Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Influensa

Förra vecka låg L hemma i feber å hosta. Vi gissade på influensan då det är den tiden och hon var dålig så många dagar. Men jag är ju vaccinerad era så det är ingen fara. Jag har inte vart upp i henne men man är ju ändå ganska nära.  Började känna mig lite småhostig och på torsdagen efter att jag gjort min leverbiopsi så känner jag mig lite snoriga under Shawn och börjat få ont I bihålorna. På kvällen fick jag feber och blev rekommenderad att ta en Alvedon.  På fredag morgon  vid kl 6 känner jag mig inte alls pigg och går ner och tar tempen. 39,5. Säger åt J att kliva upp å fixa L för jag måste nog in.försöker kontakta min läkare, ringer 1177 och ringer ner till Karolinska på transplanationsavdelningen för att köra vad jag ska göra. För höga att jag måste ta mig  till akuten direkt för att kolla så jag inte fått influensa eller bakterie efter biopsin. J tiger skolan å lämnar L där då jag egentligen tagit f-ledigt. Det gick bra att hon var där eftersom hon hade sin feberfria dag på torsdagen på hennes födelsedag. 
Fick komma in direkt på akuten och urinprov lämnades sedan satte seminarium dropp för jag hade inte fått i mig tillräckligt med vätska.de tog massor med prover och topsade längst in i näsan och i halsen. Efter några timmar sa dom att jag visar positivt för influensaviruset. Jag som är vaccinerad.  Dåligt vaccin i år. Fick utskrivet Tamiflu som är enligt mig värsta dundermedicinen. Bi som haft influensa vet ju hur illa man mår. Men jag har nästan ingen feber men väldigt trött. Idag har jag väldigt ont i huvudet och har sovit mycket. 
Tamiflu ges bara till person som ligger i en riskgrupp. 
 
Detta skulle ju bli en härlig ledig vecka med familjen.  Istället blev jag sjukskriven och får ligga i sängen. Har missat båda kalasen för L. Tur det kommer fler år. 
Jag är iaf glad att jag fick åka hem och inte behövde bli inlagd. 
 
<3 

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()