Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Vår!

Valborg, sista april, våren är här. Fast egentligen har det varit vår ett tag här. Värmen har i alla fall funnits ett tag. Men enligt väderrapporter så ska det bli kallare igen.
 
Igår var jag lite seg, men jag var bara tvungen att göra saker för jag kände mig enormt rastlös, så jag tvättade 3 tvättar och vek ihop lite grann och plockade lite i hemmet.
Det var bra att jag orkade med det igår för ikväll ska vi få gäster. Sen på torsdag blir det att packa inför Stockholm.
 
Ikväll ska vi även försöka ta oss till en majbrasa och kika. Såg att det skulle vara en på Grubbe.
 
<3
 
 

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Flyga

Jag och J har nu äntligen bokat vår egentligen första "resa" tillsammans. Det tog oss bara 6 år.
Vi har bokat en weekend i Stockholm och jag är redan nervös, har ju aldrig flygit förr. Men det känns bättre och det tar ju bara en timme så det kommer nog gå kanoners.
 
Vi ska väl egentligen inte göra något speciellt vad vi vet. Strosa runt lite, vila upp oss, komma ifrån vardagen, njuta av egentid bara vi 2, äta gott och bara må bra.
 
<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ledighet

De har redan varit påsk. Vart tar all tiden vägen egentligen?
J hade ju påskledigt förra veckan (kanske skulle bli lärare bara för att få lite mer ledig haha), så jag passade på att ta ut några semesterdagar så vi fick vara samlade hela familjen. Även om de har vait mycket rörelse och vi har spenderat ganska mycket tid på olika håll så var det välbehövligt med lite ledigt.
Fast det första lillan sa i morse då hon vaknade var: Jag vill till föskolan nu. Vi ska äta vitgröt. Sötungen. Hon har saknat sina lekkamrater på förskolan. Undrar hur det ska gå i sommar då?
 
På Skärtorsdagen så "rövade" min syster bort mig. Hon bjöd på middag och seadn gick vi på teater/musikal och såg Grease. Den var jättebra!! Tack kära syster för den kvällen.
Vi har även varit en sväng till mormor & morfars stuga.
Igår, på våran sista lediga dag så hade vi ju kanonväder. Så vi packade in oss i bilen och for till Hissjö och satt ute å grillade.
 
<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

25 år

Idag blir jag 25 år. Dagen började inge vidare. Mådde väldigt illa och blev hemma. Illamåendet har som släppt men jag har ont längst ner i magens vänstra sida. Jag hoppas det också släpper snart.
Måste försöka få i mig lite mer mat. Har bara ätit en apelsin och en hårdmacka idag.
Är ruskigt trött också. Vilken skitdag det varit än så länge.

<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Älskade unge

I morse for jag till sjukhuset kl 7 för att hinna lämna prover innan jobbet.
Nu har jag hämtat hem lillan från förskolan och när hon efter en stund fick syn på tejpen på min arm så sträcker hon ut sin arm och säger: "Har du varit på sukhuset mamma?"
"Ja" svarar jag.
"Är du jättesuk mamma? Kom ska jag mysa med dig"
Ja kunde inte svara nåt utan satte mig bara bredvid henne och hon tog ett hårt tag om min arm och kramade mig.

*Älskade lilla dotter!
Jag vill aldrig någonsin vara ifrån dig och jag kommer göra allt som går för att du alltid ska ha det bästa. Jag kommer kämpa varenda sekund, allt jag kan för att jag ska klara av denna sjukdom och för att jag ska överleva den stora operationen som väntas senare. Vi har en hård tid framför oss men tillsammans klarar vi det! Älskade lilla L.*





<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

v.14

Redan onsdag. Jag var hemma från jobbet (vabbade) i måndags eftersom lillan var lite hängig. Eller natten till söndag hade hon ganska hög feber, men sen var det som bortblåst på morgonen. Sen på söndagkväll var hon varm igen, så vi var mest hemma för säkerhets skull. Det känns bättre att vara hemma än att hon blir hemskickad.
 
Imorn måste jag till sjukhuset och lämna prover. Tycker jag gör det hela tiden. Månaderna går så fort. Ska bli intressant att se hur levervärdena är denna gång. Jag har ju känt mig lite piggare den senaste veckan och att jag är pigg har aldrig tidigare resulterat i bättre värden, utan alltid har det blivit sämre. Förstår inte hur det går ihop, men jag hoppas inte det blivit sämre.
 
Jag skulle behöva baka nånting. Jag fyller 25 om ca en vecka och har inget att bjuda på än. Jag har funderat ut 2 saker jag ska baka...och jag kommer nog inte ha något monsterkalas. Det var huvudsaken lillan fick ett bra kalas med mycket fika.
 
Ikväll måste jag gå isäng tidigt. Har somnat alldeles för sent. Även om jag gått isäng i tid så har vi dumt nog tittat på serier och det är ju så lätt att starta bara ett till...och kanske ett till...nämen oj så spännande, jag bara måste se ett till...
<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()