Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Tomt

Oj. Här har det inte hänt mycket på senaste.
 
Jag har gjort en gastroskopi nyligt och det gick bra vad jag vet. De kunde se ett större bråck i matstrupen, men inget som behöver åtgärdas just nu. Alltså inget som kommer börja blöda.
Annars så minns jag inte undersökningen. Jag fick lugnande och var som i en annan värld ett tag. Lite läskigt när man får minnesluckor.
 
Förra helgen blev jag bortrövad på möhippa. Mycket trevligt måste jag säga. 
 
Jag och Lovisa har varit och lämnat av pappa J. Känns som han varit borta en vecka..Han var till Göteborg 2 dygn förra veckan, sen hemma ett dygn, sen blev han bortrövad på svensexa, och nu åker han till Kittelfjäll till på tisdagkväll.
Känns väldigt tomt och ensamt.
Jag gillar inte att vara ensam hemma.
 
Ikväll ska jag se Farmenfinalen på TV. Annars har jag inte så mkt planerat. Det ser ut som ut som skit här hemma. Har försökt plocka undan lite grann, men orkar inte göra allt idag.
 
 
 

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

Måndag

Helgen har varit fantastiskt.  Strålande sol & varmt.I lördags var vi till bräntberget och åkte madrass, grillade korv och njöt av solen.  Vi passade även på att ta fram grillen. 

På söndagen vaknade jag och L tidigt så vi åkte en sväng till mina föräldrar. J hade massa jobb så för att vi intr skulle störa honom så for vi. Så det blev en dag ute. Tvättade bilen och det var tillräckligt för att kroppen skulle säga ifrån men jag ville göra det själv.  
Jag har varit konstig i magen senaste veckan.  Känner mig uppsvullen och blir full imagen så fort jag äter. Jag åt tex inte så mycket till middag igår men jag kändr mig proppad hela kvällen och på natten var jag tvungen att gå upp. Har legat med magknip också. Vet inte om mina mediciner påverkar . 
I veckan ska jag göra gastroskopi.  Har även fått kallelese till ultraljud av buken/levern. 
Ha en fin dag.

<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()