Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Bokat tid!

Idag har jag varit på sjukhuset och lämnat prover. Det var väldigt mycket folk, men tog väl egentligen inte så himla lång tid. Älsklingen förljde med som sällskap =) Sen for vi ner på stan och köpte present åt Henke, tror det blir kanon, men vågar inte skriva här vad vi köpte :P
Sen gullade jag lite med J så att vi kunde gå in på Gina Tricot. Provade en tunika som jag provat tidigare, och denna gång så bestämde jag mig för att köpa den.


Funkar perfekt till ett par leggings och en skärp :)

Sen gick vi till Ankis sy-nånting-affär. Har "presentkort" som funkar på ca 100 affärer på stan, så passade på.
Och edt blev lite saker =)


Märkena var ruskit billiga så slog till på 4 stycken. Och sen 3 olika färger på band. Röd, orange och svart. Perfekt när man ska sy tröjor. Orkar inte bråka med symaskinen och göra egna, för det tar så tid och är pillrigt. Tycker då jag.

Sen till dagens höjdpunkt!
Nu har jag bokat tid på Red Dragon Tattoo.. Och det säger sig själv!!! I maj blir det gaddning. Åh vad jag längtar!! Min skyddsängel ska äntligen hamna på plats och den kommer förevigt vaka över mig och ge mig stöd. Jag kommer alltid kunna tänka tillbaka på mitt liv, allt som jag gått igenom. Och tacka denna ängel för att den vänt mitt liv en gång... Ni som läst min bok kanske förstår vad jag pratar om.
Nu är Hannapanna glad!
Blir förhoppningsvis träning ikväll med :) Bara jag får med mig grabbsen.

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback