Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Gladast är Jag

Känner mig så jääkla glad nu asså!!! Först fick man lön idag, å de va då bättre än jag trodde :D Sen när ja va in å kollade mailen för inte så länge sen så hade jag fått mail från tryckeriet, MIN BOK E FÄRDIGTRYCKT ;D Ska förbi och hämta mina 20x på måndag ;) Känner mig ruskit spänd, funderar hur det ser ut, men de vet jag ju eftersom jag själv har gjort omslaget men. Jag har ju inte sett den färdig :)
Har ätit hemmagjord pizza till middag, mumsigt. Sen har jag bakat en banankladdkaka:
2 ägg
2 ½ dl socker
100g smält smör/margarin
4 msk kakao
1½ dl mjöl (GlutenFri-mjöl för min del)
2 mosade bananer
In i ugnen på 150 grader i 30 min, sen vips en god kaka e klar :D


Väntar på besök från pär, nille... kanske frida å jesper kommer med. Ska bli kul. Älsklingen fick i uppdrag att diska eftersom jag bakade. Å jag har typ frispel, överlycklig :D:D:D:D:D
Ska ladda med banankladdkaka inför Högskoleprovet imorn. FÅr se hur det kommer gå. Ska iaf partaja (nyktert) imorn med, kanske blire Corona med. Hoppas bara det blir av.
Ha en bra kväll
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

bad times

Vart hem idag en stund. Träffat päronen en snabbis innan ja for vidare till skolan. Hade redovisning/seminarium. Gick kanske inte superbra. Hade mycket annat i tankarna.
Den här tiden på året kan jag bara inte vara glad. Det gör ont. Imorn är det 10 Mars, och då har det gått precis 6 år sedan jag fick mig förbannade sjukdom.  Är så less på att inte få leva som jag vill.
Jag älskar de människor jag har runt om mig, och jag hade kanske inte haft dem, eller mitt liv hade inte sett ut såhär överhuvudtaget om det inte hade skett. Det är väl en positiv sak iaf. Kan bara inte glömma alla mina minnen och mina drömmar som gått upp i rök.

Enda bra saken med imorn är att jag slipper plasten på tattueringen. ska bli skönt. Men måst fortfarande smörja ca 10 dagar till.
Blir nog hem å träna imorn på kvällen.  Suck. Varför finns dagen kvar för? Kan ingen radera 10mars från kalendern.

Tycker i alla fall om min Oen. Du är mitt allt J <3
puss godnatt

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tattoon

Tatueringen. Detta är resultatet som jag gjorde i fredags. Skuggningen kommer dock bli snyggare om några veckor :) Är riktigt nöjd med den, och eftersom den har en stark betydelse för mig så kan jag visa den med stolthet.
På tisdag har det gått 6 år. Tanken som bara får mig att minnas allt ont. Är så less på att allt bara vände. Jag hade verkligen sett fram emot mitt liv och jag visste precis hur jag ville ha det. Sedan en dag hamnar ens liv i någon annan persons händer. Det finns inget jag kan göra. Jag lever och det gör mig glad. Hade detta aldrig hänt hade jag inte suttit här idag som den personen jag är. Jag vet inte vad jag skulle göra just nu då...

Snart får jag tillbaka boken från tryckeriet med, och då har jag 2 betydelsefulla saker som står för mitt liv, min sjukdom, allt ont som hänt och alla tårar som rullat.
Är glad att jag har så fina människor runt om mig som kan ge mitt det ljus i livet som jag själv saknar och inte kan skapa på egen hand.
Ni betyder så förbannat mycket!
<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tatuering

Tatuering är nåt jag lääänge haft i tankarna. För  några veckor sen bestämde jag mig att Fredag v.10 har jag lov, då äre drop in och då jäävlar ska jag tatuera mig. Sen idag kom dagen. Det har vart en väldigt nervös dag idag, men 14.20 fick jag lägga mig på britsen och ett surrande ljud började. Tattueringen tog bara 20 min, trodde på längre tid. Belv däremot dyrt för den korta stunden.. men hade räknat med lite mer så.. får väl va nöjd :)

Detta blir ett minne för livet. Det som tatueringen står för går inte ändra. Det kommer alltid vara så och det är jag.
Jag är väldigt nöjd med resultatet men längtar till om några dagar när ja kan se skuggningen lite bättre. Just nu har jag som en binda under plasten så jag ser inget.. Men antingen ikväll eller imorn på morron ska ja ta bort det och duscha. Sen ska jag fota innan jag plastar in den igen.. =) ska försöka lägga upp bild på den.
Är nöjd som fan ändå :D

Pussen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

flytt

Nu har jag flyttat in hos älsklingen, så nu blev man umebo helt plötsligt =) Känns bra.
Vi har stökat och rensat hela helgen, blev klart igår, å det var väldigt skönt. Kändes som det aldrig skulle ta slut. Har tagit lite kort på hur det ser ut nu, men jag är inte så mkt för bilder och har knappt lagt upp några, tråkig som jag är.
Kissen har jag med mig och hon trivs allt mer, det märker jag på henne. Jag märker också att hon saknar sina 2 kompisar hemma, å dom 2 saknar henne med. Har pratat med mamma och hon säger att de mest ligger å sover, och springer runt och letar lilla Lotta.

Halv två ska jag vara nere på stan, ska och intervjua en snubbe. Blir nog ganska intressant. Sen kanske jag stannar på stan en stund, men det är inte så kul ensam, så får se hur jag gör. Kanske tvingar ner älsklingen :P.

Nä nu ska jag plugga lite.
Glöm inte att gå in på kapitel1.se, registrera er, rösta på 3 böcker som är med i bok-sm, fast 1 av dem måste vara min-  Osanna Drömmar

Puss hej

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()