Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Jul

Och swoosh sa det bara så var julen förbi. 
Man förbereder så otroligt mycket för bara en dag. Såklart är julen supermysig enligt mig och att få se sitt barn bli överlycklig när tomten kommer med alla klappar är ju bara för härligt. 
 
L är numera i ett mellanläge om hon tror eller inte tror på tomten. Han har ju löskägg och ibland en mask. 
 
Vi har som vanligt firat julen två gånger eftersom vi brukar vara en dag hos min familj och en dag på Js sida. Mycket trevligt och god mat har man tryckt i sig. Kanske en aningen för mycket som varje år. 
 
Jag har tagit på mig jobb nu under mellandagarna men sen ska jag vara ledig. Blir väldigt skönt. Ser fram emot lite mer tid med familjen. Och göra ingenting. 
 
Har inte hört nåt från sjukhuset på länge nu. Antar att det är bra. Prover nästa vecka igen. Annars nästa koll som jag vet är inplanerad är ju leverbiopsi i mars. Men har inte fått veta datum  än. 
Jag hoppas att inflammationen  är borta. Jag har inte lika hög temp varje dag som efter OP. Jag kan ibland ligga på mina 36.7 och ibland lite över 37. Efter transplantationen  har jag legat mycket på 37.8. Därför hoppas jag lite extra att inflammationen är borta nu.
Men den som väntar får se. Mot sommaren borde jag få veta. 
Önskar er alla en God Jul & Ett Gott Nytt År!
 

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()