Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Första gången..

Goddagens i kylan! 
Fast det är ju lite mildare ute nu än igår morse då termometern visade -32. Nu är det väl ca-20.  Jag gick till syster igårkväll och såg Melodifestivalen. Lillan fick sova hemma och J är i stan. Han kommer med bussen om ungefär en timme, och förmodligen följer Lasse med. Stackarn som varit ensam i en vecka. Eller han har fått några korta besök med matpåfyllning.

Lillan har varit rätt trött och kinkig i helgen. Tror jag börjar se några nya tänder med, så får hoppas det är därför och inget annat. 

Vi har varit rätt duktiga i helgen. Vi har gjort barnmat och bakat matbröd, semlor och pitabröd. Egentligen var prio 1 att gå igenom alla kartonger och saker som jag har här hemma, men jag kanske hinner det senare ikväll. 
Just nu sitter jag och väntar på middagen. Jag ska få äta friterat för första gången i mitt liv :O Kanske låter konsitgt. Snart 23 år och aldrig smakat friterat. Men är man gluten så går det ju inte äta friterat på restauranger och vi äger ingen fritös så det har aldrig blivit av tidigare. Hoppas det är gott!!

Har börjat tittat och funderat mycket på den nya lägenheten nu. Jag skulle vilja ha lila i vardags/matrummet. Och en rumsavdelare vill jag ha. Matbord behöver vi och inom en snar framtid vore ju en dubbelsäng inte helt fel. 

Det är lite bilder på bloggen just nu, jag vet. Jag får försöka ändra på det. Hittar bara gamla bilder på denna dator, så jag kan bjuda på en väldigt liten Lovisa. 

Nu kurrar det i magen. 
Ska smyga mig upp och kolla om lillan sover än. 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback