Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Hemma igen!

Nu har denna långhelg passerat. 
Vi åkte på torsdagskvällen mot Vilhelmina, eller åsen som ligger ca 2 mil utanför. Det blev några stopp efter vägen eftersom lillan var lite grinig. Men vi flyttade henne till baksätet så hon fick sitta där med J. Hon åt även i farten i bilen vilket gick jättebra :) 
Vi var framme runt 10, så det blev godnatt för lillan rätt fort medan vi satt uppe ett tag. 
Fredagen var rätt kall och vi gjorde väl inte nånting speciellt. Det blev surströmming till middag (för dom som äter det) och sen satt vi och såg lite film från när J och hans syskon var små. Vilket var rätt underhållande :) 
På lördagen blev det en tripp till centrum, men vi for lite för sent för alla affärer hann stänga. Förutom Ica :P Det var mysigt ändå. 
På kvällen satt vi och såg film på tv och på söndan var det bara att packa ihop och åka hemåt igen. Vi stannade av i Fredrika och hälsade på Js farmor och faster. Så vi passade på att ta ett 4 generationers kort :) Det kommer vara kul att ha kvar!
Ja, det var en kort version av helgen. 
Det var välgehövligt att J tog ledigt en dag så att vi kunde få göra nånting tillsammans en hel helg. Bara familjen. Jag har haft det otroligt mysigt!! :D Lillan har varit jätteglad och sovit jättebra. 


Mina snyggingar


Nyvaken och busig

Jag har en jättesöt film på mobilen då J sitter och trummar med lillan. Hon är verklign helnöjd, men så fort han slutade blev hon arg. Lillhjärtat <3 

Igårkväll skurade J lägenheten och jag tvättade. För när vi kom hem så möttes vi av lukten av kattpiss/skit. Toadörren hade stängts. Förmodligen har Lasse stängt den för den stod öppen när vi for. Som tur var hade han gjort sina behov på mattan och ingen annan stans. Men ändå. Vi vet ju att han är bra på att hålla sig och han skulle aldrig göra detta om et inte varit panik...Det går iaf inte göra nåt åt det nu. 

Nu ska jag göra lite nytta och packa upp lite.
<3
//Hanna


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback