Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Nervös?

Det var skönt att få sova tills ja vakna i morse, även om klockan bara var halv 9. Kan inte riktigt sova ut när det är så ljust ute, men jag har inget emot att kliva upp. Jag mår ju som bäst när jag klivet upp på morgonen, äter frukost och får i mig medicinen. Det trista i morse var ju bara vädret.
Idag har inte många knop gjorts hemma. Det blev en promenad till strömpilen och tiden sprang verkligen iväg där. Tror vi var borta i 4 timmar :O Jag köpte mig bepanthen och tejp. Jag måste ju vara förberedd inför torsdag då det är tatuering som gäller :D Superglad!!
Älsk fick med sig ett bar shorts. Jag försökte få honom att köpa en shorta som va skitsnygg på honom, men han skippade den :P
Däremot har jag känt mig smånervös nästan hela dagen, inför morgondagen. Men det ska gå bra. Jag hoppas verkligen det ser bra ut!!!!!! Det bara måste göra det!!! Just nu känns allt lugn och så, och jag hoppas jag kan hålla mig lugn. Nåja... det är ju snart gjort i alla fall, och det är ju skönt, får kanske se det så istället. :)

Ikväll ska vi cykla iväg till Frida som fyllde 22 år igår. Grattis så mycket världens goaste tjej!!!
Ska bli skönt att få komma ut och röra sig lite mer igen, bara vädret håller sig lugnt. Några droppar regn skadar ju inte, men nåt ösregn vill vi inte ha :P

Tror jag ska se på tv eller nåt nu tills honey kommer hem från mötet.
Trevlig kväll!!

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback