Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

...

Tröttsamt, slitsamt..
Har spenderat större delen av tiden sen i torsdag i soffan/sängen och sovit mycket. Speciellt torsdag, fredag var tunga. 
Vi har haft kalas idag så jag gatt fixa tårta. Det har gått bra, men det tog på krafterna och nu efteråt är jag sliten. Lillan fick gå isäng lite tidigare idag. Hon var trött och protesterade inte..
Dom här tröttare perioderna är inte så roliga. Nu har det inte varit extremt, men det är tillräckligt tufft när man inte orkar. 
 
Lillan har haft sin dansavslutning nu med. Känns rätt skönt att inte har fler lördagar uppbokade. Man blir ganska låst hemma. Vore bättre om man kunde få typ kl 17 mitt i veckan. 
 
<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Planering

Jag trodde aldrig att jag skulle orka planera ett bröllop "ensam". Det är väldigt mycket att tänka på och mycket som ska göras och ordnas och ringas. Även om jag frågar min syster om saker och om tips lite nu och då så känns det som om jag har haft bra koll från första stund. Hoppas bara det fortsätter såhär bra :)
Jag vet till stor del hur jag vill ha det.
I helgen har jag börjat med inbjudningskorten lite smått och jag har fixat texten till korten. Har även skrivit ett första utkast av bordsplaceringen. Sen får vi ju se om alla gästerna kommer.
 
Nu måste jag lägga detta åt sidan några dagar och lägga min energi på kalas. J fyller år på onsdag och jag har lovat smörgåstårta och vanlig tårta. Hur ska detta gå!?
Blir även kalas på söndag så...då måste jag ju ha kakor, eller ska jag ha smörgåstårta då med?! Ja vi får se vad jag hinner och orkar.
Det gäller att planera och lägga tid och energi på rätt saker och i rätt mängd så jag även kan må bra.
Är svintrött idag. Har inte kunnat vila så bra i helgen tyvärr.
 
 
 

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

förbannade spruta

I måndags var jag och vaccinerade mig mot den årliga influensan. Vilket jag gjort ca 10 år i rad nu. Jag har väl fått feber 9 av dessa 10 gånger.
Denna gång vaknade jag huttrande vid halv 2 på natten och kunde inte somna om. Febern hade börjat, vilket jag redan hade gissat skulle ske. Undee nattena gång så blev det jobbigare att andas. Jag var inte tät men det var som att jag var tvungen att hjälpa till och komma ihåg att andas. Ringde 1177 och dom tyckte jag skulle åka in. Så jag fick väcka J och L å så for vi. L fick vi lämna tidigare på förskolan som tur var. Något trött var hon men vi var tvungen. På sjukhuset kunde dom inte hitta nåt speciellt. Prover visade att det var en reaktion på vaccinet men jag hade fått en ganska kraftig reaktion. Undrar hur dålig jag hade blivit om jag fått influensan då? !
Febern steg medan jag var på sjukhuset. Jag hade strax under 40 när vi åkte hem. Det var bara att vila och dricka mycket. Sov större delar av dagen och gick isäng kl 20. Hade och har fortfarande ont i kroppen. Framförallt i benen, händerna och ryggen. Blir att vila idag med så jag orkar jobba imorn.

**Nu är det knappt 6 månader kvar!!**

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()