Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Sommar

Här var det visst inte uppdaterat på länge. Sedan sist har vi köpt och flyttat in i vårt drömhus.  Skidspåret just utanför dörren. Lite lantligt,  lite utanför stan men ändå väldigt nära, lite skog, stor tomt och stort hus. 
 
 
Läkarna tycker mina prover ser bra ut. Leverbiopsin var mycket bättre än förra året. Man kunde se lite lite spår av inflammation men det var inget dom oroade sig för. Jag har fått byta ut mychopenolate också så just nu lämnar jag prover var annan vecka ett tag bara för att se så det går bra. 
 
Mindre kul är att dottern cyklat omkull. Efter en natt i nya huset och första badrummen så flyger hon av på ler/grusväg. Slog i två permanenta tänder fram. En fick tryckas tillbaka och limmas fast. 4 tandläkarbesök på 3 veckor. Ska dit på tisdag igen. Tandläkarn ringde idag å berättade att de sett skador på benet runt tanden och jag har ingen aning om vad som menas med det. Men det kommer bli en del spring till tandläkaren nu. 
Hon hade som tur var cykelhjälmen på sig när det hände så huvudet klarade sig. Måste dock köpa en ny hjälm nu. Efter olyckan blev det ca 3 timmar hos tandakuten och 2 timmar på akuten för att tvätta alla sår i ansiktet och ben och armar. Munnen, läppen, under näsan och näsan tog mest stryk. Men hon är en kämpe och det har gått bra. Det kunde blivit mycket värre med tanke på den hastigheten hon cyklade i. 
Vi ska bara försöka få henne att sätta sig på cykeln igen men ta det lugnare.  
 
Vilken sommar vi har i år. Helt fantastiskt värme men väldigt jobbigt med alla bränder runt om i Sverige.  Bara en vecka kvar av semestern nu. 

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()