Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Tisdag

Jag har varit rätt slö de senaste dagarna. Fast det hör väl inte till ovanligheten längre. Har hamnat i nån svacka känns det som för jag är både mer och oftare slut äv vad jag annars brukar. Så jag hoppas det vänder snart. 
Packningen går väl si sådär. Vi vet som inte riktigt vad vi ska packa :P Och förrådet gruvar jag mig för. 

Lilltjejen har börjat gå isäng tidigare om kvällarna nu och hon vaknar tidigare. Oftast runt halv 7. Huva, det är inte min tid, men bara att vänja sig. Bara man tar sig upp så brukar det vara lugnt sen. 
Jag har även börjat hålla henne vaken fram till lunch nu, och tidigare gick det ju bra då hon sov till 8, men nu blir det lite längre och det är gränsfall. Det har varit väldigt grinigt och gnälligt sista timmen...

Detta blir sista "vanliga" veckan och det känns faktiskt bra. Nästa vecka är det inskolning på förskolan och sen flyttar vi :D Jag längtar verkligen tills vi har flyttat allt och kan börja inreda vårt nya hem och jag hoppas verkligen att vi kommer trivas där :) 
Och att vi båda två får bättre inkomst nu är ett stort +. Äntligen kanske man kan börja unna sig själv nånting ibland och börja hitta på mer saker. 
Nu tänkte jag slå mig ner i soffan en stund medan lilltjejen sover. 


Lite väl stor morgonrock. Men den lär ju kunna följa med ett bra tag till. 

<3
//Hanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback