Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

3/12

Det var ett tag sedan sist ser jag. Orken har verkligen inte funnits. Jag har loggat in flera gånger på bloggen, men sen loggat ut igen.
Jag har lyckats få det lite julmysigt hemma nu. Jag är dumtjurig. Jag önskar jag kunde låta bli vissa saker, men jag tycker det är kul. + att när jag får för mig att jag ska göra något så Måste jag göra det. Det spelar ingen roll om jag är supertrött, jag bara måste. Å så blir allt skit efteråt.
I söndags fick lillan träffa tomten på skyltningen. Jag var hos mina föräldrar då J satt och jobbade hela helgen. Snacka om att hon blev överlycklig. Hon skrev en önskelista (Nalle och väska)
Jag måste få skryta lite över att hon är så duktig på att skriva. Hon kan många bokstäver, men vissa får man visa. K är väl den svåraste bokstaven tycker hon.
 
Snart är det jul. Det är en mysig tid.
Jag hoppas på att få må bra och att vi alla får vara friska.
 
Jag själv har inte mått så jättebra. Jag är trött, trött, trött. Nu känner jag att det är aktuellt att gå ner i tid ännu mer. Tråkigt men sant....Men eftersom jag är borta så pass mycket nu och jag orkar så lite så måste jag inse det.
Igår jobbade J sent så jag var ensam med lillan. Vi åt middag strax efter kl 16...såg lite tv. Sen öppnade vi hennes julkalendrar och sen runt 17.30 gick vi och la oss i hennes säng.
Jag var så slut att jag jag vet inte vad...Jag känner mig som en jättedålig mamma då jag måste be mitt barn att själv gå och hämta frukt i kylen, att hämta tandborsten, eller tända fönsterlamporna m.m för jag orkar inte gå i trappen. Nu vet jag att hon tycker det är kul att göra själv för att visa att hon är stor. Jag tvingar henne inte. 
Men det är saker som jag ska orka göra.
Hur som helst..
Snart jul! Jag har tagit ledigt 3 veckor och det behöver jag.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback