lix for och jobbade. Provtagningen gick fort och vi passade på att svänga in på öppna förskolan på vägen hem. Vi var först. Kanske inte så konstigt eftersom vi var där just innan dom öppnade :P 
Vi blev där till strax efter 10 innan vi började traska hem. 
Själv har jag varit helt död idag känns det som. Har svinit ont i magen. Dessa kvinnliga problem alltså!! 

Ikväll är det jobb i vanlig ordning för mig. Sen om jag har tur blir det kanske en film när jag kommer hem. Fast klocka brukar bli närmare 10 innan jag är hemma så det är på gränsen till för sent. 

Undrar vad jag ska fixa för middag idag? Det kanske börjar bli på tiden om vi ska hinna äta. Jag måste gå vid 17.10.

<3

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nytt

Idag har jag gjort av med lite pengar. Har varit på strömpilen och handlat kläder till lillan så hon har i framtiden. Dvs storlek 86. Det blev rätt mycket men fick det ändå billigt eftersom jag bara handlade på rean :) Yeeyy. Så här mycket nya kläder har jag nog aldrig köpt tidigare till lillan :p. Vi har ju handlat mycket begagnad tidigare. Men ibland måste man ju köpa lite nytt och fräscht :) 
Ska erkänna att jag även köpte ett läppgland till mig själv för 20:- Blir inte ofta jag köper nåt till mig själv längre haha. En mascara då det behövs :P 
Kan ge lite smakprov :) 


Nattlinne. Jag köpte 2 nattlinnen och 2 kortbent/ärmade pyjamaser




10Kr för ett par shorts. Marinblåa


Supergulligt linne till sommaren




Hur charmig var inte den där tröjan!?

Orkar inte lägga upp alla kläder så ni får nöja er med detta :) 
Men en sak till...


2 par skor!
Hon måste ju ha varma skor då hon börjar förskolan :) + att nu när hon börjar gå kan hon ju inte bara ha tossorna på sig.
200Kr för 2 par skor är ju inte fy skam.

Nu blir det att se film och ladda inför en ny vecka. Det blir mer jobb än vanligt nu de kommande 3 veckorna så det ska bli kul!! Hoppas verkligen att jag får vara pigg!! :D


När jag lix håller på lägga upp bilder kan jag bjuda på 2 till


Väldigt intresserad av barnprogram

<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Examen

Tänkte börja med att säga ett stort Grattis till er som tagit examen nu!! Framförallt till min älskling! Även om han själv säger att han inte är klar :P Nåja, jag ska fira honom då han får beviset i handen och då han själv känner att han är klar. Tror det är det han själv vill med :)

Lillan var grinig igår, usch vad tråkigt. Menmen, alla har ju bättre och sämre dagar.
Vi for och åt middag hos Js föräldrar och på vägen dit somnade hon. Och eftersom hon knappt hade sovit nåt under dagen så stoppade vi in motorvärmaren, la en mobil vid hennes sida och tog med oss den andra och låste bilen så fick hon sova färdigt. Hade vi väckt henne hade hon aldrig somnat om. Kanske låter hemskt, men det är första gången vi har gjort så och vi var ju inte på nån allmän parkering eller nåt sånt. Och dessutom funkar mobilen superbra som barnvakt. Vi har ju ingen så det gick super. Bara man håller koll att inte samtalet bryts och att man har på högtalare på mobilen man tar med sig.

Idag ska jag en sväng till strömpilen. Tänkte kolla lite rea och kanske kan fynda lite billiga barnkläder. Tänkte även handla lite på maxi. Bland annat välling och gröt som snart är slut. Har försökt göra hemmagjord havregrynsgröt men det verkar inte lillan gilla, även om det smakar typ lika som vällingen säger J. Jag tål ju inte så jag kan inte smaka. Men andra gröter som jag gör själv som mannagryn och grahamsgröt äter hon. Busfian.


Om jag kanske skulle plocka undan lite hemma och vårda mitt hår lite.

<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vaken

Igår var vi på begravning. Finns väl inte så mycket att säga om det. Det är ju aldrig kul :( 
Lillan var ganska nöjd men till slut blev det för mycket och hon var övertrött. Kanske inte så konstigt eftersom hon hade varit vaken 2,5 timmar under natten och inte fick sova klart på morgonen. Jag var inte speciellt nöjd då hon var vaken under natten kan jag lova. :P 

Jag håller fortfarande tummarna för lägenheten som vi har tittat på. Vill inte hoppas för mycket bara. 

Idag ska vi på universitetet en stund. Det är nåt examensgrejs. Rektorn ska väl säga några ord och man kan väl på sätt och vis säga att J tar sin examen idag. :D Tänk att han har slitit i 4,5 år redan. 

<3

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag

Lillan har varit hos farmor och farfar ett tag idag medan jag var hos tandläkarn och J jobbat och det gick jättebra. Superglad och inte det minsta trött. Hon sov i och för sig till 9 i morse. Värsta sovmorgonen för mig :) Men sen somnade hon inte förrän vid halv 2-2 nån gång och sover fortfarande vilket jag förstår. Vi måste väl börja med att lägga henne efter lunch snart med så det kommer gå bra när hon börjar förskola.

Vi har dessutom varit och tittat på en lägenhet idag som vi har tackat ja till. Så nu håller vi tummarna för att alla före oss tackar nej. Han vi va till sa att den hade legat ute tidigare eftersom det har sprungit folk och tittat i upp mot 3 veckor. Så har vi tur får vi den, men vi vill ju inte ha för höga förhoppningar även om det är svårt. Vi gillade lägenheten. Det var som fräscht och lillan skulle få ett eget rum :D Hoppas verkligen!!!

Jag måste nog börja med middag snart, vet dock inte vad. Vi måste på strömpilen för att köpa slips. Jag måste ha en ny mascara med, och glödlampor är vi i stort behov av. Typ alla våra små lampor, eller 4 av 5 har gått sönder på en vecka och vi har inga extra. Så det har sett väldigt dött och tråkigt ut i våra fönster haha. 
Får bättra mig på det där :P 

Ikväll hoppas jag att det blir en lugn kväll. 

<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

tisdag

Tisdag idag då.

Det har varit väldigt mycket villainbrott i Umeå nu de senaste dagarna. Fast jag brukar ha dörren låst så gott som dygnet runt. Tycker det känns bäst på nåt sätt. 
Har även anmält oss på en trea på carlshem idag. Så det visar sig imorn hur det går, om man har nån chans eller inte. Måste ringa till kommun för att höra om lillans förskoleplats med. Om hon kan börja i mars som vi hoppas på. Och Vart hon kommer få plats. Det finns inte så mycket tid för mig och J att prata ihop oss om saker heller. 

Jag har inte så mycket roligt på hjärtat idag. 


Hehe. L trivdes bra i varukorgen på affärn i helgen. 
Vi skulle bara in en snabbis för att köpa lite karra och istället för att bära henne fick detta bli lösningen :P


Inte så lätt att få bra rörelsebilder med mobilen.
Lillan gungar :) 

<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag

Helgen är över och självklart blir jag slut i rutan. Why?? Kände redan igår att det komme smygande. Hoppas jag blir piggare efter jag får i mig lite lunch.
Lillan sover och tog en längre tupplur nu på förmiddan än hon brukar. Hon har inte ens ätit lunch är. Men jag har tagit upp en portion köttfärs med ris ur frysen som jag ska värma på då hon vaknar. 
Det bökigaste med att göra maten själv är ju att jag måste komma ihåg att ta upp den ur frysen. :P 

Tvättningen igår gick inte riktigt som jag hade tänkt. Torkskåpet funkar fortfarande inte verkar det som. Är det nån som har brytt sig om det egentligen??? Jag kämpade typ för att få upp hela tunga tvättkorgen proppad med tvätt + att hälften var halvblöt och därför mycket tyngre, till lägenheten. Dessutom hade jag Lovisa i ena armen så jag kunde bara bära med en arm. Trodde jag skulle dö då jag komme innanför dörren, haha. 
Skickade ett sms till kvartersvärden igår eftersom dom inte jobbade då. Hoppas hon har läst det nu.

Idag blir vi förflyttade med jobbet med. Ska bli spännande att se hur vi kommer arbeta nu. Har varit rätt skönt att ha ett eget kontor, men det kommer nog gå bra ändå :) 

Nu vaknar lillan, så bäst att hämta henne.

<3

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sovhelg

Denna helg har hittills varit väldigt bra. Jag har fått 2 sovmornar. Hur underbart är inte det!!! Det var till och med älsklings förslag och det tackar jag inte nej till. 
Igår var jag piggare än jag varit på väldigt länge. Jag vilade ingenting under dagen heller. Annars brukar jag måste sova 1-2 gånger per dag. 
Idag är jag också pigg :) Har fått bort all tvätt till och med. Har de senaste två veckorna lagt alla handdukar och underkläder på puffen i sovrummet och inte orkat ta bort det, men nu är det borta. Dessutom håller jag på tvätta lite. Inte för att vi har lite kläder utan bara för att det inte ska bli så himla mycket varje gång. 3 maskiner är tillräckligt mycket ändå :p 

Ikväll har jag inga planer. 
Igår var jag och lillan hos Frida och hälsade på. :) 

Nu kan vi även säga att lillan kan gå, för det kan hon. Det blir bara längre och längre sträckor hela tiden. Igår gick hon genom hela köket och vi kan ju inte säga att hon inte kan gå då. Det var minst 30 steg hon tog. Vårat älskade lilla hjärta. Dessutom går hon nästan alltid och håller ihop sina händer när hon går och det ser jättegulligt ut. 
Lovisa verkar även ta över pappas intresse för musik. Hon tycker det är roligt och svänger på hela kroppen och brukar stå och gunga på benen då hon hör musik, eller sina spelande leksaker :p 
Men en sak hon inte vill lära sig är att klappa händerna :p Jag försöker visa och nån gång har hon vart nära, men aldrig lyckats :P Men det kommer väl så småningom antar jag. 

Hoppas ni inte tar det som att jag skryter om lillan. Vill bara dela med mig av hennes kunskap och utveckling. Och jag är ju dum om jag inte säger att jag är stolt över henne. Hon är ju trots allt född några veckor för tidigt och jag har som trott att hon skulle vara lite segare på att lära sig vissa saker. Men det verkar inte ha påverkat henne som tur är :) 

Nu är det snart mellanmål för lillstumpan, sen sovdax och då ska jag passa på att springa ner i tvättstugan igen medan J är hemma. 


Våra nya förvaringsmöbler i hallen :)
<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

FTV

I morse ringde min klocka tidigt och jag for iväg till tandläkarn. Hade hoppats på att få fixa en tand som jag har problem med, men det blev bara en undersökning och sen blir det lagning nästa torsda. Yayy.. Jag gillar verkligen inte att gå till tandläkarn. Vet inte riktigt varför. Jag har aldrig gillat det. Det är inte hemskt på nåt sätt när man är där. Eller det är klart att det är obehagligt att tex laga hål. Nu fick jag även veta att en av mina visdomständer måste opereras bort och helst under detta år. Den kommer inte få plats i munnen. Ännu mer skoj. Nä, jag hade hoppats på slippa. Har en till visdomstand men den verkar rymmas, sen syntes en tredje. Den har inte börjat komma upp nånting, men den syns på ultraljudsbilderna. Den sista syntes inte..
Bara vi får detta överstökat och avklarat så är jag nöjd sen. Och det kommer ju gå bra. Jag får väl försöka lugna ner mig själv på nåt sätt bara. 

Upptäckte idag med att lillan har börjat få en 6e tand, där nere. Såg att det var nåt igår men jag fick som inte kolla så noga, men idag såg jag att det var en tand. 

Ikväll jobbar J så då ska jag och lillan roa oss med nåt. Vet inte vad, men nåt kan vi nog hitta på. 
Har anmält oss på en 4a idag med, här på carlshem. Fick Js tillåtelse på det med :P. Vet att vi egentligen söker på andra sidan stan, men jag har kollat upp statistik om hur stor chans vi har att få en lägenhet som vi vill ha. Och enligt den har vi stått i kö 2 år för kort. Otur, otur. Har ringt en privat hyresvärd med som trodde att dom kunde ha nåt på gång, så jag hoppas hon ringer tillbaka då hon vet. 

Nä nu är det lunch som gäller.
<3

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

:)

Nu har karln skickat in sitt examensarbete för ett sista seminarium på måndag. Sen är det den sista finslipningen kvar och sen är dom klar. Tjooohooo!!!

Jag har fixat en kladdkaka så vi kan fika sen :)
Har även bytt gardiner och fått bort julen. Fått fram mina lampor och sånt. Fast de flesta glödlampor är trasiga. Attans. Måste köpa nya. 

<3

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stressande

Jag känner mig väldigt stressad inombords. All beror på att det är så svårt att hitta boende. Vi kan inte bo kvar i våran lilla tvåa hur länge som helst, och inte har man nån chans på de lägenheter man vill ha heller. Eller i de områdena. Det är snart mitten av januari. Lägenheter som ligger ute nu har väl inflyttningsdatum från 1 april vilket inte gör så mycket. Men eftersom det är så svårt att få lägenhet har jag inte direkt räknat med att vi kommer få någon snart heller nästan. Vi har sökt i snart 3 månader och inte ett napp. Jag hade hoppats på att lillan skulle börja förskolan från 1 mars förhoppningsvis på umedalen. Men om vi inte får nåt boende där på länge kan vi ju inte pendla till andra sidan Umeå bara för att. Så det kommer säkert bli så att hon får börja nån stans närmare några månader sen bli förflyttad. Vi som hade hoppats på att slippa göra så. Men jag vill börja jobba mer och vi har inte råd med att jag ska gå hemma hur länge som helst. Även om det funkar så som vi gör nu, men det kan vara bra om vi kan spara lite föräldradagar till senare. 

Dilemma, dilemma. 

Jag orkar inte tänka mer på detta nu. Vi får hoppas att vi hittar nåt boende snart så allt löser sig. 

<3

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ny vecka

Jag och Frida var på bio igårkväll. Vi såg New Year's eve och den var faktiskt rätt bra. Jag hade ju aldrig fått med mig J på en sån film :P Jag behövde verkligen göra nåt roligt utanför hemmet och utan lillan. Annars åker jag ju bara ifrån då jag jobbar och det var på tiden att få lite HannaFrida-tid.

Lillan imponerade även med sina steg igår. 2 gånger tog hon runt 20 steg, själv. Hon lär nog börja gå snart känns det som. Hon släpper av sig typ hela tiden nu och vill gå själv, även om han landar på rumpan väldigt ofta :p
Hon har även börjat pussas :) Sötungen. 

Måndag idag, och en ny vecka framför oss...
Planerna för veckan är få. Jag skulle behöva hämta ut mer D-droppar till lillan som tar slut snart. Sen ska jag väl ta prover i vanlig ordning. J jobar i helgen...och jag jobbar kvällarna under veckan. Skulle nästan ha jobbat torsdag denna vecka, men då jobbar J så det går inte... Jag får väl nöja mig med en lite sämre lön denna månad helt enkelt. 
Sen skulle vi verklligen behöva få bort julen. Jag har plockat ihop alla tomtar, men jag måste ner till förrådet för att hämta lampor och sen måste jag stryka gardiner. Usch vad tråkigt!! 
Nu är det snart dax för mellanmål och en sovstund för lillan. Jag märker att hennes tålamod blir allt sämre och sämre just nu :p

<3

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helg

I fredags var vi och grattade min kära farmor (och hennes tvillingsyster) som fyllde 70 år. Det blev god mat och efterrätt, tal, sånger och trevligt folk :) 
Jag tycker det var nyss min farfar fyllde 70, men det är 15 år sedan :O Vart tog dom åren vägen egentligen??

Igår träffade vi Frida och Jesper :) Det var alldeles för länge sen sist. Varför hinner man aldrig ses längre? Jag har ju all tid i världen men alla är ju upptagna på dagarna då jag är ledig, och tvärtom på kvällarna. Så jag blir som en osocial ensamvarg känns det som, haha. Men jag ska väl förhoppningsvis inte jobba kvällar hela livet. 

Vi var även en sväng till Js familj och åt middag. Vi skulle väl egentligen iväg på bio, men det blev ändrade planer så vi såg film hemma istället. Fast både jag och J somnade ifrån. Jag fick sova till runt 8, och J har precis klivit upp nu. 
Jag funderar på vad man ska stoppa i magen en dag som denna. Lunch om en stund, sen middag...Har inget direkt inspiration till mat. Vill äta men inte laga :P 

Lillan fortsätter att ta steg varje dag. Hon har även börjat släppa av sig helt och förlytta sig några steg mellan olika saker. Det är fortfarande inte så många steg hon kan ta innan hon tappar balansen men man märker ändå att hon blir duktigare. Lillstumpan :) 

Idag har vi nog inga planer. Så vi får ta dagen som den kommer. 

<3

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag

Ringde till vårdcentralen i morse och frågade om jag får komma och göra ett halsprov för jag har haft ont i halsen sen förra onsdan. Men eftersom jag inte har feber så tyckte dom inte att jag skulle komma. Jaja, jag får väl hoppas att det ger med sig snart ändå. 
Känner mig rätt sliten. Vaknar fortfarande på natten och hostar. 
Lillstumpan vaknade ovanligt tidigt i morse. 7.40 slog hon upp sina blå och ville inte alls ligga själv. Så ho fick ligga hos oss 20 min innan J klev upp. 

Idag händer det inte så mycket här hemma. Jag borde egentligen packa ihop julen och sätta upp andra gardiner, men orkar inte. Vi ska tvätta ikväll och det lär väl bli nog så ansträngande kan jag tänka mig. Har varit jobbigt att bara gå upp för trappen eller till bilen. 

Nu börjar det närma sig lunch. Undrar vad jag ska hitta på att äta idag. 

<3

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Långvarigt?

Jag trodde seriöst att denna förkylning skulle vara nåt kortvarigt precis som det alltid annars brukar vara. Men nu har jag hostat mycket och haft rätt ont i halsen i en vecka. Kanske börjar bli dax att kolla upp det snart så det inte är nån halsfluss.
Men än är det bara jag som blivit sjuk i alla fall. Varken J eller L har visat nånting. Lillan snorar lite, men det har hon gjort ett tag. 

Har inte orkat jobba nåt i veckan heller för jag är helt körd känns det som. Skulle behövt J här hemma nästan så jag skulle fått sova ordentligt. Vaknar flera gånger på nätterna och hostar. Menmen. Förkylningar brukar ju ge med sig med tiden. Jag blir bara lite nojig eftersom jag redan har en sjukdom och jag är alltid rädd att få dåliga värden då jag blir sjuk på annat sätt. 

Jag hör att jag måste byta en B-blöja snart.

<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Förvirrad

Gårkvällen var rätt lugn med gott folk. Vi åt god oxfilé till middag med hemmagjort klyftpotatis och grönsaker. Pepparkakascheesecake till efterrätt. 
Det blev mycket surr och lite pokerspelande. Och jag säger då det, det är Inget för mig. 
Lillan hann gå isäng innan vi ens började med middan.

Tolvslaget skålade vi inomhus sen gick grabbarna ut för att kika på lite raketer. Jag stannade inne eftersom lillan låg och sov. Hon vaknade inte ens av alla smällar. 

Runt 2 gav jag och min röst upp så vi gick isäng. Har varit upp en sväng inatt med för tror ni inte att klantjag spiller ut ett fullt glas med vatten under våran säng och under spjälsängen. Det var ju bara att leta fram en stor handduk och börja torka. Sen la jag mig på soffan nån timme. 

Lillan var snäll i morse och lät oss sova till 9, sen runt halv 11 la jag isäng henne igen och då sov hon till närmare 12. 
Jag och J har varit väldigt slitna idag. Jag är fortfarande inte frisk och hostar så jag vet inte vad. Har fått massa träningsvärk i magen efter all hosta. 
Runt 14 så var det dags för en eftermiddagslur igen och även jag slocknade till halv 5. Lillan vaknade en stund senare.
Det fula var ju bara att jag gick direkt till J och frågade honom om han inte var sen till Bion. Och jag trodde att hans pappa hade glömt bort honom. Vet inte om jaga sa det men jag tänkte då det. Men J förklarade då att han skulle jobba klockan 17 och inte på bio. Snurrigt i mitt huvud!!!

Det känns fortfarande som jag har lite feber... och jag får väl se hur jag mår imorn. Har jag såhär dålig röst och hostar såhär mycket kommer jag knappast kunna jobba. Men det får morgondagen visa...kan ju inget veta idag så. 
Måste även berätta att lillan börjar bli rätt duktig på att bara hålla i sig med en hand när hon går. Inte jämt, men ofta, och hon blir allt tuffare och tuffare :p

Nu tycker Lovisa att jag är tråkig, så jag ska underhålla henne lite. 

<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()