Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Dejt

Igår var jag faktiskt väldigt slö. Jag gjorde inte så jättemycket under dagen.
Efter middan så for vi och handlade och vi gick även in på Lindex för att köpa mössa och vantar inför vintern till lillan. Vi hade tänkt gå på H&M med, men vi hittade ett par fina så då orkade vi inte. 
Dessa blev det iaf:




De finns i vitt med, men vitt blir lätt smutsigt och grått så därför tänkte vi att grått från början blir kanon. Vi hittade först en lilarosa mössa som nog skulle bli jättefin till overallen, men det fanns inga vantar till och dessutom tänkte vi att det skulle bli för mycket lilarosa. Grått passar ju till allt :) 

Jag passade även på att hämta ut Libero Up & Go paketet som man får när bebis är runt 6 månader. Dom har aldrig haft nån inne tidigare så det var väl tur jag fick en nu då :)
Man får ett par söta grön vit randiga sockar, bindor (till mamman), 5 up & go blöjor, 2 hurvårdsprodukter, engångshakklappar...Nåt i den stilen :) 

Lillan försöker kämpa med att ta sig framåt och blir väldigt frustrerad när det inte går. Men man ser att det går sakta framåt i utvecklingen i alla fall. Det är väl svårt att komma på hur man ska göra antar jag. 

Imorn ska jag på dejt :D Ska bli skitkul!!
Nä men seriöst så ska jag på dejt med min fästman. Vi har fixat barnvakt till Lovisa vilket inte har hänt så många gånger alls. Och denna gång blir det mest sovtid för lillan. Hon blir vaken 1-2 timmar innan läggdags vilken blir kanon tror jag :) 
En härlig middag för två kommer bli jättemysigt!!!

Nä nu ska jag aktivera min dotter lite så hon kan sova efter lunch :) 

<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback