Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Lugn och skönt

Nu har vi "landat" och kommit till ro hemma igen. Känns rätt skönt att laga sin egen mat, sova i sin egna säng och bara vara. Igår var henke här så grabbarna käkade pizza och jag köpte en lösviktssallad. Blev en semla med en kopp te och en film senare på kvällen. 

I morse kände jag mig utslagen så jag låg kvar i sängen rätt länge, men jag kunde inte somna. Har känt mig färdig hela dagen. 
Nu har vi fixat födelsedagspresent(er) till lillan. Tror det kommer bli super. har även beställt en morgonrock från libero helt gratis så den hinner väl komma hem lagomt till hon fyller år med. Sen ska vi beställa namnlappar som vi kan sätta på kläder, eller främst ytterkläder kanske till förskolestarten. Vi väntar fortfarande på besked. Så vi måste nog ringa på måndag igen och höra hur det går. 

Ikväll blir det nog att uggla själv framför melodifestivalen. Jag får inte tag på nån som har möjlighet att ses ikväll. Men det går bra ensam med :) 
Och en bild från badhuset. Kossan hon håller i handen följde med överallt under hela vistelsen, hon vägrade släppa den :p 


Tränar med pappa
<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback