Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Onsdag

Har varit väldigt trött och sliten denna vecka. Ibland vill jag bara lägga mig ner och sova, men det går ju inte.
Igår for vi iväg och gjorde en rejäl storhandling. 4 proppfulla påsar med bara mat, stora förpackningar med toa/hushållspapper och 3 paket blöjor.
Jag brukar handla blöjor och vissa andra saker månadsvis för då vet jag att det alltid finns hemma. Lillan skötte sig exemplariskt på affären. Jag var lite osäker på hur det skulle gå då hon var lite trött redan innan vi for. Sen sa hon innan vi for "söpa glass" och då lovade jag att om hon gjorde som mamma och pappa sa på affären så skulle vi köpa mjukglass efteråt.
När vi började närma oss kassorna började hon komma på att hon skulle få glass, men vi förklarade att vi måste betala först och det gick hon snällt med på.
 
Sen när vi satt och åt glass så var hon jätteduktig och hon åt och åt och åt :p Till slut satt hon huttrade så hon skakade men glassen skulle bestämt ätas upp även om det var kallt. Gosetjejen :)
 
Onsdag idag. Har lämnat prover på morgonen och det gick ovanligt fort. Så var på jobbet väldigt tidigt. Ikväll blir det nog sova tidigt. Har sovit oroligt de senaste nätterna, men vet ej varför.
Imorgon på morgonen har jag ett möte med Försäkringskassan. Jag har varit deltidssjukskriven i 6 månader snart och dom brukar vilja träffa alla som är sjukskrivna längre än så.
 
<3
 

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag

Igår blev jag och lillan ensamma hemma. J var tvungen att jobba över för att kunna vara ledig till helgen. Massvis med nationella prov ska rättas just nu och han var inte hemma förrän efter 23. Stackarn. 

Efter middagen försökte jag busa och leka med lillan så gott det gick. Var själv väldigt trött. Vi byggde med klossar och sjöng, sen var vi ute på balkongen ganska länge. Hon är så intresserad av ljud och rörelser och vill se allt som händer. Hon älskar att vara ute och när klockan började bli mycket så gick vi in, vilket inte var uppskattat. Men, hon var tvungen att gå isäng. Det är sällan hon sover på dagarna nuförtiden.
Men vi läste en bok och sedan somnade hon på 25min. Ta i trä!! 2 kvällar och nattningen har tagit under 1 timme, Sammanlagt!
 
Onsdag idag. Verkar som att J ska jobba över idag med. Själv är jag lika trött som jag varit hela denna veckan. Blir nog inte många knop ikväll. Jag skulle behöva göra en kraftansträngning så ska försöka samla lite kraft och få nånting gjort. Antingen vika tvätt eller packa några kartonger.
 
<3
 

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

shopping?

Det kliar i mina fingrar just nu. Jag har lust att beställa hem massa saker. Prydnader, tavlor, plädar, kuddar och massa somriga och färgglada saker. Ska inte köpa på mig nåt innan vi flyttar har jag bestämt, men har hittat massa fint i Jotex.
Sen måste jag försöka slänga lite kökshandukar och köpa nya. Vi måste ju försöka ändra, förnya och snygga till lite hemma nu när vi ska flytta. Känner att "standarden" hemma måste höjas en aning. Inge mer studentbilliga skitsaker från nu.
 
Skulle även behöva göra en gigantisk rensning i min egen garderob. He bort en massa kläder som aldrig används och sen vill jag även köpa lite nytt. Men det känns inte så kul att lägga ut pengar på sånt just nu. Bättre att shoppa loss sen efter vi flyttat.
 
Sen är jag i valet å kvalet gällande massa sängkläder. J har en hel del sängkläder som är lite mer för barn. Det är bilar, dinosaurier, figurer och annat. Det är ju som bra motiv så länge man har småbarn. Men samtidigt känns det jobbigt att släpa med sig massa sängkläder som legat nerpackade och orörda i 3 år (minst).
 
<3
 
 
 

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag

Huvaligen se trött en männish kun va.
 
Ja idag är jag trött med stora bokstäver. Har sovit bra hela natten, men i morse när jag vaknade ville inte riktigt kroppen. Det är ju måndag :P Om man nu får skylla på det.
Har tagit mig genom halva arbetsdagen nu iaf. Hälften kvar, sen ska jag hem och sova en stund. Denna "gammkropp" är inte rolig alla dagar.
 
Nåja nåja. Undrar om man ska ta sig i kragen och röja undan lite tvätt ikväll. Känns väldigt jobbigt, men det måste göras. Borde även packa lite mer inför flytten. Tiden springer ju iväg, man hänger knappt med. Snart semester med. Underbart. Min första riktiga semester någonsin!
 
<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Egen dag

Vi har haft kanonväder hela helgen. Jag har däremot inte fått nån direkt färg på kroppen.  Försöker att inte sola.  Både för min ljusa hy ich även pga alla mediciner som gör mig extra solkänslig.  Tur jag inte är någon som älskar att sola. 
 
Idag har jag vart hemma hos mina föräldrar i stort sett hela dagen. Riktigt skönt om man nu får säga så. J har vart hemma med lillan. Jag åker sällan iväg själv. Så jag passade på att spela bilbingo, och jag vann!  Ingen stor summa men det var kul! 
 
Nu ska jag sova och ladda för en ny vecka. 
Godnatt
<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

packning

Jag lever. Det är bara lite mycket just nu. 
Har lyckats packa endel och nu har jag 11kartonger fulla med allt och ingenting. Det känns som det kommer bli 100 kartonger innan allt är borta. Nåja jag känner mig rätt nöjd med tanke på att det är en månad kvar till flytt.  
 
Har jobbat mig igenom tvätthögen med. Äntligen! måste dock vika undan allt. Tar det en kväll då jag har mer energi tror jag.  
 
Dagen/veckan har varit lång. Har varit på sjukhuset  två hela långa dagar. Nu hoppas jag att jag inte behöver dit på ett tag. 
Är extremt trött och lite snurrig av smärtstillande,  det håller dock på släppa känner jag. 
 
Har middagen på spisen. Ska äntligen få i mig lite käk. Älsklingen fixar. Lillan somnade på två snabba idag och det behövde nog vi alla tre. 
Igår tog det över två timmar innan hon somnade. Sen vaknade hon flera gånger under natten.  Tror nästan hon hade sockerdricka i foten för jag skulle blåsa, stryka och torka med papper på foten.  Sen vid 3-tiden kom hon till oss och då orkade jag inte natta igen så då fick hon sova hos oss. 
Hon vaknade inte ens av våra väckarklockor på morgonen.  
 
Nä. Nu är maten färdig.  Ska käka, ta medicin och glo på tv. Sen godnatt.
<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Toppen

Godmorgon! !
 
Jag har precis vaknat.  Är lite trött fortfarande,  men funderar på att kliva upp och äta. 
Fick glada besked igår. Mina pk-värden, eller inflammationsvärden är bättre än på länge. Tummen upp. Dick så blir jag alltid lika förvånad.  Det är ofta bra värden då jag själv tror dom är sämre då jag har sämre perioder eller som nu haft en lång och jobbig förkylning.  
 
 
Idag funderar jag starkt på att börja packa. Jag kan inte vänta längre.  Det får inte bli stressigt. 
Vet inte om jag berättat det på bloggen, men för er som inte vet så har vi köpt radhus!! Vi flyttar i juni. 
 
Jag borde försöka få tag på en klipptid snart.  Mitt hår behöver en rejäl omgång av saxen. 
 
<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

valborg

Igår var det valborg.  Vi var hemma med lite vänner. Grillade gott och hade trevligt.  Det blev ingen brasa. Själv så gick jag isäng rätt tidigt, eller efter 23 nån gång.  Behövde det. Kände mig g febrig och frös jättemycket. 
När ska denna förkylning lämna mig ifred?  Känner mig friskare idag men har varit otroligt seg och trött. 
 
Vi försökte hålla lillan vaken och idag. Vi vilade en stund istället och det slutade med att hon sov i min famn, med armarna runt min hals. Hur mysigt som helst. Men jag fick väcka henne efter en stund.  
Sen har hon faktiskt varit glad. Trodde hon skulle vara gnällig och trött, men inte det. :) Dessutom somnade hon väldigt fort  ikväll. 
 
Nu ska vi nog starta en film.  Imorgon blir det provtagning och jobb. 
 
<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()