Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Kastrering

Igår kväll hade vi tjejkväll, vi 5 gamla skidtjejer och det var mycket trevligt att träffa alla igen. Blir ju inte så ofta nuförtiden. Har iaf träffat Johanna nåra gånger och så under hösten..:) Måste göras om tjejer :D

I morse klev vi upp halv 8 ungefär och gjorde oss i ordning, packade in alla julklappar i bilen och snörde in Lasse i kattburen och körde hemåt. Först stannade vi hos mormor & morfar och lämnade lite julgodis, det var uppsakttat. Blev även lite knäck där :)
Sedan for vi hem till mor och far, lämnade julklapparna, sa hej till alla barnen och Lasse fick snabbkissa. sedan for vi vidare till Ånäset och lämnade Lasse på veterinärstation och vi for vidare till farmor och farfar. Där fick vi massa fika :) Det var kul att se dom igen, var ett tag sedan sist.
Fick ett samtal från veterinären rätt fort med. Dom sa att Lasses kulor inte hade hunnit falla ner ännu, men eftersom han är könsmogen och klänger så mycket på Lotta så bestämde dom att försöka ta bort kulorna ändå, om det inte skulle bli nån skada av det vill säga. Men det gick bra... Han sov så gott när vi hämta honom och kulorna hade suttit ända uppe i vardera ljumske så han gatt sys. Stackarn.
Nu har han vaknat till en gång och vinglat runt i lägenheten. Men jag lyfte upp honom på sängen och där sover han nu. Det jobbiga är att lilleman redan har försökt tvätta sig på stygnen så han kommer få ha tratt på sig. Minns att det var jobbigt när Lotta hade det, så hoppas han inte behöver den hela tiden. Ska plocka stygnen om 10 dagar.

Nä nu ska jag göra vettigare saker. Älsk jobbar ikväll med. 17-24, vad ska jag då hitta på??
Hoppas syster lyckas bestämma sig utan svårigheter :)

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback