Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Nya prover

Både jag och älsk var riktigt trött i morse när vi skulle upp. Så vi låg och drog oss i nästan en timme innan jag tvingade upp oss. Jag skulle ju iväg till sjukhuset och ta nya prover. Klockan blev väl mer än vad jag hade tänkt, men det blev ju gjort iaf!
Våra små kissar ligger och sover i varsitt hörn av rummet just nu, så söta. Lotta njuter på fönsterbrädan som värms upp av elementet, men Lasse liigger i sängen och fläker ut sig.
Igår efter vi had vare å storhandla på ica maxi så började vi höra Lasse skrika. Vi hittade han ingenstans å han bara pep och pep. Vi trodde först att han var ute, men vi brukar inte lämna kissarna ute när vi åker iväg, möjligtvis Lotta som kan va ute flera timmar om kvällarna. Menmen, till slut så öppnar jag skåpet till soporna och en glad lite skit kommer skuttandes ut. Stackarn, va elak jag kände mig då. Fast han var ju på toppenhumör och så, ingen skada skedd :)

Imorn äre fredag ;)
Sen lörda blire syskonträff + respektive hemma hos syster. Det ska bli riktigt kul faktiskt :D


Nä nu kurrar magen, kanske ska fixa nå käk tills älsk kommer hem från gymmet.
Måste bara dela med mig av lite kärlek med. Är så otroligt kär i min gosse. Du gör mitt liv vackert och du får mig att ta ett steg längre bort från det jag kallar helvetet. Du får mig att försöka se min sjukdom som nånting fint, nåt som jag Aldrig skulle gjort om jag inte haft dig. Tack för allt!
<3




//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback