Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Välkommen hem

Äntligen hemma igen efter några dagars jobb. Veckan har ändå gått fort som tur är.

Igår var jag hur trött och slut som helst så jag kände aldrig för att kliva upp. Tror jag halvsov större delen av natten. Tiden mellan 6-10 på morgonen gick jättelångsamt och jag var ju tvungen att stiga upp nån gång.
Idag blev jag däremot väkt vid 8 av aatt några snubbar slängde all material till en byggställning utanför mitt fönster. Och jag sover ju i källarn så det skakade som till varje gång. Det gick inte sova vidare med andra ord. 

Har gått en promenad idag med en tjej som ska ha barn ungefär samtidigt, dom är en vecka före ungefär :) Väldigt mycket prat blev det. Men jag känner nu i efterhand att jag har vart alldeles för dålig på att röra mig. Blev stel i ryggen, ont i knäväck och börjar känna av foglossning allt mer. Men nu måste jag börja ut och gå ofta, hur ska jag annars klara en förlossning...?

Fick en glad överraskning på jobbet med, får lön för halva månaden, dvs allt jag jobbat där hittils. Och det var ett stort +, trodde jag skulle få skitkass lön, men nu får jag från 2 ställen så det kändes bra :D
Imorn blir det middag på "Olles" med J, Pär och Kalle. Ska bli väldigt gott!! Sen på lördag blir det loppis på barnkläder. Kanske hittar nåt billigt. Vill helst vänta till efter ultraljudet för jag känner mig orolig. Tänk om nåt skulle vara fel??? Jag skulle dö!! Alla måste hålla tummarna för att det ser bra ut!!!!!

Kan ingen komma hit med lite choklad till mig? Hade tänkt köpa lite på lösvikt hemma, för dom har nån slags nystart på konsum för dom har byggt om (större) Så det är massa billig mat och provsmakningar. Det fanns fläskfilé för 29.90kr/kg, men jag köpte inget. Ingen plats i frysen :/ + att det bara var stora bitar, minst 1,4 kg. Det är ju alldeles för mycket för 2 pers....Går ju inte så bra att dela på djupfryst heller. 

Nu ska jag lägga mig i soffan och se bonde söker fru eller nåt i den stilen :) Väntar på att min älskling ska komma hem så jag får pussa på honom :D Tråkigt att han jobbar i helgen, men han är iaf ledig imorn :) 

Godnatt!
<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback