Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

sömnlös

Ligger återigen i soffan och  försöker sova. De senaste 2 vekorna har jag sovit ordentligt 2 nätter vad jag kan minnas. Ligger vaken till nån gång mellan 2-5 eller så somnar jag men vaknar sedan vid 1 och ligger vaken till 3-4. 
Har ätit dåligt med. Är väldigt trött men kan inte sova. Och är hungrig men har inte varit sugen på mat. Har ätit lite ändå och mer frukt  än vanligt.
Ställde mig på vågen idag och såg -4kg. Är nog mycket vätska men hur är det möjligt?
 
Måste försöka få tag på sjukhuset under mellandagarna och kolla om dom kan skriva ut nånting så jag kan få sova ibland. Har aldrig haft såhär mycket besvär tidigare med mat och sömn. 
 
Hoppas alla får en fin jul!!
 Kram på er!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Förfärligt

Denna veckan har minst sagt varit jobbig.
Jag låg helt förstörd 2 dagar, men jag kan inte direkt påstå att jag varit så mycket piggare efter det.
I onsdags när jag vaknade efter min sovvila på dagen så visste jag knappt vart jag var eller vad jag skulle göra när klockan ringde. Sen var jag helt knäckt på kvällen. Min absolut närmaste vän kom över en stund och vi har inte träffats på väldigt länge så jag ville inte avboka det.
Sen hade jag väldigt svårt att somna på kvällen. Tillslut, vid 01.30 gick jag ner på soffan och startade en film och lyckades tillslut somna..
Har varit illamående om mornarna, men tvingat i mig frukost.
Igår efter sovvilan så var jag helt säker på att det var morgon när klockan ringde. Men klockan var 15.
Känner mig svag, men jag försöker bita ihop. HUvudet hänger inte alls med. Och ögonen fokuserar inte alls som dom ska.
 
Nu är det en arbetsvecka kvar, sen är hela familjen ledig 3 veckor tillsammans. Helt underbart. Vi behöver det nog lika mycket alla 3.
 
Idag är det Luciafirande på förskolan. Det ska bli mysigt. Sen ikväll ska jag och J på date. Vi ska ut och äta tänkte vi. Det blir inte så ofta det bara är jag och han och han jobbar väldigt mycket. Så det ser jag fram emot :)
 
Ha en skön helg :)
 

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Julklappar

Igårkväll bestämde jag mig för att få bort julklapparna. Alltså slå in dem. Så medan J läste bok och nattade lillan så satte jag igång. Jag har väl inte köpt så mycket julklappar, men det tar ju sin tid ändå. Orken tog slut efter typ 4 paket, men jag gjorde ändå klart för att slippa dra fram allt flera gånger. Dumtjurig som jag är. Var helt knäckt efteråt och gick isäng direkt.
Har drömt massor inatt, och vaknat flera gånger, men ändå sovit okej tycker jag.
Men det ska bli skönt med helg nu. Ikväll ska jag ligga på soffan och inte göra nått...
 
Vi hade först tänkt gå ut och äta, men vi tar det en annan gång istället.
Jag har även köpt en bit pepparkaksdeg. Tänkte att lillan skulle få baka lite.. men får se när det blir av. Hade vart mysigt om vi kunde hjälpas åt hela familjen.
 
Hoppas ni får en härlig helg :)

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

3/12

Det var ett tag sedan sist ser jag. Orken har verkligen inte funnits. Jag har loggat in flera gånger på bloggen, men sen loggat ut igen.
Jag har lyckats få det lite julmysigt hemma nu. Jag är dumtjurig. Jag önskar jag kunde låta bli vissa saker, men jag tycker det är kul. + att när jag får för mig att jag ska göra något så Måste jag göra det. Det spelar ingen roll om jag är supertrött, jag bara måste. Å så blir allt skit efteråt.
I söndags fick lillan träffa tomten på skyltningen. Jag var hos mina föräldrar då J satt och jobbade hela helgen. Snacka om att hon blev överlycklig. Hon skrev en önskelista (Nalle och väska)
Jag måste få skryta lite över att hon är så duktig på att skriva. Hon kan många bokstäver, men vissa får man visa. K är väl den svåraste bokstaven tycker hon.
 
Snart är det jul. Det är en mysig tid.
Jag hoppas på att få må bra och att vi alla får vara friska.
 
Jag själv har inte mått så jättebra. Jag är trött, trött, trött. Nu känner jag att det är aktuellt att gå ner i tid ännu mer. Tråkigt men sant....Men eftersom jag är borta så pass mycket nu och jag orkar så lite så måste jag inse det.
Igår jobbade J sent så jag var ensam med lillan. Vi åt middag strax efter kl 16...såg lite tv. Sen öppnade vi hennes julkalendrar och sen runt 17.30 gick vi och la oss i hennes säng.
Jag var så slut att jag jag vet inte vad...Jag känner mig som en jättedålig mamma då jag måste be mitt barn att själv gå och hämta frukt i kylen, att hämta tandborsten, eller tända fönsterlamporna m.m för jag orkar inte gå i trappen. Nu vet jag att hon tycker det är kul att göra själv för att visa att hon är stor. Jag tvingar henne inte. 
Men det är saker som jag ska orka göra.
Hur som helst..
Snart jul! Jag har tagit ledigt 3 veckor och det behöver jag.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()