Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Nytt i "garderoben"

Hallå!
Idag blev jag och J hämtade av mor och far innan vi begav oss ner till stan. Tanken var att jag skulle hitta en vinterjacka. Men jag hittade inte bara en vinterjacka. Resultatet av dagen blev detta:


Vinterjacka från H&M


Skinnjacka från H&M

Scarf från Kappahl

Tröja med väst från Kappahl

Jag är trots allt nöjd med mina inköp.. och är även skyldig mor lite... men vad kan man begära från en fattig student?
Jag har packat klart så gott som allt nu. Sticker till Skellefteå imorn för att göra min VFU (praktik) på röntgenavdelningen på sjukhuset. Och det ska bli himla kul, intressant och lärorikt :)
Det tråkiga är bara att älsklingen har jobbat onsda och torsdakväll, lördakväll och söndadag.
Så igår var han ledig, då passade vi på att spendera kvällen nere på stan med godmat och lite avslut på Tc :) Kul, Kul kan ja lova :) Himla god mat fick vi i magen med. Ikväll ska vi även försöka ha det lite mysigt eftersom jag åker medan han jobbar imorn :( kommer sakna ihjäl mig. Men som tur är ska jag hem till R-fors till helgen och då ska även han dit eftersom det är dop för lilleman :) Ska bli mysigt :)
Ha en fin kväll alla!
Själv har jag väldigt lite för mig, tänkte se she's the man som börjar kl 17.50 å 5.an :D

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

klant

ÅH vad jag är bra på att klanta till mig.. Förlåt

Idag har vi vart å kikat lite på sjukhuset, ska dit imorn å få kolla in allt. Så då ska vi bära sjukhuskläder och våran ID-bricka. Spännande. Men det kommer jag ju göra i 2 veckor nu under VFU:n... så det ska bli kul att få se hur det funkar på röntgen :)
Idag har vi även fått en hel del information. Hjärnan typ kokar av all info som man får. Man är helt färdig när man kommer hem ju.. har ont i skallen nu sen typ 2 idag... Har köpt doppresent nu till gullplutten :D

Sitter hemma och fryser. Älsklingen jobbar och jag har tråkigt. Orkar inte ens ta upp symaskinen ikväll... Är trött..

Nä men nu ska jag försöka få up värmen, kanske duscha eller så, sen se idol :)
hade bra :D

När jag är med dig står tiden stilla. Du är mitt allt


//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagen i stort

Fy fan vilken katt man har. Lilla Lase är hur söt å mysig som helst. Nu har han promenerad runt mitt huvud ca 20 varv på 5 minuter. Å den jävlen släpper sig!! Det luktar ju mer än förjävligt!! Haha.. Stackarn. Ska inte vara arg på honom.. men väldigrt äckling kan ja lova!!

Har vart en seg dag på skolan.. Hade 3 timmars föreläsning i morse om lagar och sådant. Vi fick även skriva under tystnadsplikten. Sen hade vi en jätte ovärd föreläsning, som vi skippade efter halva ungefär.. ca 40 min kvar bara...
Sedan har vi haft KTC-HLR (Hjärt och Lungräddning). Det var mycket repitition eftersom man har provat på det under gymnasiet. Men man glömmer ju bort fort. 
Jag trodde jag var värdelös när det gällde att blåsa in luft i dockan. Alla fick varsin liten Mini-Anne som den hette. Jag fick inte inte nån luft i dockjävlen och lärarn försökte hjälpa mig 4000 gånger.. Tillslut rengjorde vi den och han fick prova, men det gick inte då heller. Ha! Så han tog isär den och satte ihop den igen och då funkade det bra. Så all luft hade typ läkt ut genom nån springa eller så. Mottligt less jag var :P..

Nu är älsklingen på jobbet med. Vad ska man göra ikväll tro? Sy? Plugga? träna? Träffa nån? Ja tiden får avgöra helt enkelt...
Ha en bra kväll :)

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Barnvakt

Nu har jag å älsklingen suttit barnvakt :) Det har gått riktigt bra. Mosters lilla sötparvel har varit så snäll så :) Vi tog oss en liten promenad med barnvagnen med, och det kändes konstigt.. Mest för älsklingen kanske som upplevde det för första gången. Hur sött va inte det då...:]

Jag har väldigt mycket att tänka på just nu. Tankarna bara snurrar runt, runt...
Snart börjar VFU:n med, på måndag. Ska bo hos farmors tvilling så det ska bli trevligt :) 2 veckor. Åker hem under helgen för att vara med på dopet :D

Nä nu ska jag se på andra avenyn och sen sussa. Är trött, och måste orka med morgondagen. Måste fan träna imorn!!!

sov sött

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

:D

Just det, jag har inte berättat att mina levervärden är rätt så bra just nu. Har fått minska på kortisonet igen och det känns underbart sköööööönt! Önskar jag fick sluta helt med det, men det är nog lång väg dit!!

Jaja. Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sjuklingar

I måndags kände jag mig hängig redan när jag vaknade, en tänkte "äh, bit ihop, det är inget". Under dagen tränade vi på att ta blodtryck, puls, temp m.m och jag kände mig fortfarande hängig..Så jag såg till att min arbetspartner kollade tempen på mig, 37,8. Och det är rätt mkt för jag eftersom 36,3 är min normala temp.
Kvällen blev lugn och jag fick äntligen mina kurslitteraturer..

Igår klev jag upp på morgonen för att känna hur jag mådde. Så jag tog en dusch, men jag var fortfarande hängig och mer förkyld..Tyvärr funkar inte min febertermometer så kunde inte kolla. Jag valde att stanna hemma.

Idag däremot, kände jag mig lite piggare, inte så farligt snorig men fortfarande seg. Eftersom jag hade sån kort dag så valde jag att fara iväg på skolan. Men tiggde skjuts av älsklingen som jag har råkat smitta ner, som ligger pall idag. Efter 5 min på skolan började allt snurra och jag var jättetrött...Jag orkade inte sitta uppe. Febern har nog inte lagt sig ännu. :/ Jag ringde älsklingen som var gullig och hämtade mig :) Jag kan lova att det inte är någon svininfluensa vi har fått, så ingen behöver vara orolig. :P Det är mycket nya bakterier när skolan börjar och jag med mitt dåliga immunförsvar...
Nä nu ska jag slänga in lite färdigmat i ugnen och försöka få liv i älsklingen.
Det blir en stillsam kväll i soffan kan ja lova!!

Ha en bra kväll! Och hoppas man blir frisk till helgen, har fullt med planer!!!

//Hanna


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

trevligheter

Ja igår blev det en rätt så kort fest :P Var väl lite blandat med folk..Men det var rätt så trevligt ändå. Kul att så många kände igen mig efter att bara sett mig en gång tidigare.. eller ingen visste väl namnen men alla ba " Du är J's tjej!" haha

Idag har vi vart å "stor"handlat på maxi. Det behövdes :) Så nu har vi fyllt på lite mat i frysen igen, å jag kanske kan börja frå igen min inspiration till mat. Men jag är fasen inte sugen på mat längre. Inget känns gott längre å allt e ba jobbigt å gör...Menmen, perioder säger jag bara..

Ikväll kommer fridis hit. Ska bli trevligt. Ses alldeles för sellan nu, vet inte om det beror på att hon skaffat sig en karl eller vad det nu är :P...Ska hon få se lilla Lasse med :)
Jag är sugen på att dra fram symaskin, men det känns ovärt. kanske kan klippa ut lite plagg bara, så man kan sätta sig å sy en del sen när jag får tid istället. Borde börja plugga med... hååååååhh säger jag bara.

Vi hörs!

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

partytajjm

Idag har jag verkligen haft sovmorgon. Vaknade först halv 12. Men klev inte upp förns halv 1 ungefär. Men då hade jag rätt dåligt samvete eftersom jag egentligen ska ta medicin på morgonen, men man måste väl få njuta nån gång tyck ja..
Blev en väldigt kort dag eftersom älsk började jobba kl 3.
Nu sitter jag och väntar på att han ska komma hem så att vi kan dra vidare på fest. Är chaffis ikväll. Ska bli kul att träffa lite folk faktiskt. Har som bara suttit och sytt ikväll. tagit en lång dusch och provat typ hela garderoben innan jag bestämde vad jag skulle ha på mig.. sminkat mig och plattat håret väldigt länge och långsamt bara för att fördriva lite tid.


 

Ja detta är då resultatet på hur klädval. Var inte så lätt att fota hela jag själv. Men har på mig mina nya jeansleggings från gina tricot. Riktigt snygga ;)

Ha en trevlig kväll gott folk.
Puss kram
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()