Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Torsdag?

Är det torsdag idag?
Dagarna går inte riktigt ihop för mig längre. Det känns som att det är tisdag idag ju. Men man klagar väl inte på kortvecka :) Allt med julen är väl i stort sett över nu. Ingenting blev riktigt som planerat.
Jag låg sjuk 2 dagar, sen blev J sjuk och låg 3 dagar... så både juldagen och nyår blev lugnt. Till nyår vart vi med mina föräldrar och morföräldrar. Eftersom J låg i feber och vi var hemma hos mina föräldrar så kände vi att det var lika bra att stanna. Annars hade vi nog bara suttit själv i lägenheten och ugglat.
Det blev kortspel, massa god mat och trevligt prat.

Jag "råkade" shoppa lite kläder i helgen. Som tröst för att jag inte kunde köpa den mobilen jag ville ha. Sen igår "råkade" jag springa på samma mobil till bra pris och "råkade" köpa den. Så nu blir det till att snåla resten av månaden. Vi som tänkte köpa en ny säng nu med. Men det kanske blir av det med ändå. Får se. Det är någonting som verkligen behövs iaf. Sen måste vi köpa en ny säng till lillskruttan. Saken är bara den att vi skulle haft ett större boende med, Haha... Ja det är mycket just nu. Men nytt boende är väl inget som kommer ske just nu. Vi ska vänta tills J får en fast anställning. Men titta kan man ju göra ändå.
Jag har som inte unnat mig själv någonting på väldigt länge, så jag passade på nu. Har även ett presentkort på H&M, så jag kanske får mig nåt klädplagg till. Jag skulle inte tacka nej till att byta ut större delen av min garderob.

<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback