Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Ny soffa

Idag är jag glad :)
Vi har nu varit och tittat på en soffa som vi hittade på blocket igår. Vi var snabba med att ringa eftersom vi har kollat efter soffor flera gågner om dagen. Så vi var först!
Tydligen har jättemånga hört av sig i dag på förmiddan, men vi hade redan bokat in oss. Vi har även bestämt att vi ska ha den. Så ikväll ska vi hämta den :) Yaaayyy!!
Det är en knappt använd divansoffa i svart skinn (kan skifta mot brunt i solljus). 3 meter lång och divan delen är 1,8 meter och väldigt bred, man ryms lätt 2 där. Inte en skråma på soffan. Dom sa att priset egentligen skulle ligga högre, men för att få den såld snabbt sänkte dom rätt mycket.
Det fula är ju bara...vi kom på att vi inte har nån kula på audin. Haha, så nu ska vi kolla vilken bil vi kan låna. Sista utväg får vi låna svärfars bil och köra olagligt med släp :P

Vi var en snabb sväng förbi Inter sport med på hemvägen. Älsk köpte sig 2 fiskedrag. Stackarn som knappt har några. Men nu imorn när vi åker till stugan ska han inte glömma fiskespöt. Så då kanske mamma och jag också kan fiska.

Nu funderar vi på att börja bygga ett pussel som man kan hänga upp på väggen sen. Får se om vi orkar :P

Ska försöka fixa in en bild på soffan ikväll när vi har installerat den, och kört bort den gamla soffan som J:s lillasyster ska ta.

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback