Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Halloween

Festen igår var lyckad och mycket trevlig. Det var verkligen kul att träffa Johanna och Linn igen. Måste se till att vi börjar ses oftare, för man har så mycket att prata om och som man missar när vi inte ses så ofta.

Det var även kul att så gott som alla kom utklädd på ett eller annat sätt. Bara en liten förändring är kul =)
Jag gick hem runt 23, då de andra drog mot Corona. Jag känner mig inte så pigg på att fara ut bland 100tals människor, hög musik och studs och dans när jag är gravid...Hade lite magknip med så det var lika bra att sova.
Men det blev inte så mycket sömn tyvärr...
Bebis låg och kände att jag var "orolig" och den härjade som fasen fram till kl 2.
Somnade en halvtimma kanske, sen kunde jag inte somna förrän runt 6 på morgonen, och vaknade vid 10. Och liten har härjat varje gång jag rört mig eller vaknat till. Men nu verkar det sova. Vilket jag känner för att göra med...
Idag ska jag inte göra ett dugg. Ligga på soffan och slappa högst.

Är det nu man ska ställa om klockan...? Ser att datorn är 11, och väggklockan 12. Men mobilen har inte sagt någonting....

<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Han kände!

Jag har börjat känna litens rörelser/sparkar i magen varje dag nu sen ultraljudet. Tror det är för att då kände jag exakt hur det skulle kännas när det bökar på. Till och med J kunde känna en liten puff igår för första gången.

Kärlek!
Mannen i mitt liv!
Nu är det läggdags framför en film.
På måndag blir det andra besöket hos barnmorskan..:)
<3
//Hanna

Permalink Gravid Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag

Nu är jag hemma efter några dagar hemma i r-fors igen. Det har inte hänt så mycket i veckan förutom jobb. Som tur är ska älsk följa mig till r-fors kommande vecka eftersom han inte har nåt speciellt i skolan då, och praktiken slutar idag. Så han har lite att skriva...Sen behöver pappa hjälp med nån datorn.

Jag funderar även på att ta med mig symaskin hem till robertsfors så jag har nåt att göra om dagarna. Under helgen orkar jag inte alltid sätta mig och sy. Jag har länge funderat på om jag ska våga sy mig en egen skötväska. Det blir ju väldigt mycket billigare, och jag har hittat en smart på Internet med beskrivning och allt. Sen ska jag sy en varmare filt, förmodligen i ett mörkblått typ fleecetyg med undervattenstryck på. Och vad gör det om den är blå?? Det passar ändå till båda könen. Men har inte bestämt mig. Annars blir tyget en overall. 

Jag skulle vilja fara ner på H&M. Ska kolla om det finns nå billiga mammabyxor. För jag kan inte bara ha ett par..Men sen kan jag ju ha mina gamla jeans om jag har ett gummiband som håller ihop dom, och en längre tröja så att det inte syns att man har dom öppen. 

Måste prova mina halloweenkläder sen idag. Är inte helt säker på att jag kan ha överdelen som jag hade tänkt eftersom den inte är töjbar....så det blir nog ett vanligt linne för min del, men det går nog lika bra =) 

Man kanske ska slänga sig i duschen..

<3
//Hanna


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Livlig

Är hemma i r-fors, precis som alla andra veckor. Lite trist att inte få sova hemma med älsklingen om veckorna, men det går ändå bra. Det blir ju inte allt för länge...Trivs ändå med att va här och tjäna lite money :)
Har inte hänt så mycket i veckan. Var och städade på verkstan igår. Riktigt skitigt var det men efter 90 min såg det betydligt mycke bättre ut. Vill inte brådska med den tunga dammsugarn eller med vattenhinken när jag torka golven. Så där gick det ju bort lite extratid med :P

Var en sväng på apoteket igår med och beställde medicin. Det har vart strul med ena eftersom den måste specialtillverkas, men nu är den beställd iaf.

Tihi, igårkväll när jag hade lagt mig och låg och prata med J i telefon så började liten leva livet i magen. Oj vad den sprattlade och härjade. Riktigt mysigt. Vaknade runt 6 i morse av att den var livlig igen :P
Är så lycklig.
Jag hoppas att J kan känna nåt till helgen, för jag tycker att jag kan känna lite på utsidan. Vrålmysigt!!

Nä nu är det lunch. Satte mig vid datorn för att fixa en besiktningstid på audin nästa vecka. Får hoppas att farmor och farfar är hemma då med så man kan svänga förbi och säga hej :)

Ha en bra dag!
<3

                                                                               //Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

18+6

Nu har vi Äntligen fått se vårat lilla hjärta igen!

Bebis mår bra i magen och allt såg ut som det ska. :D 2 ben, 2 armar, 5 fingrar på vardera hand, hjärnan, organen. Allt var så mysigt att se, och det kändes otroligt bra, men samtidigt var det svårt att fatta att den där lilla saken verkligen ligger där inne och rör sig sådär mycket. Den snurrade och vände på sig.
Däremot så knep den igen med benen som bara den och vägrade visa vad som gömde sig mellan benen. Vi vill ju gärna veta könet, men det gick inte se idag. Ska på nästa ultraljud i början av december, så då kanske den visar lite mer.

Nu har min nervositet släppt och nu ska jag bara fokusera framåt!
Bara att få se att den låg där inne gjorde min dag. Och lilla hjärtat som slår. Kände lite rörelser samtidigt som vi såg och det är samma känsla som det tidigare har varit, så det är bebis som jag har känt <3
Känner mig så lycklig!!
Beräknat förlossningsdatum blev en dag senare än förra beräkningen, så 21 mars. :) 

Den vände sig mot slutet och la ryggen upp mot min mage och ligger som på tvären :p
I början var magen uppåt mot min mage och den låg med huvet neråt och benen upp mot min mage.
<3




Var bara tvungen att rama in det :D

Känner att den är livlig nu med, tihi. Underbar känsla.
Har funderat på det där med magbilder fram och tillbaka med. Jag kommer kunna lägga upp bilder, men bara då jag känner för det :) Tex som idag! :p

Vecka 10+3
Jag tyckte att det började synas, men det tycker nog ingen annan :P


vecka 18+3
Magen börjar puta mer :)

Har gått 19 fulla veckor imorgon eller går in i vecka 20. 
Nu ska jag njuta av dagen :D

<3
//Hanna

Permalink Gravid Kommentarer (1) Trackbacks ()

Idioter!

Har vart och handlat en sväng idag, sen blev det bråttom för älsk skulle iväg på jobbet. Det fanns inte så mycket att göra sen, så jag började med middagen. Blev korvstroganoff med ris, jasminris var det som fanns hemma. Är så less på det, men glömmer alltid att köpa vanligt matris. 
Eftersom J inte hann äta nånting innan han for på jobbet så gjorde jag i ordning en matlåda till honom och gick ner med det till statoil. 

När jag skulle gå hem från statoil och var mitt i backen så kommer det en bil mot mig som sladdar och har sig, och sedan kommer den i breställ rätt fort mot mig, och det var bara en halvmeter från att dom hade kört på mig. Sen vände dom bilen (höll på åka ner i branten) och körde upp igen. Jag tänkte att nä nu kommer dom köra ihjäl mig. Fy f*n va rädd jag blev!!! Jag kollade på regplåten flera gånger men jag fick som aldrig in vad det stod för nåt, var så skraj.

Usch, nu har jag ont i magen. Tror den lilla kände att det var nåt som inte var okej. Men huvudsaken den mår bra.

J ringde för en stund sedan, han tog en tidig rast. Han sa att polisen stog på andra sidan gatan vid pumparna där, och dom hade stannat en bil. Jag frågade hur bilen såg ut och det stämde in med det jag hade sett (förutom att han inte kunde se färgen helt, men att den var mörk iaf). Vinröd, sudan, lite äldre modell...Så jag hoppas innerligt att det var dom. Idioter som kör som dårar bland folk. Ungdomar ska inte köra bil om dom inte kan behärska sig!!!!

<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Första köpta plaggen

Nu har vi vart på loppisen och köpt de första plaggen till Liten. Det var väldigt mycket folk kan jag lova, och väldigt mycket kläder! vi köpte inte så mycket, men lite grann. Har ju en del kläder sen jag var liten och som jag sytt själv. + att vi tycker det är lite tidigt att köpa på sig en massa, men lite grann skadar ju inte :)

Mötte även syster där :)

Det blev bara plagg som vi kunde tänka oss på både en han och hon

Den är som grönaktig, inte riktigt samma som bilden visar.


J ville så gärna ha den bodyn :)
Byxorna är hur mysiga som helst




Helt oanvänd, men krävs en tröja under

Det var lite av plaggen. Blev några till + en brun lurvig overall. 
Allt i storlekarna 56-68 och inget gick på mer än 30:-/plagg. Det mesta var 10:- Köpte även en gråvit randig mössa för 5:- Jättesöt :) 

Nu vill jag bara ha måndag, och sen hoppas jag att tiden går fort!! 
<3
//Hanna

Permalink Gravid Kommentarer (0) Trackbacks ()

snuva på g?

Middagen igår var jättegod och väldigt trevlig :) Det dåliga är bara att jag har inte lika mycke plats i magen längre. Så jag känner mig proppfull innan jag hinner bli mätt. Men sen känner man sig uppstoppad i flera timmar i magen :P Det är ungefär samma känsla som när jag 2003 fick börja med 60mg prednisolon (kortison) varje dag. Då var jag hungrig konstant, jag åt och åt och till slut var magen superfull, men jag var ändå hungrig. Men då gick det inte få i nå mer för det gick knappt andas. Det var jobbigt dom få gångerna det blev så, jag lärde mig ju.


Det blev en sväng på Pipes efteråt och grabbarna tog sig en öl. Sen blev jag jättetrött och kände mig osocial. Fast Pär var ju värst, för han skulle lätt kunnat somna där på puben.
Blev bussen hem och krypa under täcket och sova på engång.
Det var rätt kallt ute igår + att det snöade och blåste. Det var ingen bra kombination, har lite känningar i halsen idag. Inte mycket, men lite grann. Ska försöka dricka honungsvatten i mängder så jag inte blir förkyld. 

Nä jag kanske ska försöka få upp älsklingen. Får se om det blir en snabb sväng förbi barnens hus innan vi drar till "barnmässan". Jag vet inte vad jag ska klä ut mig till nästa helg på Halloweenpartyt :P Måste ha lite inspiration. Någon som har en bra och inte allt för svår idé???  

Lev livet som om var dag vore den sista!
Ta hand om varandra, älska varandra!

2 dagar tills vi får se dig <3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äta ute

Sitter och väntar på att grabbarna breve mig ska lägga ner tv-spelsdosan så att vi kan röra oss... Dom är inte så lätt att få från tv-spel ibland. 

Börjar bli hungrig också, me vi har inte bokat bord förns klockan 7, sen tar det ju tid att få maten med. Vi kanske borde ha bokat klockan 6 istället. :P 

Imorn blir det ingen sovmorgon, vi ska till Nolia på loppisen. Det är bara massa barngrejer och kläder. Kan ju va smart att hitta lite billiga saker om det är fräscht :) Man sparar ju in en hel del kronor på bara en sån sak :)

Kanske borde bli arg på riktigt och säga åt grabbarna :P 
Nä, det är inte värt det...

<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äta?

Har lite ont i magen nu på morgonkvisten. Är inte sugen på att äta nånting än heller, så jag får väl skylla mig själv. Tog en mandarin för en stund sen iaf. Måst nästan kolla om det finns nåt lättätligt i kylen.

Ikväll blir det middag på O'learys, ser jag fram emot :D Har inte smakat så många olika rätter där men ribsen är ju för goda så man vill inte missa dom :P haha.

Annars kommer det nog inte hända så mycket idag. Jag ska försöka ta tag i diskhögen som en viss J inte har rört under veckan jag inte vart hemma. :p Skönt att hans praktik snart är slut, så han får lite mindre att göra varje kväll. Fast det vet man ju aldrig. Han kanske få mer.

Har varit så godissugen de sista dagarna, men inte köpt eller ätit nåt. Lite duktigt :) Fast det är väl chokladen som lockar, all annan godis blir jag nästan äcklad av, om jag inte äter max 5 stycken. 

Nä mat i magen nu kanske :) 
<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Välkommen hem

Äntligen hemma igen efter några dagars jobb. Veckan har ändå gått fort som tur är.

Igår var jag hur trött och slut som helst så jag kände aldrig för att kliva upp. Tror jag halvsov större delen av natten. Tiden mellan 6-10 på morgonen gick jättelångsamt och jag var ju tvungen att stiga upp nån gång.
Idag blev jag däremot väkt vid 8 av aatt några snubbar slängde all material till en byggställning utanför mitt fönster. Och jag sover ju i källarn så det skakade som till varje gång. Det gick inte sova vidare med andra ord. 

Har gått en promenad idag med en tjej som ska ha barn ungefär samtidigt, dom är en vecka före ungefär :) Väldigt mycket prat blev det. Men jag känner nu i efterhand att jag har vart alldeles för dålig på att röra mig. Blev stel i ryggen, ont i knäväck och börjar känna av foglossning allt mer. Men nu måste jag börja ut och gå ofta, hur ska jag annars klara en förlossning...?

Fick en glad överraskning på jobbet med, får lön för halva månaden, dvs allt jag jobbat där hittils. Och det var ett stort +, trodde jag skulle få skitkass lön, men nu får jag från 2 ställen så det kändes bra :D
Imorn blir det middag på "Olles" med J, Pär och Kalle. Ska bli väldigt gott!! Sen på lördag blir det loppis på barnkläder. Kanske hittar nåt billigt. Vill helst vänta till efter ultraljudet för jag känner mig orolig. Tänk om nåt skulle vara fel??? Jag skulle dö!! Alla måste hålla tummarna för att det ser bra ut!!!!!

Kan ingen komma hit med lite choklad till mig? Hade tänkt köpa lite på lösvikt hemma, för dom har nån slags nystart på konsum för dom har byggt om (större) Så det är massa billig mat och provsmakningar. Det fanns fläskfilé för 29.90kr/kg, men jag köpte inget. Ingen plats i frysen :/ + att det bara var stora bitar, minst 1,4 kg. Det är ju alldeles för mycket för 2 pers....Går ju inte så bra att dela på djupfryst heller. 

Nu ska jag lägga mig i soffan och se bonde söker fru eller nåt i den stilen :) Väntar på att min älskling ska komma hem så jag får pussa på honom :D Tråkigt att han jobbar i helgen, men han är iaf ledig imorn :) 

Godnatt!
<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Längtan och trötthet

Satt mig just upp från soffan. Den lilla har haft ett himla party i magen nyss. Tihi, så mysigt att börja känna rörelser, även om man inte alltid vet om det är just det eller typ bubblor. Men kommer det flera efter varann och håller på en stund så tar jag för givet att det är bebis.

Jag är så nyfiken på vem det är som gömmer sig där inne :D
Jag har haft flera drömmar om att det är en tjej, J drömde i helgen att det var en flicka med. Men sen har man ju ingen aning. J tror det är en kille i alla fall. Jag måste ju säga tjej då, haha :P Snart får vi veta vem som har "rätt". Resultatet blir ju lika bra ändå oavsett kön såklart :D
Vi har även lite namnförslag redan. Ett på vardera kön som vi håller väldigt hårt om, men sen får man ju se när den tittar ut om det ser ut som en sådan eller inte. Man törs ju inte riktigt "döpa" den innan den kommer ut, även om man vet kön.
Jag känner mig inte direkt som en mamma ännu. Jag tycker fortfarande att det är overkligt. Eftersom allt gick så himla fort så har man inte riktigt fattat det :p Tror J upplever det ungefär likadant. Men det är ju det här vi absolut vill just nu så vi har absolut inte gjort nåt fel. Tänkte så ingen tolkar det fel. Vi ser verkligen fram emot tiden vi har framför oss. Vi längtar ju redan nu efter liten <3

Märker att magen blir allt rundare med. Ser man framifrån så har man ju inte kvar samma figur (inte från sidan heller för den delen). Naveln är inte lika djup som tidigare heller :)
Har inte bestämt om jag kommer lägga ut magbilder framöver eller inte. Vore kul, men vi får se helt enkelt.
Beror väl kanske lite på vad ni som läser tycker med??

Om vi byter ämne lite snabbt så tycker jag lite synd om Lasse. Jag var upp på toa igårkväll och det var mörkt som tusan, och Lasse är ju rätt mörk så jag såg honom inte. Så jag sparkade honom i magen när jag gick. Å stackarn. Han beter sig som vanligt idag, förutom att man inte ska va och pilla på sidan av magen, då blir han sur och bits. Så han får vara inne nu i några dagar för att se så det blir bättre. Stackarn. Dum matte :P
Är inte på jobbet ikväll heller som ni kanske märker. Är så otroligt slut idag. :/ Men jag har ju mina värre dagar som inte går göra så mycket åt. Bara att acceptera att sjukdomen går till lite så.
<3
//Hanna

Permalink Gravid Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ny vecka, 18+0

En vecka kvar till Ultraljudet nu! Vi längtar så otroligt mycket. Och jag vill bara veta att allt är okej. Man blir så nojjig ibland, speciellt när man inte har några direkta gravidsymptom :p Men jag känner ju att det rör sig i magen lite nu och då så det borde ju vara som det ska.
Vi har även bestämt att ta reda på vad det är för kön på bebisen. Men vi får väl se om vi berättar det för andra eller inte. Det har vi inte bestämt ännu. Det kommer väl fram i såna fall :)
Idag har vi gått 18 fulla veckor, eller är i vecka 19.

Bebis är ca 15 cm lång, väger 250 - 280 g. Ögonbryn, naglar och håret på huvudet är synliga. Nu kan du känna livmoderns topp precis under naveln. Livmodern väger 320 g. Den innheåller din bebis plus 4 dl vätska Du ökar med ungefär ett halvt kilo i veckan, det är så klart olika från kvinna till kvinna.

Permalink Gravid Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag

Igår blev det en tidig kväll. Vi la oss vid 22 och såg på några avsnitt House, fast jag somnade som vanligt. Det är lite störande, för jag tycker om serien och det är rätt spännande ibland. Å andra sidan så har jag redan sett dom flesta avsnitten av säsong 1 och 2.

Nu på morgonen hade jag jätteproblem att kliva upp. Hade ställt klockan tidigt för att fara och ta prover och sedan åka iväg på jobbet. Men klockan gick och jag lyckades tillslut ta mig upp. Nu har jag i alla fall varit iväg på sjukhuset och lämnat prover.
Sitter i soffan och håller på att somna :/
Tidigare har jag aldrig gillat tanken på kvällsjobb, men nu tror jag att det är det som passar mig bäst, i alla fall nu. För jag är så trött och slut på dagarna. Tar flera timmar innan jag blir människa.
Nä jag måste vila en stund. Ska åka och jobba ikväll i alla fall :)
Sen blir det några dagar i r-fors, förhoppningsvis går dom fort. Sen på fredag blir det kanske en sväng på Olles, vila under helgen sen måndag UL :D
<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lila

Igår hann jag inte göra så himla mycket. Satt och sydde en liten stund medan J pluggade. Sen åkte vi iväg till Umedalen och blev varandes där. Fick äta middag där med. Ibland har man ju tur :) När vi drog oss hemåt stannade vi på maxi för att handla lite "karra", och tror ni inte att jag träffa min favoritFrida där! Jättekul att se henne, blir ju inte alla dagar. Spec inte nu när jag bara är hemma helger. Menmen, man får försöka styra ihop nåt då båda kan :)

Sen blev det att se House i sängen, med en godisskål. Jag tror inte jag tål godis längre. Blir så långt mellan gångerna att jag får ont i magen efter bara några bitar. Fast det är ju bra på andra sidan. Det är ju egentligen inte gott.
Just ja, vi fick en jättefin lampa igår, som förlovningspresent. Lampan ser ut som ett träd och det lyser lila. Så vi satte det i sovrummet, och nu lyser det mysigt lila om kvällarna :)
Nä nu ska vi springa ner i förrådet och leta upp lite mudd. Jag ska försöka sy en mammakjol, får se hur det går. Har inget att gå efter :p Men det är bara att prova, prova, prova, och tillslut få ett resultat haha.
<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mätt!

Gomorron kamrater :)

Igår var jag hur mätt som helst efter middagen, och det blev ju inte bättre av att äta efterrätt heller. Magen höll på spricka hela kvällen kändes det som :p Mamma och Pappa var förbi också :) Mycket trevligt. Sen satt Pär hela kvällen med. Blev mest surr, sen startade dom en film och jag somnade, som vanligt.
Lasse sitter i fönstret och piper och tittar lite gulligt på mig, precis som han säger:  "Kan du inte släppa ut mig?" Klart jag kan, och ska.
Idag ska vi  nog åka en sväng till Umedalen, annars hoppas jag att det blir en rätt lugn dag/kväll. Jag ska sy resår på Elliots overall med nu på förmiddan hade jag tänkt. Men först ska jag få i mig frukost. Om bara älskling ville vakna :P
Ha en trevlig lördag!
18 fulla, eller går in i vecka 19 på måndag! En vecka till och halvvägs :O + UL <3

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hämtade :)

Ringarna har kommit!!!

Älskling hämtade dom efter skolan idag så jag fick en trevlig överraskning när han komme hem :)
Gravyren blev oxå bra :) Vi har varandras namn och datumet. <3
Jag är lyckligast i världen!

Älskar min J!
<3

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Börja sy igen?!

Det är verkligen dött i bloggen om veckorna. Det beror på att jag är hemma i r-fors och där renoveras det i kanske inte den snabbaste takten, men det går framåt. Så datorn står just nu "överdammad" på golvet. Så har som inte lust att sätta mig vid datorn.

I förrgår låg jag på kökssoffan och bläddrade i Panduro, en pysselkatalog. Och jag ligger med bena uppåt, sen känner jag hur det börjar som ila mot svanken på höger sida. Berättade för mamma och hon trodde det var foglossningar. Idag är det 3e dagen, men det är inte hela tiden som tur är :)
Jag är sugen på att sy. Har funderat på om jag ska sy en kjol som jag kan ha nu. Får ju inte på mig så många byxor/kjolar. Eller jo jag får ju på mig dom men dom går inte stänga :P Det är väl på tiden att damma av symaskin nu och sätta igång med barnkläderna igen.
Ska fixa Elliots overall ikväll eller imorn med. Lovade att sy fast såna här resårband som man drar över skorna. Det är ju som smart att ha det så man inte får in snö och dylikt nu när dom tiderna kommer.
Helt sjukt att det snöade igår med, och idag är det typ iskallt ute. Och Usch så trött jag är.
I helgen ska jag inte göra nånting tror jag. Behöver vila upp mig. En sväng till Umedalen blir det säkert, en promenad skulle jag vilja hinna med och sen sy förhoppningsvis :)
Just det, idag är det fredag. Förhoppningsvis får vi ringarna idag!!! Hoppas, hoppas, hoppas!! Annars måst vi vänta till måndag. Men håller tummarna för att dom har kommit idag.
<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Frågan!?

Igår var en väldigt speciell dag, på alla sätt och vis.

Jag va ju helt 100 på att vi skulle till J:s föräldrar, men så blev det ju inte alls. Och tjejkvällen fick jag ställa in totalt.
Min Älskade, favorit ställde frågan!!!! "Vill du förlova dig med mig?"
Snacka om att jag hamnade i chock!!! Tog typ en halvtimme innan jag förstod vad som hade hänt :P
Vi hade ju snackat om förlovning för inte allt för länge sen, men då sa vi som att vi skulle vänta nåt år eftersom vi väntar tillökning. Vi tänkte ta en sak i tagen :P Och jag har tidigare sagt att den 10okt 2010 är en bra dag att förlova sig på, eller det ska i alla fall hända nåt bra. (10 är ett favoritnummer sen alltid)
Och gissa om det blev en bra dag!? Jo den bästa! Kommer uppleva många bästa dagar med J, och det ser jag fram emot!!
Vi ska förhoppningsvis prova beställa ringarna idag. Fick en lika som den vi ska ha men en oäkta. För att byta storlek skulle kosta rätt mycket, så det var ett smart drag.
Tror jag måste ta en kalldusch eller nåt för att landa på jorden igen.
<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Aj!

Ett tips till alla är att inte ha fingrarna ivägen när man plattar håret. Fattar inte hur jag lyckades ta 2 fingrar istället för håret. Jag måste ju vara sämst. Tummen tog mest stryk, det svider som attan och det kommer vätska ur det. Haha, bara att bita ihop och skratta åt sig själv.

Orkade inte bråka med garderoben idag, så jag tog på mig min nya skjorta bara.
Och våran jättetråkiga hall i bakgrunden.
<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hurtig

Har hunnit med en del på förmiddan känns det som. Vi har städat undan lite i lägenheten, fått bort diskhögen i köket, duschat, gjort en stor jättegod gryta som kommer räcka till en hel del portioner :)

Receptet är ett eget. I gryter kan man ju slänga i precis vad som helst, bara att ta det man gillar. Jag brukar ha i det här:
Grytbitar av valfri sort (Älgkött denna gång)
1 squash eller 1 aborgin
1 större burk ananas
2dl creme fraiche
1 förpackning krossade tomater
1 burk champinjoner (som jag inte hade hemma idag)
salt, peppar, paprikakrydda
Äts med ris :) Mums
Har problem med att bestämma mig vad jag ska ha på mig ikväll. Det är så störande att jag inte får igen knappen på mina byxor. Eller jo på nåt par, men då trycker det in i magen och blir oskönt efter en stund. Så nu inviger jag mammabyxorna, och jag njuter verkligen av att ha på mig jeans som är bekväma!
Kommer väl prova hela garderoben 4 varv innan jag bestämmer mig, som vanligt :p
Sen är helgen slut och imorn blir det först jobb 9-15, sen hem och äta, åka till bygdeå och jobb 18-21. Vad gör man inte för pengarna.
Idag är det 10-10-10, datum alltså. Jag har sagt att nåt viktigt eller bra ska hända idag, så jag får väl hoppas på det. Fick ju iofs frukost på sängen av älsklingen i morse. Så gulligt av honom :D *pirr i magen*
Jag har tur som hittat mig en så fin karl och det känns underbart att bilda familj med honom. Min älskling <3
Funderar på om jag kanske ska gå och platta håret snart. Det ser för hemskt ut! har korkskruvar på ena sidan, och på andra är det rätt rakt med står rätt ut i topparna. Och håret vid öronen står också rätt ut. Ja, inte så gulligt som sagt. Och så blir det om jag duschar och sen inte rör det innan det torkar. Då är det bättre att kamma det och sen ruffsa till det för då blir det jämnt lockigt.
Have a nice day!
<3

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Höstinspiration?

Blev en liten sovmorgon i morse. Vi hade ställt klockan på 9 så att vi skulle hinna få saker gjorda under dagen, men klockan stängde jag av så 10 tvingade jag upp mig själv. Jag mår ju bäst om jag kliver upp mellan 8 och 9 på morgonen, men ibland måste man ju få sova.

Vi hade inte så mycket till frukost så det blev några rån med tomat på för min del. Sen gatt vi handla. Blev väl mest standardgrejer till kylen. Så imorn ska jag nog göra en snabbgröt till frukost nu när det finns mjölk hemma :p
Har lite ont i magen idag med. Tror det beror på att jag åter igen var så hungrig i morse. Men har ätit lunch och ska fixa mig nån middag om nån timme. Hade först tänkt göra en gryta idag, men jag får göra den imorn på dagen så vi kan äta det till lunch kanske.
Måste verkligen tvätta imorn med. Man hinner ju ingenting på helgerna. Jag kommer ju bara vara hemma mellan torsdagkväll och måndag eftermiddag. Och om J jobbar helg så känner man sig inte så pepp på släpa en massa tvätt ensam. + att man vill försöka ta vara på den lilla tid vi får tillsammans.
Ikväll blir det nog lungt. Såg att det gick nån bra film på tv.
Jag vill egentligen pyssla på här hemma, och göra det lite höstfint med mycket färger. Men det går ju inte så bra när man inte har så mycket prydnadssaker eller annat att ta fram än det som redan är framme. Jag kände mig inte så sugen på att måla heller. Jag har ingen inspiration idag känner jag. Vill känna mig kreativ men det kanske kommer en dag :p
Se bara så fint!!!!
Ska i alla fall göra en kladdkaka ikväll som jag tänkte ta med imorn på tjejkvällen. Ska bli så kul att träffa alla skidtjejerna igen. Tror inte jag har träffat dom sen ett halvår tillbaka eller nåt sånt. Mer kanske.
Hoppas du mår bra där inne <3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Äntligen

Har spenderat kvällen med syster och hennes familj. Vi gjorde pizza och nu är jag mättare än allt. Och ändå var det 3 timmar sen vi åt. Fattar inte varför jag blir mätt 1 timme efter jag ätit sen sitter det i flera timmar. Kan jag inte bli mätt när jag äter istället så jag inte äter för mycket? :P Jaja, den lilla blir väl nöjd i alla fall.


Jag måste ju vara glömsk eller nåt. Har för mig att jag skrev ett inlägg tidigare idag, men kan inte se det nu. :p menmen. Hur som helst. Har jobbat en stund idag, gick inte super men jag gjorde mitt bästa :)
Snart slutar älsklingen och då ska vi Äntligen få en mysig stund för oss själva. Blev ju inte direkt mycket tid för varann igårkväll när jag komme hem eftersom J gatt rätta massa uppgifter till praktiken. Så han satt väl vaken till närmare halv 2.
Ska se klart på idol nu. Ser att Sassa och Linda hänger löst. Jag tycker att Sassa har en rätt skön röst, fast hon passar bäst till lite mer skrikig musik, hårdrock. Linda tycker jag är rätt bra, men jag har aldrig tyckt att hon sticker ut på nåt speciellt sätt. Mina åsikter...
Trevlig kväll!!
<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tillbaks :)

Nu är jag åter i stan efter några dagar "hemma". Väldigt skönt att vara tillbaka må ja säga, inte för att det är så dumt att bli ompysslad hemma hos mamma å pappa heller. Idag hittade jag ett smaskigt recept på en matpaj som jag nog ska försöka mig på till veckan när jag är hemma hos mor och far igen. kommer bli mycket resande fram och tillbaka, men vad gör man inte för pengarna. Det är ju nu vi kommer behöva det så :)
Har vart en snabb sväng hos pär ikväll och min favoritfrida och jesper var där, så det blev lite dans med wii. :) Det va kul, fast jäkligt jobbigt. Å det är väldigt svårt att hänga med. Man måste ha dansat nån gång på varje låt innan man hänger med :p Men det ska absolut göras om.
Ligger och känner massa saker i magen. Funderar på om det är dom första riktiga fosterrörelserna eller. Det är så himla svårt att veta när man aldrig vart med om det tidigare :p Men det känns bra i alla fall. Nu börjar det dra ihop sig inför ultraljud också, bara två veckor kvar efter helgen :O Redan!!! Shit, om 3 veckor har jag gått hälften. Helt sjukt! *underbart*
Lilla Lasse ligger här breve mig. Jättegosesjuk är han. Stackarn som har var inne och ensam hela dagen, så jag gatt leka lite med honom innan jag la mig.
Börjar bli riktigt trött. Och älsk sitter med planering, men hoppas han är klar snart. Det är ju nackdelen med hans praktik. Det blir så mycket att göra på kvällarna, + att han åkte på extra jobb igår - och ikväll, sen jobbar han fre, lör och söndagkväll med.
Så imornkväll ska jag hem till systers och hälsa på. Vi ska göra hemmagjord pizza och sen se film tror jag :)
Nu blir det sömn så jag orkar jobba imorn på morron.
<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

magont

Somnade rätt sent igår. Var trött men kunde inte riktigt somna.

Vaknade tidigt i morse av att jag var vrålhungrig, men orkade inte kliva upp, så jag somnade om. Gatt göra mig en snabbgröt till frukost som mättade lite. Sen blev det en välbehövlig dusch.
Förstår inte varför jag började må tvärilla efter duschen. Jättestörande. Nu får vi se när det släpper. Måste iväg på jobbet sen. Och sen ska jag även jobba ikväll, åker till r-fors efter middag. Kommer tillbaka torsdagkväll. Så kommer mina veckor se ut nu, åtminstone fram till jul.
Ska ta mig en frukt, kanske börjar må bättre då.
<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Staden

Igår var jag och älskling på stan i några timmar med mina föräldrar. Jag som inte hade tänkt handla nåt ramlade på en klänning, en blus och ett marinblått linne att ha under de två plaggen.

Snodde bilden från H&Ms hemsida, blev inge bra färg när jag fotade.
Klänningen. Den är Marinblå och vitrandig.
Perfekt att hitta lite billiga plagg som jag både kommer kunna ha med och utan mage :P
Sen blev det såklart lite fika på stan med, på caféstation. Det är ju så bra att dom har mycket glutenfritt där, och om man vill ha glutenfri macka/baguette så går det jättebra. Man får såklart vänta en liten stund innan man får den, men vad gör det. Blev en ostfralla, som jag blev lite besviken på. För det första brukar dom vara större och för det andra snålade dom med grönsakerna. Annars brukar skagenröran vara väldigt god, men man måste ju prova nåt annat ibland :P
Älskling köpte en jättesnygg kappa. Han letade en förra året men hittade ingen som passade. Så nu provade han bara 2 stycken och den han köpte var jättesnygg och satt kanoners! Sen fick han den för 25% så det var ju ännu ett +.
Tycker synd om min kära mor som letade och letade handdukar i en speciell färg med det fanns inte nån stans. Så det slutade med svarta. Får hoppas hon ramlar på några snart :)
Kvällen spenderade vi med henke och lite film. Synd bara att jag var så trött och somnade (som vanligt). Smällar jag får ta nu hehe.
Idag har jag inte orkat göra nåt. Jo jag cyklade till statoil och tillbaka för att köpa kakao lite hastigt. Och kondisen är verkligen inte på top. Det var tungt att cykla upp för backen. Vilket betyder att nu måste jag börja röra mig!!!
Har sovit en stund nu med, men skulle kunna sova flera timmar till.
Ska käka blodpudding till middag så då kanske man blir piggare. Det var länge sen vi åt det, mest för att en viss J inte är så förtjust i det. Men ibland måste man ju äta sånt som är nyttigt och inte allt för gott.
Borde tvätta. :/
<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()