Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

shopping

Jag skickade pappan och dottern på Leos lekland och tog själv en välbehövlig shoppingrunda idag. Hittat så både jag och L är nöjd. J fick nöja sig med lite strumpor :p

Har inte hunnit vila idag så jag har kurat ner mig i soffan nu. Höll på somna när jag la lillan.  Är bara rädd att jag ska vakna typ 4-5  imorn om jag gör natt nu. 
Äntligen har vi haft lite värme idag. Hoppas bara det håller i sig.  

Jag njuter av semester just nu och försöker lägga allt krut på familjen.  

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

9/6

Juni, sommar, sol, värme? Nja inte riktigt.  

Här uppe i norr är det fortfarande kallt. Idag överraskades vi ändå med 17grader. Jag tog till och med trekvartsbyxor! 
Framsteg för en frusen som jag. Jag kan lätt gå med 2tjocktröjor inne och ändå snöra fleecefilten över mig. 

Det har varit en okej dag. Har nog mått bättre än på länge. Fortfarande väldigt trött men har ändå hängt med. Jobbet gick fort, inget som strulade, hämtat/beställt medicin och det var knappt nån kö. Passade även på att ta nytt körkortsfoto då jag passerade en fotoautomat. Jag fastnade iaf på bild men kommer nog inte visa mitt nya körkort i onödan om man säger så haha. 

For hem,  åt lunch somnade på soffan och vaknade av att det plingade massa på dörren.  I panik vaknar jag och studsar upp och försöker rätta till håret och smyger fram huvudet runt hörnet för att se ut. Det var L som kommit hem med pappa J. 
Tack för det uppvaknandet eller inte.

Tidig middag.  Sen pysslade jag och L lite. Alltid lika trevligt även om det bara blir en kort stund.  

Nu har jag nedräkning till semestern.  7 arbetsdagar kvar. 
Måste bara kliva upp extra tidigt imorn eller på torsdag för att hinna med provtagning.  Har vaccination nästa vecka med. 

Är det förresten nån mer än jag med AIH/skrumplever som upplever tex rastlöshet (även om man inte orkar göra något) och att ni är ovanligt lättretlig/dåligt humör/humörsvängningar. Jag hoppas på ett läkarbesök snart men det lär ju aldrig bli förrän efter sommaren.  Är less på detta elände nu. 

Hoppas ni får en härlig kväll!  

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()