Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Partaj

Igår for mor och far hem.. men vi fick upp lamporna i hallen i alla fall =) Sen pysslade jag med maten lite nu och då.. stekte köttet rätt tidigt för att slippa stå och stressa med det, + att jag ville steka klart allt innan jag skulle duscha så man inte börjar lukta.
Middagen bestod av smörinbakade kotletter som jag hade strimlat och skekt i små bitar. Wookgrönsaker, och svampstuvning. Det blev riktigt gott tycker jag =) Sen till efterrätt åt vi chokladformar fyllda med glass, bär och grädde. :)
Kvällen blev bra tycker jag, folk hade roligt och så. Men sen blev de lite småjobbigt för vissa och det är ju inte kul. Jag satt å snacka en del med broder, vilket jag behövde tror jag. Vi har varit dålig på att prata med varandra. Eller jag har svårt att uttrycka mina känslor men det gick bra nu. Jag är rätt nervös inför morgondagens läkarbesök.

Inga bilder tog jag igår heller, det var dåligt gjort faktiskt. Jag som hade laddat kamerat å allt å sen så använder jag den inte ens. Jag var ju påväg att hämta den en gång, men då kom nåt ivägen (minns inte vad) men jag glömde då bort det totalt...

Jag sov till 12 i morse, det behövdes. Har sovit lite halvkasst  nu på slutet så.

Vad händer dag..? Vi har städat bort allt från igår och jag tror vi fått bort allt kladd från golvet :p
Å vi fick lite inflyttningspresenter med, vilket inte alls behövdes... Men tack så mycket för det :)
Vi får väl se om det kanske blir att käka på nya pizzerian idag (inte jag tror jag). Nille åker ju hem ikväll så vore kul att få säga hejdå i alla fall. Sen funderar vi på att bjuda hit svärföräldrarna en sväng...Nu kan ju mammsen följa med utan några problem :) Så det känns riktigt bra. Inga trappor eller nåt har vi heller.

Man kanske ska lägga sig i soffan en stund. Är fortfarande trött..
Just det, vi har ätit varsinn semla idag med. Årets första! Fast det brukar inte bli så många för mig. Man blir less dom rätt fort. Men mamma har hittat ett jättebra recept på glutenfria semmelbullar, och dom är inte torra!! Det känns som värsta lyxen för mig ju!!


Hittade en bild från 2000, kolla va små vi va för 10 år sen. Mina kära syskon + jag i mitten
<3

Ha en trevlig dag!

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback