Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Livet

Jag kan ju tala om att bloggandet inte är min grej till 100 %. Glömmer emmellan åt bort att jag ens har en.
Den senaste tiden har jag slitit väldigt mycket med boken som närmar sig sitt tryckningsdatum med stormsteg!! Det är vecka 5 nu, och vecka 8, senast 9 ska boken in för tryckning. Fram/baksidan går åt skogen, kan inte photoshop.. Help me! Sen behöver ja lära mig InDesign, men som tur är kan en lärare här på skolan det så jag ska gulla till mig lite hjälp.
Ja tror jag är överstressad med boken, har seriöst svårt att somna om kvällarna, det enda som susar runt i huvudet är boken, boken, boken... Det är allt från olika alternativ på framsidan, hur inledningen ska va till att allt ska försvinna och sluta i en katasrof, vilket vore för hemskt.

Kan tala om att jag nu flitigt ska försöka få tag i ett jobb i Umeå så flytten kan ske snart. Börjar bli allt för less att bo hemma med griniga föräldrar. Boende i stan har ja ju, kan egentligen flytta idag om jag så vill, men ja kan inte låta Oen betala allt, känns inte direkt bra. Jag hoppas på att ja får busskort från skolan med. Annars blire jobbigt.

Mina levervärden ser fortfarande väldigt bra ut, fick sänka medicin igen igår, fan va bra!! :D

Träningen går relativt bra. Igår tog jag i så all ilska inom mig sprutade ur öronen. Är typ fortfarande varm i ansiktet haha.
Saknar mina kära vänner i Lycksele alldeles för mycket nu och har bestämt mig för en trip till Lycksele tisda till onsda nu kommande vecka :) ska bli skiiiitaskoj! med tanke på att jag blev sjuk sist ja skulle dit. :D
Stygenen på kissen kan snart tas bort med, men jag oroar mig för hennes svullna mage. Ringde veterinärn idag men han verkade inte tro att de var nåt, å hon reagerar inte när man trycker där, så de är väl som de ska hoppas ja. Hoppas ja kan ta bort stygnen själv så ja slipper görat på månda.

Nä nu ska ja försöka ta tag i lite annan läxa som tex marknadsföringen, eller religionen - snart prov :/
Hade bra gott folk som läser.
En puss till Johan skickar ja me <3
//Hanniiis

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

boken

Länge sen jag va innne på bloggen.
Jag har kommit rätt långt med boken nu, tryckningsdatumet fbörjar närma sig allt mer och mer... :) spännande
kapitel har börjat bli rättade och jag känner mig rätt taggad.. det negativa är bara att jag har haft feber sen nyårsafton. Känner mig ganska trött och hängig. Är lite piggare idag iaf, men får se hure blir under dagen..

tycker om dig J

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()