Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Helt slut

Nu har vi varit på IKSU och jag har vart med på första fysgympan. Hade först tänk löpa lite på band, men det kändes så fruktansvärt tråkigt så jag bestämde mig för att följa me grabbarna på gympan. Jag tycker att jag klarade det väldigt bra. Okej, det var skitjobbigt och jag gick och vilade 2 gånger, men jag har tränat rätt dåligt på slutet. Nu får det vara nog med slötid för mig..Ska försöka bränna lite fett på mage och lår nu innan sommarn haha :)
Får alltid så dåligt samvete efter att jag tränat hårt. Tycker så synd om min kropp och jag är skiträdd för att levern ska spricka. Den kan göra det om jag som leversjuk börjar träna stenhårt. Måste egenetligen stegra träningen långsamt. Men man rycks ju med så bra när man är massor med människor som tränar och peppar varandra. :)

Ikväll blir det att ligga på soffan.. eller kanske blir sängen snart till och med :P Fast först blir det duschen. Vi skippade det på IKSU eftersom vi inte hade käkat middag, men nu när den har kommit ner i magen börjar det bli dags :)

HAde egentligen tänkt sy lite ikväll, men orkar inte det. Är heeeelt slut i kroppen. Får hoppas jag tar mig ur sängen imorn på morgonen, för då är det dags för träning på venprovtagning :) Får hoppas det blir kul. Men jag vet inte om jag kommer tillåta nån sticka mig ännu. Tog ju prover idag så det lär göra Ont om dom ska sticka idag igen, och i min högra arm är jag sönderstucken och bara ärrig. Det brukar vara svårt att sticka där med andra ord. Vi får se helt enkelt.

Goood night, and sweeeeet dreams =)

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Lisa V

blir det en levertransplantaton?

och lycka till nu på venprovtagningen, det kommer gå galant!! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback