Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

nackont, trött, tvätt...

Jag undrar hur jag har sovit i natt? Har ont i nacken idag, men det går över. Det är bara så otroligt onödigt att inte sova bekvämt om natten :P. Jag ställde ingen klocka inatt, men vaknade ändå flera gånger av mina drömmar. Det fula är att jag drömde att mobilen ringde, och en gång av att mamma väckte mig. Men så var ju inte fallet. 
Jag låg helt ensam då jag vaknade, J hade redan åkt till jobbet. 
Inte ens Lasse fanns i närheten. Han låg i köksfönstret och när jag klev upp gick han och la sig i sovrummet. taskig katt eller vad :P 

Är väldigt trött idag. Ska försöka komma isäng tidigare. Igår var klockan efter 1, och det var för att vi skulle se film då J kom hem från jobbet. Det blev death race. Tvekade först väldigt länge, men gick med på det tillslut. Kan lova att det var en rätt sjuk film. Man hör nästan på namnet vad det är. Man ska vinna och överleva, och hela racet är som ett tv-spel. 
Vi hade först tänkt se en annan film som broder tipsade om, men J trodde att han hade sett den, så vi sparar den till lite längre fram. 

Ikväll ska vi tvätta. Och det har vi sagt i flera veckor att vi borde göra, men inte förrän nu har vi haft tid och ork. Såhär får vi inte göra i fortsättningen. Vi måste börja tvätta minst 1 gång i veckan. Tänk sen när lillan kommer, då blir det kanske flera tvättar/vecka. för man kan ju som inte ha 50plagg i varje storlek. Dom växer ju så fort i början, de små liven. 

<3

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback