Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Storstädning

Igår for jag hem till syster, det blev bad i deras lilla pool. 3 vuxna och ett barn, haha =) men det var skönt. Varmvatten och allt.
Till middan komme J också dit och vi fick grillade parisare till middag. Riktigt gott. Det är inte så ofta som vi äter det, jag glömmer som alltid bort det när jag handlar.
Jordgubbar till efterrätt satt inte heller fel :) Så otroligt gott det är på sommaren!
Sen när lilleman hade somnat satte vi oss och spelade "Bomberman" och Morgan vinner ju konstant. Men det är ett kul spel. Om det fanns till X-box så skulle jag nog skaffa det haha.

J jobbar förmiddag idag och imorn, sen är han ledig på torsdag. Då kanske han följer med till sjukhuset. Om han är vaken vill säga, jag hade ju tid halv 9 på röntgenmottagningen. Lite fult att jag har vart där å sprungit runt med skolan och klassen det senaste året sen nu helt plötsligt ska man dit som patient.
I morse kunde jag inte fortsätta sova efter att älskling hade gått iväg till jobbet. Tror det är för ljust, sen piper Lasse så mycket på morgonen för han vill ut.  Så nu har jag städat hela lägenheten. Dammtorkat, dammsugit, torkat golv, har mattor på vädring, ställt till vissa saker på hyllor....Ska lägga undan lite kläder i sovrummet, bädda sängen, diska  och gå ut med soporna bara. Sen är allt rent och snyggt hemma.
Bestämde mig redan igårkväll att jag skulle städa även om jag inte skulle va pigg. Var tvungen att ta en paus nu. Blev som slut i kroppen.
Vi har en katt som är här och springer. Trodde det först var en annan katt som har vart in här tidigare, men det var inte det. Utan en som liknar den, men som är lite mörkare. Den strök sig mot mitt ben hur mycket som helst när jag var ute och damma mattorna. Och jag skicka katten över räcket ner på marken flera gånger men den vägrade ge upp. Sen efter att den hade pillat upp balkongdörren när jag dammsög golvet så fick jag nog och blev arg på den. Har inte sett till den nå mer så hoppas den fattar att den inte bor här.
Nu har golvet torkat, så ska försöka få klart resten så jag kan hitta på nåt att spendera resten av dagen med.

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback