Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Söndag

Har försökt få saker gjorda de senaste dagarna. Slagit in lite julklappar, vikt lite tvätt, tvättat några maskiner m.m. Idag skulle lillan få åka skidor och hon var taggad, men såklart så har "bindningen" blivit katastrofal så det gick inge vidare. Måste fixa ett par ordentligare till henne. Dessa som hon har stod kvar från de tidigare ägarna av huset så de är rätt gamla.
 
Vi skulle se sprinten på Tv idag och jag hann väl se kanske 15 min sen somnade jag och klev upp 3 timmar senare. Ja så kan man också spendera dagen. Men det behövdes kan jag lova.
Lillan börjar nog bli mer medveten om att jag är sjuk och trött. Idag efter att vi varit ute en stund gick vi in för att få med oss pappan ut och Lovisa sa då att hon ville gå ut med pappa för att mamma var trött. Mamma behöver vila.
Det känns väl bra att hon förstår men samtidigt är det jobbigt att veta att hon vet att jag inte orkar.
 
Nu äntligen har vi fått snö och jag är överlycklig. :D
 
En arbetsvecka kvar nu sen tar jag ledigt i 3 hela veckor. Yayy
<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

12/12

Våra Bröllopsinbjudningar är nu klara.  Yay, äntligen. har klippt, limmat, eldat och skrivit en hel del. Resultatet blev inte alls som jag tänkt mig från början. Det blev inte lika avancerat som jag först tänkt. Men jag är nöjd ändå. Jag har lagt ner ganska många timmar på dem. Jag satt 4 timmar bara igår för att göra det sista och var helt knäckt när jag var klar.
 
Äntligen fredag och helg.
Idag blir det luciafirande på förskolan. Mysigt. Lillan har gått och sjungt julsånger i 2 veckor.
 
Vädret är fortfarande mörkt, grått, trist, regn och halka. Men nu när jag kikar ut genom fönstret så ser jag att det snöar. Stora vitaf lingor lägger sig på marken och jag hoppas innerligt att de tänker stanna. Jag vill ha en vit jul. Vill att L ska kunna åka pulka, skidor, stjärtlapp, göra snögubbar och massa annat.
 
Nu är det 5 arbetsdagar kvar sen ska jag vara hemma i 3 veckor. Har tagit ut föräldraledig och ska vila upp mig och ha det mysigt med familjen.
 
Trevlig Helg!
<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

På banan igen

Nu är jag åter på benen igen och det känns väldigt bra. Jag gillar verkligen inte när jag har dåliga perioder och inget orkar. 
Men det dumma med mig är ju att när jag väl blir pigg så får jag för mig att jag ska göra allt som jag har missat och på så sätt lätt knäcker mig själv igen. 
Men jag har försökt bromsa upp. Jag vill så mycket även om jag inte orkar. 
I helgen har vi gjort pepparkakshus hela familjen. Det blev ganska fint efter att L dekorerade det med Non Stop och det doftar göttans i vardagsrummet. Riktigt mysigt. 
På söndagen var vi ner på stan en liten stund. L fick träffa tomten och fick även ett paket. Hon blev överlycklig och hon tog typ tag i han och skulle ha en kram. Gullungen min. Var inte alls blyg. 
Jag har gjort bort en storhandling idag och det var jobbigt. Huvaligen. Jag åker helst utan barn, vilket gör att jag måste fara själv. Men det funkar. Jag behöver inte stressa, utan jag tar det i min takt så jag orkar. 
 
Vi har fixat spellistan till bröllopet nu i dagarna. Jag har även bokat sminkning. Min bukett borde komma om inte så länge. Ja det går frammåt. 
Jag längtar verkligen efter vår magiska dag. Att få leva i ett äktenskap men den man som jag älskar mest av allt på denna jord. Drömmer jag? 
 
 
 
<3
 
 

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()