Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Torsdag

Gårkvällen var lite jobbig. Jag var trött, hade ont i huvet och kände mig inte allt för rolig. Hade tänkt höra om man kunde träffa nån men lillan var jättegrinig så jag gjorde aldrig det... Vid 22 lugnade det ner sig lite och jag kunde lägga ner henne för att sova.

Hon har börjat vara vaken så mycket mer nu :D men när mamma måste göra annat som att äta tex så blir det grin. Men hon har sovit otroligt bra om nätterna nu :D. Så hon får ju gärna vara vaken mycket om kvällarna och sova om nätterna :)
Naveln lossnade igår med, äntligen :)

Ikväll ska vi hem till systers och äta middag. Så jag ska slå in nå paket till Lovisas kusiner sen då det finns tid.  Jag måste även fara en sväng på strömpilen. Ska köpa ersättning på apoteket som sätter sprutt på magen lite mer. Det kan ju vara därför hon har börjat skrika mer. Sköterskan på bvc tyckte vi skulle prova :) Får hoppas det. Det är inge kul att ha ont i magen och det är inge kul när jag inte trolla bort det. 
Måste även köpa blöjor. Öppnade en förpackning nu och insåg att det var 2:or, vilket är för stort. Har en förpackning i rätt storlek med, men dom räcker inte så länge. Det hade vart bra om man kunde köpa större förpackningar av de små blöjorna. Men det är väl för att dom cäxer så mycket i början så många behöver inte stora förpackningar kan jag tänka mig...Tur vi har en massa rabattkuponger på blöjer :) 

Just nu håller jag på att tvätta lite. Det är rätt skönt att bara få 2 halva maskiner eller 3 beroende på färger och så...Det blir så jobbigt när det blir 5 fulla maskiner :P
Min läkare ringde mig igår. Men jag hann inte svara så jag fick ett röstmeddelande istället. Jag var på BVC då h*n ringde och sköterskan tog mina stygn just då. Typiskt. 
Leverproverna ser fortfarande väldigt bra ut :D Känns som en lättnan. Och jag hoppas det håller i sig så. För jag vill inte ha nån svacka nu. 
H*n grattade även så mycket till den nya familjemedlemmen och sen hade h*n även pratat med leverspecialisten som jag hade på barnavdelningen och skvallrat att jag väntade tillökning eller fått...Hade vart kul att få träffa mina läkare från barnavdelningen. Jag hade dom ändå de 6 första och jobbigaste åren med sjukdomen. Dom har ju fått se mig gå igenom allt och sett all utveckling och lärt känna mig rätt bra känns det som. 


Mammas lilla hjärta <3

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback