Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Torsdag

Hade svårt att somna igår. Låg och vred och vände mig, men ingenting var bekvämt. Nu är det morgon i alla fall, och jag klarade mig genom natten :P Har vaknat massa gånger med, som alla andra nätter. Jag har såna livliga drömmar att det är skrattretande.
Torsdag idag. Den dagen vi längtat efter i 5 veckor, sen förra ultraljudet. Så idag ska vi iväg till specialist mödravården för ett tredje ultraljud och läkarbesök :) Hoppas liten mår bra!!!

Funderar på om jag ska se gårdagens avsnitt av Bonde söker fru, sen äta lunch och duscha. Älsklingen gick iväg för att hjälpa en kompis med datorn, så det lär säkert ta hela dagen tills vi ska iväg. Även om det inte är allt för många timmar kvar nu :) 

Haha, mina kolleger på jobbet bettade igår på vad det skulle bli för kön. 4 trodde tjej och 3 på kille. Själv har jag ingen aning. Har ju haft drömmar om att det ska vara en tjej, så det känns kanske lite som det. Men J är säker på att det är en kille :p, men han sa igårkväll att det är nog en tjej. Så jag hoppas du inte kniper med benen denna gången med lilla skrutt. Vi vill ju veta vem som växer och bökar på i magen på mig. Tänk att om ca 15 veckor får vi träffa dig :D Tiden går verkligen fort!

Jag är hungrig...jag som tyckte att en tallrik gröt till frukost skulle vara stabilt, men tydligen inte. Jag är som en matmaskin, men vågen rör sig väldigt lite. +4kg är det nu. Men alla är vi ju olika, ska väl inte klaga. Vissa går ju upp hur mycket som helst sen tar det ett år att gå ner det igen. Men man blir lätt nojig när vågen inte rör sig nånting, då tror man direkt att nåt är fel, eftersom det är rätt vanligt att gå upp ca 0,5kg i veckan nu...

Nä jag ska lugna ner mig lite nu med Bonde söker fru
Kanske skriver senare. Vet inte om jag ska berätta i bloggen vad det blir för nåt eller inte. Ska snacka med J om det och bestämma tillsammans. Jag är ju inte ensam om det.

Älskar min J och våran prins/essa 
<3

//Hanna

Permalink Gravid Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback