Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Läkarbesök

I morse började vi 8.15 Vi hade förläsning fram till klockan 12 om nervsystemet...Så långa timmar tror jag aldrig att jag vart med om tidigare :O Shiiit så drygt. Fast det var nog lärarn som gjorde det jobbigt. Lektionen var på engelska + att det var med rysk brytning, vilket inte gjorde det lättare att hänga med alla gånger.
Men nu har jag köpt den svenska anatomiboken och fy satan vad det sved i börsen. Men jag kommer väl ha användning av den en hel del, sen får jag väl sälja den om ja inte behöver den...

Sedan promenerade jag iväg till sjukhuset. Letade reda på medicinmottagningen och anmälde mig. Fick sitta rätt länge och vänta pga försening (ovanligt?) Det satt bara en massa tanter och farbröder där + jag då. Man känner sig nästan uttittad på nåt underligt sett. Ingen behöver titta utan det är bara en känsla man får.
Till slut får jag komma in och träffa min nya läkare. Vi börjar prata och jag får berätta hur jag mår. Han svarar på mina frågor och berättar lite utöver det. Vi går även igenom hur mina prover sett ut det senaste halvåret, och det är fortfarande väldigt ostabilt. Värdena går som i en våg.. Ena månaden har det stigit och nästa har det sjunkit lite. Att få en jämn och fin balans verkar som en omöjlighet, vilket det varit i 6,5 år nu. Shit vad länge! Har det redan gått så många år i denna osanna värld??
Jag och X går igenom mina nuvarande mediciner och X tycker det är väldigt mycket, och väldigt många olika. Så vi bestämmer några ändringar. Både ökningar och minskningar.
Mot slutet så går vi tillbaka för att kika på min senaste leverbiopsi, men vi hiittar den inte. Men däremot så står det utredning levertransplantation på skärmen. Jag hinner inte säga någonting innan X själv börjar prata. Säger någonting om att man startade en utredning för om jag ska göra en levertransplantation (alltså att man byter lever) eller ej. Inte nu, men hur det kommer se ut i framtiden. Det är ingenting som går svara på idag utan det får man se hur det blir. Det är 1 av 10 som måste genomgå en levertransplantation med denna sjukdom. Endel i tidig ålder, vissa vid äldre och endel aldrig. Jag har aldrig haft en tanke på detta mer än att det behöver man inte göra så länge levern fungerar. Men nu helt plötsligt så vet jag inte vad man ska tänka. Detta får inte bli någonting som jag ska stirra mig blind på eftersom jag vet ju absolut ingenting om hur det kommer bli. Det är bara att vänta och se helt enkelt. Men jag hoppas verkligen på att jag slipper. Jag hoppas att jag för en gång skull ska få slippa det värsta. Cellgiftsbehandlingen för 2 år sedan var tillräckligt jobbig.

Nä nu ska jag inte skriva mer. Jag ska packa lite innan det blir hemfärd. Imorn ska vi på julbord, längtar som fan. Det är så sjukt gott!!!
Trevlig helg

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sådärja

Ja nog märker jag hur kroppen sakta tinar från mig. Kroppen känns som 80 år och jag vet inte hur jag ska göra för att det ska bli bättre. Som tur är ska jag på läkarbesök på fredag. Då blir det andra bullar.


Jag kan säga att jag har precis vaknat. Jag har sovit 7,5 timmar i natt, vilket är som vanligt...Sen hade jag skola, satt kvar en stund.. men var hemma halv 11 kanske. 11 somnade jag och fyra timmar senare väcker älsklingen mig. Ja nog märker jag att jag inte mår så värst vidare bra.

Snart kanske man borde stoppa i sig nånting i magen med. blev en liten frukost i morse och sedan en macka till lucnh. Jag har typ ingen aptit längre. Allt e bara äckligt :/ Jag som älskar mat.

Nu borde jag sitta och plugga i 5 timmar, men hur fasen ska jag klara av det? Denna kurs kommer ju ta knäcken på mig. Vi ska kunna precis allt om kroppen. Hur allt fungerar inom tarmsystemet, vart alla ben och muskler i kroppen sitter både på svenska och Latin. Det har bara gått 3 dagar av kursen och jag känner redan att det kommer bli jobbigt.
Nä fixa nåt i magen var det...

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

ny "hemsk" kurs

Idag var första dagen på nya kursen - Anatomi och fysiologi. Jag har sett fram emot att få läsa den och hoppas fortfarande att det ska bli kul. På uppropet i morse så fick vi veta att vissa lektioner kommer vara på engelska pga läraren är engelsktatlig. Det känns ju både bra och dåligt. Bra för att man får lära sig mer om de engelska termerna och så och dåligt för att det kan bli svårare att hänga med och förstå.
Under lunchen så följde jag en i klassen ner på stan för att kolla efter kurslitteraturen. Den är totalt slut överallt och lärarna har inte anmält den som kurslitteratur så inga bokhandlar har tagit hem den. Jag hittar den inte på internet helle :O Vad är feler? Vi har dugga (prov) om redan 2 veckor. Det är ju bra på det viset att man slipper den delen på tentan men det blir mycket plugg.  Eller hela kursen kommer bestå av massvis plugg. Det känns svårt utan bok, men man får hoppas att andra kommer sitta kvar på skolan nu i några timmar så man har någon chans att läsa lite då. Jag måste verkligen sitta på skolan och plugga denna kurs om jag vill klara den. Hemma så är det lätt att man gör annat och bara skjuter upp på pluggandet. Vilket jag har gjort sedan alltid, men det går som inte på universitetet.
Har vart en sväng på maxi nu, jag har köpt en chokladkalender :D haha. Det var jättemysigt att gå runt på själva julavdelningen. Det spelades mysig musik och så... åh så lycklig jag kände mig då :)

Nu väntar snart sängen igen.. Det känns som man inte hinner med så mycket på dagarna.
Längtar efter mitt läkarbesök på fredag, då ska jag förhoppningsvis få börja reda ut vad felet med min kropp är. Sedan blir det hemfärd :) Älsk ska även få göra klart rosorna på fredag eftermiddag, så direkt när ena läkningen e klar så börjar nästa :p

Godnatt

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

misslyckad kaka, men lyckad fest

Ja igår fredag vad hände då? Först på morgonen cyklade jag iväg till universitetet i ett duggväder. Vi hade tenta via internet. Det var nånting nytt för mig om man inte räknar med teoriprovet för körkortet. Sedan cyklade jag hem igen och blev totalt dyngsur. Inte så mysigt och ganska kallt! Sedan gatt vi städa en del här hemma innan jag vågade kika på tentaresultatet. Godkänd!! Så otroligt skönt! Nu väntar man bara på svaret på förra tentan i omvårdnadens grund. Svaret kommer den 25.e så snart.
Jag garnerade tårtan så att vi kunde fika lite. Tårtan blev ju som lite misslyckad, eller själva kakan. Blir nog ett recept som man testat tidigare nästa gång. Vill ni se resultatet? okej då.

Jag gjorde även en hjärtformad kladdkaka

 

Festen igår blev faktiskt väldigt lyckad. Vi blev lagomt många pers, typ 14 st...och jag tror inte nån hade tråkigt.. inte som det såg ut i alla fall :) Blev en sväng ner på stan med.. Vi kom i alla fall inte i säng innan halv 4, så det blev lite sovmorgon idag. Tror jag klev upp runt 12. Med sprängande huvudvärk dessutom, men det har lagt sig nästan helt nu.

Mor och far har varit hit en sväng, men de hade lite brottom hem eftersom de inte hade ätit nånting och hockeyn var inte allt för långt borta. Har ändå sluppit vara helt själv ikväll. Min kära syster och lillen var här. Det va mysigt :) Alltid kul att träffa dom. Vi fikade lite och pratade. Busade även me Elliot som var på bra humör :)

Nu sitter jag bänkad framför tv.n (och datorn). Väntar på att nånting bra ska börja på tv.. men har inte bestämt mig om jag ska se Beck - mannen med ikonerna på tv4+ eller om det blir fyra bröllop och en begravning på 3an

Snart slutar min prins jobbet med. Så då blir det att tvätta, smörja in och plasta om tatueringen innan vi tar plats i soffan för ha de lite mysigt innan det blir sovdags.

Ha en trevlig kväll

//Hanna

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

snart klar

Nu har älsklingen kommit hem från ännu en sittning på tatueringen som fortfarande inte är klar.. men det är int mycket kvar nu..

Kolla va niiiice den e!!

Jag är grymt sugen på att boka en tid till mig med, men har fortfarande inte bestämt motiv till 100% så jag avvaktar en liten stund till. Jag tycker min lilla tattuering känner sig så ensam så den borde få en större kompis :D

Nu sitter jag och ser på bonde söker fru. Jag är som fast vid programmet. ska försöka plugga lite till sen med.Har vart och köpt lite saker till tårtan med, så ska fixa botten imorn tänkte jag.

Nä åter till programmet nu.

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

plugg

Idag är det plugg som gäller.. Eller jag ska försöka i alla fall. Vi har tenta på fredag, men det är 22st flervalsfrågor på internet och vi kommer sitta typ 6-7 st tillsammans och göra den :P.. Men det är ändå skitsvårt att veta vad man ska plugga på och hur man ska plugga. Nästa kurs blir nog lättare att plugga till, då bler det anatomi och äntligen får vi börja läsa om lite mer sådant som man kommer jobba med. Just kroppen och skellett m.m...

Idag är det även sittning nummer 4 på tatuering för älsklingen. Tycker synd om honom, men han får ju nästan skylla sig själv som ska ha en så stor :P...Hoppas på färgläggning idag i alla fall :) Kanske lägger upp bild senare nån dag..
Vi funderar på att göra en tårta till fredag till födelsedagsfesten...Älsk blir ju gammal imorn, hela 22 år :p Snacka om att ha åldersnoja.
Det blir middag på umedalen imorn i alla fall och det ska bli kul. Fast jag har ju redan gett min present så av mig får han inget :P

Nu vill jag ha snö och jul. Det blir julbord nästa helg i alla fall så nånting att se fram emot :)

Nä plugga var det ja skulle göra.

Vi hörs!

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bad day

Idag är det verkligen ingen bra dag för mig. Jag känner mig bara grinig utav ingenting. Somnade runt 1 och klev upp när mamma ringde runt halv 5...Är fortfarande lika trött, förstår inte. Jag står inte ut med denna enroma trötthet som jag haft i 3,5 år och som bara blir värre och värre.. Nu fasen ska jag tjata på min nya läkare och be ha kolla upp va fan det är som föregår me min kropp. Det enklaste vore om det var bisköldkörteln, då skulle det förmodligen bli en operation sen e allt bra. Kan typ bli deprimerad av ingenting ju.

Satt och läste igår på resultat för hur det gått för tjejerna nu i helgen i bruksvallarna. Då kom känslorna med. Kan kunde ha varit där. Men så får jag inte tänka. Jag måste föröska släppa allt och gå vidare, men det är fan inte lätt :(

Är sugen på att gå ner till maxi och köpa en stor godispåse och trycka i mig den, älsk e lix på gymmet. Kommer bli tjock, skulle inte förvåna mig.... äter typ bara massa slask när jag har dåliga dagar. Måst försöka komma igång me träningen igen nu efter denna sjukperiod. Men har ingen ork så får se hur det går.
Tur jag har sötlotta som ligger bredvid mig och tittar så sött.

Har just skickat iväg ett mail till mammsen och skrivit ner en liten önskelista inför julen. Det blir bara svårare och svårare ju äldre man blir. Det är inte så att man kollar i en leksakstidning och hittar 25 saker man vill ha på 3 minuter :P

Måste plugga lite till nu.. Har seminarium imorn och sedan tenta på fredag igen...Ska se Helens små underverk kl 21.00 på kanal 9 om jag inte minns fel  :)

Ha en trevligt kväll

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tröttsamt

Igår var det ju syskonkväll och det blev riktigt lyckat tycker jag. Det blev en hel del tävlingar, men det är väl inte en ovanlighet. Vi är ju små tävlingsmänniskor allihopa :)
Mina cupcakes smakade riktigt bra tycker jag, och ingen sa emot så jag kanske får göra om det. Men då kanske man ska göra mindre och kanske göra glasyren med philadephiaost istället för florsocker.. Den blir nog godare skulle jag kunna tänka mig. Mer krämig i alla fall.

Jag ska försöka länka några bloggar som jag brukar läsa.. sen nån dag.  Har inte riktigt orken för att pilla med sådant just nu.  Jag har ingen inspiration alls till mat och jag måste plugga men är så förbannat trött idag. Har läst lite grann men borde läsa mer.

Jag kan alltid bjuda på en mysig bild :)

 

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Firande!

Igår så firade jag min älskling. Han fyller egentligen inte förrän på torsdag till veckan, men jag valde att ta det en vecka i förväg. Det började med att vi for ner på stan och käkade middag på Balder. Det blev varsin tacobuffé, mums.  Vi använde pengarna vi fått för att vi suttit barnvakt. Så ska väl egentligen tacka syster å hennes karl för middan :) Sen så hade jag bokat ett hotellrum på avenyn. Vilket han aldrig skulle kunna ana, så det blev som en överaskning. Vi har tidigare pratat om att det inte är så värt att ta in på hotell i samma stad som man bor i. Men en resa till Stockholm hade svidit en aning i börsen, och sen så visste jag att båda 2 verkligen vill slippa vara hemma för en gång skull, slippa katterna och bara ha det mysigt. Inte behöva tänka på nånting. Så det var lite därför. Det var uppskattat iaf.

Det blev en liten sväng på pipes igårkväll med, men båda var så fruktansvärt mätta från middan så det slutade med att vi kröp ner under täcket å bara mådde gott. Åt lite godis och såg på idol.
Jag känner mig så levande tillsammans med Johan.  Tack för att du finns.

Nu är vi hemma igen. Och jag har hunnit bakat muffins. För första gången lyckades jag riktigt bra med dom, de blev stora och fluffiga. De brukar alltid sjuknka ihop och bli platta för mig, men se på fan, jag kan också.
Så jag bestämde mig för att göra cupcakes av dom. Vi ska ju till syster ikväll på syskonkväll så jag kan ju alltid ha med mig nåt gott att bjuda på. Det är första gången jag ger mig in i att göra dessa så dom blev såhär:


Får väl se ikväll om de var ätbara :)

Nä nu ska jag kanske ta och hoppa in i dushen och kanske få i mig lite mat i magen. Ha en bra kväll!

Love

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nya prover

Både jag och älsk var riktigt trött i morse när vi skulle upp. Så vi låg och drog oss i nästan en timme innan jag tvingade upp oss. Jag skulle ju iväg till sjukhuset och ta nya prover. Klockan blev väl mer än vad jag hade tänkt, men det blev ju gjort iaf!
Våra små kissar ligger och sover i varsitt hörn av rummet just nu, så söta. Lotta njuter på fönsterbrädan som värms upp av elementet, men Lasse liigger i sängen och fläker ut sig.
Igår efter vi had vare å storhandla på ica maxi så började vi höra Lasse skrika. Vi hittade han ingenstans å han bara pep och pep. Vi trodde först att han var ute, men vi brukar inte lämna kissarna ute när vi åker iväg, möjligtvis Lotta som kan va ute flera timmar om kvällarna. Menmen, till slut så öppnar jag skåpet till soporna och en glad lite skit kommer skuttandes ut. Stackarn, va elak jag kände mig då. Fast han var ju på toppenhumör och så, ingen skada skedd :)

Imorn äre fredag ;)
Sen lörda blire syskonträff + respektive hemma hos syster. Det ska bli riktigt kul faktiskt :D


Nä nu kurrar magen, kanske ska fixa nå käk tills älsk kommer hem från gymmet.
Måste bara dela med mig av lite kärlek med. Är så otroligt kär i min gosse. Du gör mitt liv vackert och du får mig att ta ett steg längre bort från det jag kallar helvetet. Du får mig att försöka se min sjukdom som nånting fint, nåt som jag Aldrig skulle gjort om jag inte haft dig. Tack för allt!
<3




//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snorig

Igårkväll va ja lite grinig av mig. Har varrit så trött å slut de senaste dagarna. Haft ont i halsen och hosta.
Så för att underlättaa stämningen lite så tog älsk med mig ner på stan å så fikade vi. Riktigt mysigt var det och vet ni vad? Jag b lev på mycket bättre humör :D
Sedan blev det en film i sängen, men jag somnade efter 20 min, max.
I morse så vaknade vi av att dörrklockan ringde. Vi hade glömt att dom skulle komma och kika på tvn idag. Fast det tog 2 min sen var dom klar. Dom kollar typ signalstyrka och antennuttaget i alla lägenheter just nu...

Idag måst vi storhandla, vi har verligen slut med mat här hemma :P

Usch, jag är jättesnörvlig idag och hostar. :/ Inte så kul.
Tänkte pigga upp mig genom att se dagens avsnitt av riverside :P I love it.

<3
Vi hörs!

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nyss hemkommen

Jag klev in genom dörren för ungefär en halvtimme sen. Har packat upp all mat som både mamma och mormor har skickat med (två matkassar typ) Tack tack säger jag bara!!!
Har fasen inte vart pigg i helgen. Det har gjort ont att andas in, speiciellt djupt, jag har fått lite irriterande hosta och ont i halsen. Allt e troligen av den förbannade sprutan.. Och vet ni vad jag nyss läste??! Man är inte immun mot svininfluensan förrens efter ungefär 2-3 veckor efter att man tagit vaccinet. Duktigt att ingen meddelar det!!!

Vi har pratat en del om det kan va lunginflammation, men jag hoppas inte. Har fått lite hjälp med  ryggen idag och förhoppningsvis släpper det. Att jag kanske bara hade en låsning i ryggen eller så. Men det visar sig till imorn. Har varit totalt orkeslös med. Blir andfådd så fort jag går och då blir det tungt att andas. :/ Jag står inte ut med att aldrig få vara pigg. Kollade tempen för en stund sen, den står fortfarande lite för högt, precis som i fredags.
Måste kolla upp vad det är snart, för såhär länge ska man väl ändå inte ha biverkningar från svinvaccinet...?!
Är supertrött. Men det var väl kanske ingen nyhet. Får hoppas jag orkar med skolan bara, måste ju kolla upp det här nu.

Ska lägga mig på soffan å se lite tv nu. Måste nog lämna leverprover imorn eller på tisdag med så de är färska till läkarbesöket om ca 3 veckor.. fast å andra sidan skulle jag kunna vänta en vecka.. Får se hur jag gör.
Ska se på ensam mamma söker nu iaf, om dom har lagt upp det nyaste på internet vill säga. Hann inte se från början och då vntar jag hellre än att missa halva.

Ha en bra natt

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kladdkaka :)

Gör ont i lungorna när jag andas. Varför då? ja bra fråga...Har även ont i höften :/

har en kladdkaka i ugnen så nu ska vi snart fika. Lite glass till ska bli gott.

Har syndat idag å köpt en snygg tröja på H&M.. älsklingen som inte skulle köpa nåt köpte både en t-shirt och en munkjacka. Skiitsnygga!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Piggare

IGår var verkligen en dålig dag. Jag mådde verkligen pyton under förmiddan. Hade ca 38,5 grader och med mina vanliga 36.3 som sagt så var det rätt jobbigt. Låg och vred och vände på mig. Det gick inte ligga still. Sen eftersom jag låg hela dagen så fick jag ruktigt ont i ryggen. Min rygg gillar inte när ja ligger länge. Sen fick jag även ont i höfterna knäna och fötterna, alltså alla leder... Mina leder har blivit rätt känsliga sen jag fick min sjukdom och det har börjat bli värre nu detr senaste året. Vilket oroar mig rätt mycket. Man börjar tänka mer på framtiden. Kommer jag kunna gå när jag blir äldre? Är rätt orolig över detta, men får väl ta upp sånt när ja ska på läkarbesök i slutet av november.
Idag äe jag däremot mycket piggare. Hade 36,9 när jag klev upp. Jag tror att jag ska följa älsklingen ner på stan för att fixa en farsdagspresent till hans pappa. Funderar på om jag kanske ska gå på H&M en stund å kika när man lix om man lix är nere. Måste in på apoteket med. Är fasen stammis där :P Men snart är mitt frikort slut, fast efter ett besök så har jag nått upp i summan. Sjukt vad dyrt det är med medicin. JAg är verkligen tacksam över att jag bor i Sverige, annars hade hela min familj å släkt typ vart bankrutt bara för att jag ska kunna äta de mediciner som jag behöver.  1100:- för en förpackning som räcker i 4,5 dagar e väl ett bra pris? Eller inte.
Har fortfarande ont i armen där dom tog sprutan :P Gör svinont att klä av och på sig och specillt när man ska ligga på den sidan. Känns som man har fått ett jättehårt slag i en nerv eller att man har väldigt mycket träningsverk.

I afton ska jag skjutsa hem mor och far. Syster och son ska även med :) Ska bli skönt att få komma hem till robertsfors igen, var rätt länge sen jag var där så. Frida skulle också hem i helgen så ska försöka träffa henne lite :) 
Måste bara säga GRATTIS till världens finaste mamma som jag har och som fyller år idag :D Många kramar till dig!

Ha en bra dag!

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Biverkningar

Ja igår tog jag ju svinsprutan så nu ska jag förhoppningsvis inte åka dit på den. Måste vara snäll med min redan sjuka lever.  Man får ju alltid biverkningar av influensavacciner, eller åtminstone jag. Har skitont i armen jag tog sprutan i, vilket typ alla jag känner oxå fått. Men sen har jag fått 38 graders feber. Vaknade vid 2 inatt å kände mig inte så vidare pigg...tempen var typ 37.3... o jag brukar ha 36.3 i vanliga fall..Har druckit rätt mycket under natten. Men jag har däremot inte kunnat sova så bra. Mellan halv 3 och 7 har ja bara slumrat till lite men vaknat igen. Haft massa hemska tankar om jobbet :P

Bestämde mig för att vara hemma idag faktiskt, så får älsklingen pyssla om mig om jag har tur :p
Ska försöla plugga nåt idag om jag är tillräckligt pigg för det. Sen måste jag väl ta en till spruta om 3-4 veckor så jjag hoppas ja slipper biverkningarna då...men tror knappast det.

Nä nu ska ja sova en stund, om inte kattrna är för stökiga :p

I helgen ska jag hem till robertsfors, till mor å far. Mamma fyller år å sen äre farsdag :)

Have a nice day!

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sprutan tagen

Idag har vart en seg dag på skolan. Har inte kunnat sova så mycket inatt eftersom våran gulleplutt Lasse NASSE har hållit oss vakna. TRoliegn för att vi inte var hemma så mycket igår, så vi fåfr kanske skylla oss själva lite..
Idag har han lärt sig hoppa upp på garderoben han oxå och SJÄLVKLART ska han springa upp och ner där hela tiden. Stackars lilla Lotta som absolut inte har någonstans att vara ensam längre. Det där var ju hennes plats där Lasse inte kunde nå henne. Men nu blire andra bullar :P

Jag å Emma har suttit å skrivit lite på vårat arbete... så snart är det helt klart, mest referenserna som måste ordnas till rätt..
Har vart ner på stan efter skolan, först for jag på äpplet och hade som ett kort möte, fick skriva på anställningspapper med. Så nu har jag officiellt ett extraknäckjobb...:D
Fick även mina bokpengar från en gammal lärare. Bättre sent än aldrig :P

Ja sen till huvudämnet.. Jag har Vaccinerat mig idag, mot svininfluensan såklart.. Känns väldigt skönt att få ha de bortgjort nu, även om jag kommer måsta ta en till spruta om ca 3-4 veckor igen...Har  lite ont i armen, men det överlever man med ;) så länge jag inte blir illamående eller yr som min morbror blivit..
Nä nu snart börjar Bonde söker fru! Ska bli kul att se. Måste även se dagens Riverside. Är helt besatt asså. Önskar andra avenyn kunde gå varje dag. Är skitjobbigt att måsta vänta en vecka på kommande program. FÖrr var det iaf 3 dagar/vecka..

Ha en bra kväll!
<3
Kram

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bilder

Jag har precis kommit hem från universitetet. Har haft min första tenta. Hoppas verkligen att jag klarar den!
Åh igårkväll gjorde jag hemmagjord chokladasås som vi åt till glass. Hur gott som helst!! Lätt att göra med, fast inte direkt nyttigt :O

Nu tänkte jag lägga upp lite bilder på hur jag å älsk såg ut i lördags.

 

Tja vad ska man säga. Vi var ju som sagt väldigt gulliga, host.

Hoppas alla har en trevlig kväll, själv har jar praktiskt prov i HLR imorn så jag ska plugga lite kort på det...

 

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Halloween

halloweenhelgen är nu över kan man säga. Fredagen blev rätt lugn med idoltittande efter ett väldigt långt semnarium under hela förmiddagen. Kvällen slutade med ett besök på max. Ja nog e man onyttig ibland ;)
Igår så kom syster å hennes karl och deras son hit. :D Syster fick hjälpa mig med att locka håret. (Tackar så mycket)... Sen blev det middag i form av god biff och klyftpotatis och avokado-vitlökssås, riktigt gott!!! Sedan vart det sminkning som bara den. Jag hade både mig själv och älsklingen. Vi hade nämligen fest här i lägenheten. En utklädnad, men eftersom det blir så tjatigt med halloweentema så bestämde vi att det är valfritt till 1000. Så jag var Marilyn Monroe fast med mörkt hår.
Älsklinge var tjej, fast han såg mer ut som en transvestit om jag ska vara ärlig. Men alla skrattade åt honom:P
Det blev kanske inte så mycket folk men det är ju liksom sällskapet det hänger på. Så det blev fia med hutt spelande vilket var riktigt kul, fast jag fick hålla koll på alla så det inte blev en massa fusk :P

Internet går som segt just nu så jag ska försöka lägga upp bilder på oss senare.

Har pluggat hela dagen idag så ska se lite tv nu. :) Första tentan imorn. Usch säger jag bara. Hoppas det går bra :)

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()