Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Ska framåt

Lillan fortsätter göra framsteg och tar några steg per dag. Hon brukar oftast släppa taget själv och gå mot en, men balansen är fortfarande inte på topp. Men hon har börjat bli ganska duktig på att ta emot sig framåt.

Våran lilla stjärna :) 

Jag klev upp tidigt i morse för jag tänkte vara duktig att tvätta så vi får bort det ur världen. Har skjutit upp det lite för länge :P Men nu är det gjort, fast allt är fortfarande blött. Torkskåpet verkar ha gett vika, det kommer bara ut kalluft så inte så mycket har torkat. Har hängt upp allt i lägenheten, men lilla Madame här hemma har svårt att låta bli det. 
Just nu försöker jag få henne att somna. Hon har de senaste dagarna haft svårt att somna på dagarna. Hon ligger och gallskriker även om hon är jättetrött. Hoppas inte grannarna klagar. 
Nu tystnade det, så förhoppningsvis sover hon nu.
Däremot somnar hon fortfarande fort på kvällarna som tur är :) 

Det är svårt att förstå att det snart är julafton. Ska bli mysigt att ta fram julgranen med :) Har lovat att fixa mamma och pappas gran. Vi skippade våran gran i lägenheten detta år. 

Har gjort klart allt julgodis nu med, så det känns jätteskönt att ha det bortgjort. Nu gäller det bara att hålla fingrarna borta haha. 

<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback