Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

31/7

Härliga semester! 
3 veckor har snart gått. Oj så tiden går fort! Bara en vecka ledigt kvar. Men jag känner mig rätt lugn än så länge. Jag har haft kanonväder. Det mest negativa är väl att jag och lillan har spenderat rätt mycket tid utan J. Först var han hemma och la färdigt plattorna medan jag och lillan åkte lite tidigare till stugan. Sen nu ska han iväg på Storsjöyran så då blir vi från varann hela helgen. Nästa vecka får vi vara tillsammans alla :) 
 
Idag har jag och lillan fiskat eller fångat småfisk med håv, sen prova jag agna med en på metspöt från bryggan. Inte får man nå fisk där inte tänkte jag, men det kan va kul för L att prova. Sen efter ett par minuter så tänkte jag dra upp och flytta på flötet och precis då hugger en abbar. Det var ingen bamse, men tillräckligt stor för att vara en matabbar. Men vi släppte tillbaka den. 
 
Lillan har precis somnat nu, och jag är lite småsugen på att fiska, men vet inte om jag orkar. Får se vad som händer. Har som inte vilat som jag borde i sommar och det känns. Men jag är så tjurig och jag vill inte behöva gå ifrån. På det sättet kommer det kännas skönt att återgå till rutiner så jag får vila mina timmar efter jobbet varje dag. 
 
Läkarbesök är inplanerat den 21/8. Känns som att det är på tiden. Jag skulle ju egentligen dit i maj. 
Nu avslutar vi Juli och välkomnar Augusti...
 
<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Semester

Äntligen sommar, värme och semester! Nog för jag är inne på andra veckan men ändå. Hemma har vi lagt nya plagtor på framsidan och bytt postlåda. På baksidan har vi satt en ny lekstuga till lillan. Vi orkade inte lägga ner massa tid på den som stod där då den var i så dåligt skick.

Svanheden levererar mycket sol värme och bad. Precis som det ska va. Vi ska vidare till Lycksele Djurpark fn dag och även vidare till Vilhelmina några dagar. ska bli kul!!

Ska försöka sova i ett alldeles för varmt rum men jag tog mig ett härligt dopp i älven nyss. Fick inte med mig någon annan vad set nu beror på. Vattnet är nästan 24 grader, helt sjukt härligt!!

Har i övrigt mått lite upp å ner. Varit ganska trött några dagar men har inte kunnat vila som jag borde. Har fått kallelese till läkarbesök så det ser jag fram emot, eller hur man nu ska säga.
Nä just ja...jag skulle ju sova. Godnatt

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()