Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

veckoplanering

Har haft en tryckande huvudvärk i 2 dagar nu. Eller det var värre igår, men det är väldigt störande. Har varit väldigt seg idag med. Lillan har sovit väldigt oroligt inatt. Jag var hos Frida igårkväll och lillan vaknade säkert 4 gånger på 2 timmar. Sen bestämde jag mig för att åka hem. Men det har varit likadant hela natten. Hon har vaknat och gråtit. Så vi la henne mellan oss i våran trånga 120cm säng. Men hon har ändå vaknat massa gånger så det kanske är därför jag är trött och sliten idag. Svårt att veta exakt. 

Veckans göra...Hmm.
Imorn skulle jag behöva fara en sväng på affärn. Kanske tvätta lite om det finns tid, annars kanske på tisdag. Om jag är pigg kanske jag går till öppna f imorn, sen är det föräldragrupp på tisdag. Onsdag är det 60-årskalas på kvällen... :) Torsdag händer det nog inte så mycket, fredag kanske vi åker till r-fors. Beror lite på, vi har inte bestämt om vi ska på "barnloppisen" eller bytardagen, vad det nu kallas. Det är på lördagmorgon och börjar kl 9, så man bör vara där då dom öppnar. Ja, det är väl mina planer. Jag har i alla fall som mål att ta mig iväg på öppna minst en dag. Vore kul att göra nåt om dagarna. Just det, ska även försöka träffa Ems nånting. Vi har inte setts sen i juni tror jag. 

Nu börjar snart Idol så det ska jag se. Lillan har somnat. Snacka om att hon varit trött och grinig ikväll. Men jag har försökt underhålla in i det sista. Är hon inte riktigt trött när jag lägger henne och ger flaskan så somnar hon inte. Och då kan det ta länge innan hon somnar om man har "otur". Så vi försöker lägga henne då hon är trött och kan somna fort. 
Hon tar sig för övrigt fram i gåstolen rätt bra nu tycker jag. Hon går inte utan hon studsar fram. Det är bland det bästa hon vet. Att stå och studsa upp och ner. Så jämt när man håller henne ståendes så ska hon hoppa, inte gå framåt eller så :p Hon sitter bättre och bättre, men man måste vara beredd för helt plötsligt tippar hon åt sidan. Hon har inte riktigt kommit på att man ska ta emot sig. Hon lyfter fortfarande inte på rumpan, trodde hon skulle börja med det eftersom hon gjorde det jättemycket en kväll. Men nu är det som borglömt. Men det kommer med tiden. Alla utvecklas ju i sin takt och man ska ju inte titta på vad andra barn kan. Även om det lätt blir så. 

Nu ska jag inta soffan. Idol börjar vilken minut som helst :) 

<3

//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback