Kampen med en kronisk leversjukdom, Resan mot en levertransplantation och Livet som ung förälder.

Bra dag

Idag har jag haft en bra dag. Jag har varit rätt så pigg i jämförelse med andra dagar vilket är jättekul. Jag får en liten kick. 

Jag har till och med cyklat till Beijer och hem.
Fast vi tog det väldigt långsamt. Vi cyklade otroligt sakta men J tog det i min takt och puttade på i uppförsbackarna :) Vi stannade även hos farmor och farfar en stund och sen på ica. Så korta etapper även om det är nära. Däremot var jag rätt så trött när vi väl var hemma igen. 
Men jag känner att jag vill cykla mer. Jag vill träna. Slita ut mig ordentligt som när jag var frisk och vältränad.  Jag tror att min tjurighet stoppar mig lite. Jag är rädd för att slita ut mig för mycket så jag blir liggande. Och kan istället avstå. Men jag måste försöka lita mer på mig själv och våga. Jag skulle vilja börja gymma igen med. Men är ett dyrt gymkort värt just nu?

Nä nu måste jag sova.
Godnatt.

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Ami

Fint att du haft en bra dag, de dagarna är verkligen guld värda. Bra kämpat av dig att cykla så långt! Har du varit hos läkaren? Jag hoppas att du kan få testa proteinpulvret och att något händer, som du själv skriver.
Tänker på dig och hoppas att vi kan ses någon gång!

Svar: ja dom är guld värda. Jo hela familjen tyckte att det var kul att jag kunde hänga med på cykelturen även om det gick otroligt långsamt. Nej inget läkarbesök än. Semester...tänkte ringa och kolla om dom har nåt planerat snart.
Hur går det för dig då? väntan kan inte vara rolig. Jag tänker på dig.
Ja det vore kul!
Hanna


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback