Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Gunga

Redan torsdag! Vart tar dagarna vägen egentligen? 
Har helg nu. Känns rätt skönt. Dagen har varit bra men jobbig. Lillan verkar ha kommit in i en lite mer skrikig period. Hon ska vara och klänga på en hela tiden, och det passar varken att man sätter henne på golvet eller har henne i famnen. Hoppas det vänder snart. 
Tand nummer 5 har tittat fram idag. Igår var det som lite intryckt eller hur jag ska förklara och i morse var det lite, lite vitt som syntes. Så nu är den andra framtanden kommen :) 

Vi har varit ute och "lekt" i snön idag. L tyckte det var konstigt att sitta i snön och ville inte riktigt sätta ner fötterna ordentligt. Vinteroverallen är fortfarande för stor, men det går inte ha en fleeceoverall i snön, så det får bli så :) Sen har L gungat för första gången. Kanske sent? Jag vet inte. Vi har inga barngungar på våran utegård så jag fick gå till ett annat ställe, och oj vad hon skrattade :D Det måste vi göra om! Det var väldigt kul att se henne så glad!

Måste fixa lite julgodis snart med. Hade först sagt att jag inte skulle göra nåt, men det blir till mamma så det får gå bra då :)
Ska klippa mig på måndag! Och sen har jag bokat tid till tandläkarn. Uschan!!
Imorn ska jag ringa och kolla hur det går med förskoleplats åt L. Ringde idag, men då var hon inte inne. Så jag hoppas vi får veta nåt imorn :) 
Lilltjejen blir ju 1 år om knappt 3 månader!!! Är det seriööööst???? Hon är ingen bebis längre. 

<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback