Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Vart är snön?

Sista arbetsdagen nu. Kämpa kämpa. Sen blir det ledigt till den 7/1. Massa familjetid och jag ser så mycket fram emot det. Jag tror vi alla behöver vila upp oss lite.

I helgen ska vi slå in de sista julklapparna. J har väl 2 kvar att köpa med.
Jag ska försöka göra Rocky Road i helgen. Det brukar gå fort att göra så det ska nog inte vara några problem. Farligt bara att ha götta liggandes i kylen då man inte ska röra före jul. Haha.
 
Vart är snön egentligen? Det är ju Jul nu och det ska vara vitt ute och inte regna och vara plusgrader.
Lillan fick ha på sig tomteklänning idag. Jag tyckte det passade bra nu sista dagen.
 
Jag ska försöka göra ett "experiment" i helgen som jag hoppas blir bra. Säger inte vad det är nu för jag har inte bestämt mig helt och det kanske bara blir katastrof vem vet haha.
 
<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

16 dec

Julklapparna klara. Usch vilket göra egentligen.  4 arbetsdagar kvar sen julledigt 17 dagar. Känns unserbart. Få vila upp denna "tantkropp" som jag har och få umgås med familj och släkt.  
 
Direkt efter jul blir det Leverbiopsi. Är redan nervös.  
Fick i skrivande stund ett mail av min läkare.  Bättre värden. Det gjorde min dag. Tack kära kropp.
 
 
Godnatt.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Knäcken..

Sååå trött.
Usch idag är det ingen kanondag. Jobbar, men det är just å pass känner jag.
 
Gårdagen blev inte direkt som jag hade tänkt mig.
Var och hämtade lillan på förskolan och allt gick bra tills vi skulle börja ta på overallen. Hon blev hysterisk och gallskrek och grina och protesterade. Jag fattade inte vad som var felet och försökte vara lugn och metodisk, men hon bara vevade med armarna och fortsatte skrika. Såna situationer är inte direkt de roligaste. Inte bland andra föräldrar som tittar på en och man känner sig så dålig på nåt vis. Men vad kan man göra. Efter mycket om och men så lyckades jag förstå att det var hennes "tiger" (leopard) som hon hade inne i lekrummet som skulle med hem. Jag visste inte ens om att den hade följt med till förskolan då det inte var jag som lämnade. Så direkt hon fick den i famnen så blev hon tyst och jag fick ta på kläderna.
Ja om jag ändå hade fått veta detta så hade jag sluppit denna kamp med min dotter. Den tog knäcken av mig. Jag däckade på soffan hemma och var helt förstörd.
Detta är anledningen till varför jag inte låter lillan ta med saker till förskolan på morgonen. (Förutom då dom har leksaksvisning)..
 
Imorgon är det Lucia och det ska bli kul att se när de små sjunger. Ifjol så stannade lillan i tåget när de gick in, men så fort hon såg mig började hon grina och sprang till mig. Får se om det går bättre detta år.
Filmkameran måste laddas.
 
<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Året är snart slut

2:a advent har redan varit, snart är det 2014. Ett till år har gått, men vart tar all tid vägen? Vad har jag åstadkommit iår?
På lördagen var vi iväg och försökte handla lite julklappar. Jag och Lillan var även iväg en sväng på marknaden på Gammlia igår (söndag). Kände redan innan att jag inte mådde så bra, men kände sammtidigt att jag var tvungen att göra något av dagen. Så vi for ändå. Det gick segt och jag orkade knappt gå så det blev en kort sväng där. Lillan fick se tomten iaf.
Sen hemma så däckade jag i lillans säng när vi skulle leka.
 
10 arbetsdagar kvar sen är det julledigt i 17 dagar. Hur fantastiskt är inte det?!
Familjetid!
Ska vila upp mig rejält med.
 
<3
 

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()