Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Menyprovning

Igår var vi till våran Cateringfirma som ska servera maten på vårat bröllop och vi skulle provsmaka på menyn som vi bestämt.
Det var riktigt, ritkigt gott. Vi är mycket nöjd.
Vi fick dessutom en liten miniatyr av bröllopstårtan som vi fick smaka. Jag var så glad när vi for därifrån. Sen fick vi främmande och jag hade gjort semlor så snacka om att vi var mätta när vi gick isäng.
 
Nu vill jag bara att tiden ska flyga fram. Jag längtar väldans mycket! Men samtidigt är det väldigt härligt att gå och längta till någonting.  :)
 

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Virrpanna

Jag var och vaccinerade mig mot Pneumokocker igår och självklart har jag fått feber. Men jag jobbar ändå, men det är väldigt irriterande att jag varenda gång ska måsta få feber.
Ska tillbaka om en månad för att vaccinera mig ytterligare mot Hepatit då den förra vaccinationen inte tog tillräckligt.

I morse skulle jag egentligen till sjukhuset för att lämna prover. Och jag hade motvilligt gått upp extra tidigt och åkte kl 7. Men jag hann bara köra förbi rödljusen så kom jag på att jag hade tagit medicin till frukost, så då var det bara att vända hem igen. Så J och L fick skjuts till förskola och jobb. Huvudet är inte riktigt med mig.
 
Snart är det helg iaf :)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()