Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Tand ute

Har för en liten stund sedan kommit hem från tandläkaren och förskolan.  Det gick bra och snabbt att dra ut tanden.  Den var liten med kort rot så det borde inte bli så ont och borde läka fort. 


Hämtade hem lillan på vägen. Hon ville dock stanna längre på förskolan. Men fick med  henne tillslut.

Har ringt sjukhuset idag och min läkare har skickat remiss till Huddinge idag.  Man måste ligga på lite för att det ska hända saker. Men så är det väl med allt.

Måste ta mig till affärn sen och hämta ett paket och köpa nå kall flytande föda. 

Är supertrött nu. Har inte hunnit vila mer än 30 min iidag. 

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Sömnproblem

Jag har börjat få problem att sova om nätterna.
Jag ligger ofta vaken i flera timmar. Är jättetrött, men kan inte somna. Eller så somnar jag, men vaknar och ligger vaken några timmar. Jag drömmer jättemycket. Börjar fundera på om jag behöver sömntabletter snart.
Sen när jag sover så dåligt på natten vågar jag ju inte sova för mycket på dagen så att det ska påverka nattsömnen. Det blir som en ond cirkel och nu är jag så trött så jag vet inte vad.
Natten till söndag låg jag vaken till 04.30, sen vaknade L vid 7...Sen låg jag på soffan till typ 12 och var helt slut.
 
Idag har jag ett mindre roligt "uppdrag". Ska dra ut en visdomstand. Men samtidigt känner jag en lättnad att få det bortgjort.
 
Annars har jag ett väldigt stort sug efter att göra om hemma. Vill så gärna byta sovrum till lillan. Men jag fårstår inte hur dom som byggde husen tänkte för väggarna är precis på centimetern 90 cm till elementet, så en säng går inte riktigt in eftersom med ramen blir sängen 96 cm.. och på längden är den andra väggen precis 2m, och sägen med sängram blir 2,06...Så vi får se hur det blir med det där.
Först måste vi måla om där inne ifall vi ska göra om. 
Men vi får se hur det blir. Jag kan inte lägga allt på J...
 
Han kommer få det jobbigt sen när jag blir frisk. Med tanke på hur jag är som person nu när jag egentligen inte orkar så kommer jag aldrig sitta still sen. :p
 
 

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Har jag sprungit maraton eller?

Jag har gått an som en dum idiot nu i afton. Fixat i köket och gjort det lite finare. Samma med badrummet. Ställt fram blommor och ljus. Men dum som jag är så är jag totalt förstörd nu. Hög puls, svettas och totalt slut. Jag skulle nästan kunna tro att jag sprungit ett maraton.
Jag är så dum när jag gör såhär, men jag är så less på att vara trött att ibland måste jag göra sånt jag tycker om även om det är tungt och jag blir dålig efteråt. 
Det är nästan värt det. Inte riktigt, men nästan. 
 
I måndags var jag på sjukhuset i stort sett hela dagen. Kom dit kl 9 och for hemåt kl 15. Jag kollade min njurfunktion. Det blev mycket dötid då jag fick vänta mellan alla provtagningar. Men jag hade turen och en kompis var med mig större delen av dagen. Hon är föräldraledig såg jag fick snusa på bebis också. 
Är så glad att jag har vänner som ställer upp för mig och som bryr sig. 
 
I helgen spökade hela familjen ut oss lite grann och L gick med grannbarnen runt hos de närmaste grannarna för att göra lite "Bus eller Godis" Det var första gången för henne. 

Nu har dom börjat med influensavaccinationerna igen här på vårdcentralen och jag måste ju ta den. Även om jag helst inte vill. Jag har blivit dålig alla gånger utom 1, och då har jag tagit den i 12 år i rad. 
Funderar på om jag ska gulla till mig en tid på fredag istället för drop in. Då slipper jag vara hemma en dag från jobbet pga feber. 
 
Ha en trevlig kväll!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()