Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Ja mår illa

Hela dagen ha vart konstig. Vaknade trött. Tog ca 2 timmar innan ja ens tog mig upp ur sängen. Sen gatt ja skynda iväg på sjukhuset för att ta nya prover. Gick väl bra, förutom att ja typ e sönderstucken i båda armarna så dom får typ sitta å lirka innan dom kommer in i en blodåder så att blodet kommer ner i rören.. Kan kännas lite obehagligt å göra nalta ont ibland. Men man e väl ingen mes heller.
Tog första bussen hem till päronen sen. Hade tänkt måla å va duktig idag, men jag mår fortfarande skit. Huvet gör ont, jag mår illa och är segare än allt annat. Sommarer är min värsta period på året. Jag mår aldrig bra då. Det måste vara nåt ja inte tål då..:S
Sen mina tarmar. ja va ska ja göra av dem. Har seriöst ont varje dag. Har vart så de senaste månaderna :/ Inge bra inge bra.
Till helgen ska ja till stugan igen, å då ska F följa. Känns superkul :D Hon ha inte vart där på flera år nu, så det är på tiden.
Nä ja ska försöka göra nå vettigare nu, å lägga mig tidigt så ja orkar upp å jobba imorn.
Hade bra
/Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Moster

I onsdas fick jag ett oväntat mms. Det stod hej moster! och en bild på den sötaste lilla grabben =) Syster å hennes karl fick äntligen sin pojk =) Ett stort Grattis :D
Själv befann jag mig i Lycksele då å skulle inte hem till Umeå förrän på söndan, så jag fick träffa honom först på måndan. Tog studenten i Fredas med, och den har varit mycket efterlängtad. Efter 4 år i gymnasiet så är man rätt less. Kan lova att jag hellre hade valt en 3-årig utbildning, men är man idrottsintresserad så är man :) Studenten blev mycket lyckad, det var varmt, man klarade sig med bara klänningen och ingen kavaj utanpå... Det komme några droppar då vi åkte på flaket å en skur efteråt, men annars vare bara tjohejsanfint väder =)

Nu går man mest och väntar på att tiden ska gå så man får veta om man tar sig in på universitetet eller inte. Velar lite fram och tillbaka. Vet inte vad som ligger på topp och om jag ens ska plugga nu. KAnske ska jag ligga i för att få tag i ett jobb istället?? Men jag vet inte.
Har lite att göra med huset under sommaren, eller så fort som möjligt. Kommer nog jobba hårt kommande vecka så jag hinner få bort de värsta innan mor å far sticker till stugan. Själv får ja vänta till mitten av Juli innan gubben har semester så vi kan hitta på nåt =)

Nä nu ska ja hoppa in i duschen.
Hade så bra =)
J <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

kort sammanfattning

Igår hade jag min allra sista gymnasielektion. Så himla sköööönt.
Året summerade med 4 Vg och ett Mvg. Är riktigt nöjd faktiskt :)  (fast har ju inte haft så mkt i skolan detta läsår, men så gåre när man väljer ett 4årigt gymnasium istället för 3.
Fick mitt efterlängtade Mvg på PA iaf. Lärarn sa att det jag har åstadkommit detta år (Min bok som jag skrivit) har varit perfekt. Det är inget snack om saken. Det går inte begära mer av en gymnasieelev :) NICENICENICE

Igår stannade jag även hemma till kvällen, även om jag mådde ruskit dåligt över att jag inte hade med mig min medicin. (tog den så fort ja komme hem typ vid midnatt) Stackars min lever som redan mår dåligt. Men jag överlevde ju :)
Det var min morbror som fick mig att dra på bilbingo, han ba ja men de e ju stor chans att du vinner idag eftersom de int kom va så många där..
Å tro på fan att ja vinner. Fast fick dela så blev ingen direkt summa men.. :)

Idag äre städning och fest som står på listan :)
Hoppas älsklingen klarar tentan :)

Puss haaajjj

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()