Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Loppis!

Igår var hela familjen iväg på Nolia och på barnloppisen. På fredagkvällen sa vi att vi inte orkade kolla när dom öppnade för att vi kände oss säkra på att dom började klockan 10. Så strax efter 10 var vi på Nolia på lördagsmorgonen, och självklart börjar dom klockan 12!!! Så vi for en sväng förbi Js föräldrar istället och väntade på att klockan skulle bli 12.

Lovisa blev jättefaschinerad av en stor hund som var där. Hon brukar aldrig bry sig om våran katt eller nåt, men just den hunden vart hon väldigt intresserad av. Hon satt och skratta när den kom nära och blev nästan ledsen då han gick iväg :p Gullungen.


Åka hund var jättekul. Men jag var inte tillräckligt snabb med kameran ;p


Ser lite förvånad ut.

På loppisen hittade vi endel kläder. Men inte alls så mycket som jag hade hoppats på. Det var sjukt mycket folk och det var inte så lätt att ta sig fram med barnvagnen. Vi hade tänkt ta bärselen men ångrade oss i sista sekund, kanske dumt. 
Vi hittade i alla fall 7 plagg och en leksak. Skulle vilja hitta lite mer i storlek 80, och kanske en overall till vintern, men inte. Få kanske fara om det är nån till loppis framöver. 

Natten har varit bra. Lillan ville inte sova igårkväll. Vi försökte få henne att somna ca 1,5timma för hon var jättetrött och grinig. Men när klockan blev 19 så gav vi upp och försökte aktivera henne istället. Sen var det bara att ge flaskan runt 20 och sen slocknade hon och vi klev upp vid 10 i morse. Så  nu har hon ätit gröt, badat busat och nu sussar hon en stund igen. 

Nä nu fick vi lite bersök så jag ska gå å vara lite social.

<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback